Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Storcator fructe

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[hia] Salut.

Eu am storcator DE LONGHI(l-am primit cadou), si in general ii fac suc fetitei mele din morcov cu mere, morcov-pere.

Portocalele sau mandarinele nu le stoarce prea bine si am mai cumparat unul special pentru ele.

Am citit aici ca ar fi foarte bun BOSCH, am inteles ca cele cu sita mai mare stoarce mai mult fruct.

Sper ca ti-am fost de folos, vezi ce-ti mai spun si fetele.

Sanatate multa si sa ne auzim cu bine.

[pup][pup][pup]

DANA & ALEXIA [zana](12.06.2005)

Distribuie pe alte site-uri

eu am un storcator no name (taurus parca, unul ieftin) si si-a facut bine misiunea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

Despre Andreiid="red">

quote:Originally posted by sirimie

eu am un storcator no name (taurus parca, unul ieftin) si si-a facut bine misiunea.Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]Simona & Vladut (27 februarie 2005)Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photosAndrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">Despre Andreiid="red">

id="quote">id="quote">si eu unul de genul asta am si a fost foarte bun (si mai este). si nu a costat o avere!ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face------------------------mirela si ana monica (8 dec 2005)

Eu am un De Longhi si sunt f multumita de el. gandeste-te insa bine inainte de a-ti lua un storcator: daca vrei la un moment dat sa-ti iei si un robot de bucatarie, atunci mai bine iti iei un robot care are si un storcator bun, in loc sa-ti iei doar storcatorul Eu n-am facut asa si acum imi pare rau.

Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana">

nu stiu daca gasesti acolo, dar eu am breville. e o firma australiana...parca. sint nu multumita, ci FOARTE multumita. sint m multe modele, preturile aici variaza intre 150 si 250 CAD - desi nu stiu cit de relevant e asta, pentru ca aici electronice/electrocasnice sint mult m ieftine decit acolo.

in principiu cind am nevoie de un produs, indiferent ce produs (ca e masina, ca e risnita de cafea) caut pe net "consumer report" pt produsul respectiv. gasesc o grama de info.

succes.

POZE

FILMULETE

Euvreau sa va intreb doua lucruri..

Foloseste cineva Power Juise -Jack lalane?

dar de storcatoarele(sau alte produse) Gatroback(germania) stie cineva sa-mi spuna ceva?

Am gasit pe net un storcator bun(profesional) Gatroback ,dar costa foarte mult si nu stiu nimic despre gama asta de produse,mai ales ca trebuie sa fac comanda si ma trezesc cu produsul acasa si daca nu-i bun de nik?Power Juise ar fi muuult mai bun ca pret dar iar,nu prea am incredere in produsele astea vandute la tv..

Adriana si-atat...

Adriana, eu cred ca e bine sa iei un storcator bun, nu chiar orice "no name".

Eu am unul dintr-acesta si chiar daca mi-am facut treaba cu el si mi-o mai fac inca, nu sunt pe deplin multumita. Am inteles ca alte storcatoare obtin mai mult suc din fructe decat al meu.

Dar daca nu vrei sa cheltuiesti prea mult, e bun si unul din acesta.

Dar vezi sa aiba sita din inox !

Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006)

BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006id="Trebuchet MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...