nemary Publicat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 9, 2006 am fost acum 2 seri la eco si mi-a spus ca am ovare mucochistice. aveti idee despre ce e vorba? o zi minunata, Mari Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AngeliquedeS Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Iubita, nu cumva polichistice? Sau microchistice? Am dat pe google si nu a aparut nimic despre mucochistice... Pupici, Angelique [flo] pozele mele, povestea nuntii, luna de miere Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nemary Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 pai tocmai asta este si nedumerirea mea. a scris pe foaie si a si spus mucochistice. o colega imi spunea ca ar putea fi chisturi din mucoasa? o zi minunata, Mari Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avalon Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Draguta, nu exista ovare mucochistice, crede-ma ca as fi auzit de ele pana acum... e vorba de ovare multichistice, adica ovare cu formatiuni chistice mici, foliculi care nu s-au spart la ovulatie si s-au transformat in chisturi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AngeliquedeS Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Nu stiu ce sa iti spun. Am cautat pe net pana acum fiindca mi s-a trezit curiozitatea si nu am gasit nimic. Dar nu l-ai intrebat pe doctor ce insemna propriu-zis? Si ce tratament ti-a dat, sau ce ti-a spus? Oricum nu are cum sa fie altceva decat cum spune Avalonid="red"> Pupici, Angelique [flo] pozele mele, povestea nuntii, luna de miere Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nemary Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 de ovare multichistice am auzit si eu, din pacate chiar am avut. la doc inca nu am ajuns. sapt.viitoare o sa merg. o zi minunata, Mari Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gudinde Postat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2006 nemary, La ce medic ai fost? Scumpa, mai mergi la inca un dr si mai cere o parere, eventual fa o eco si la alt ecografist (unul care se stie ca e bun). Ca zau suntem cam multe care ne confruntam cu probleme de ani de zile si n-am auzit de asa ceva. Am mai auzit eu de un idiot, scuze dr., care a scris pe rezultatul ecografiei "trompa stanga coafata" [bang]. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avalon Postat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2006 quote:Originally posted by gudinde dr., care a scris pe rezultatul ecografiei "trompa stanga coafata" [bang].id="quote">id="quote">Ei, na? Coafata cu onduleuri mici sau coafata cu bucle mari? Sau era intinsa cu placa? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gudinde Postat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2006 quote:Originally posted by Avalonquote:Originally posted by gudinde dr., care a scris pe rezultatul ecografiei "trompa stanga coafata" [bang].id="quote">id="quote">Ei, na? Coafata cu onduleuri mici sau coafata cu bucle mari? Sau era intinsa cu placa?id="quote">id="quote">La asta m-am gandit si eu cand am aflat. Coafata cu placa, cu bigudiuri sau cu peria?Da stii cum e "to add injury to insult" saraca fata a mai si platit ecografia. Sa nu-l [bruta]?!?! Asta-i dr.?De asta zic nemary mai du-te la un dr (care stii ca-i bun) ca (virgula) chisturile astea mucochistice suna ciudat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zisaCami Postat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2006 Mai fetelor voi, dar sa stiti ca este perfect corect acest termen in medicina! Si mie mi s-a scris pe biletul de externare de dupa laparoscopie: "...aderente multiple epiploon care coafau ovarul ..." [:-)))] Cami Barbye are nevoie de ajutor! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.