Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

mucochisturi

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu stiu ce sa iti spun. Am cautat pe net pana acum fiindca mi s-a trezit curiozitatea si nu am gasit nimic. Dar nu l-ai intrebat pe doctor ce insemna propriu-zis? Si ce tratament ti-a dat, sau ce ti-a spus? Oricum nu are cum sa fie altceva decat cum spune Avalonid="red">

Pupici,

Angelique [flo]

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Distribuie pe alte site-uri

nemary,

La ce medic ai fost? Scumpa, mai mergi la inca un dr si mai cere o parere, eventual fa o eco si la alt ecografist (unul care se stie ca e bun).

Ca zau suntem cam multe care ne confruntam cu probleme de ani de zile si n-am auzit de asa ceva. Am mai auzit eu de un idiot, scuze dr., care a scris pe rezultatul ecografiei "trompa stanga coafata" [bang][bang][bang].

quote:Originally posted by Avalon
quote:Originally posted by gudinde

dr., care a scris pe rezultatul ecografiei "trompa stanga coafata" [bang][bang][bang].

id="quote">id="quote">Ei, na? Coafata cu onduleuri mici sau coafata cu bucle mari? Sau era intinsa cu placa?[:D]
id="quote">id="quote">La asta m-am gandit si eu cand am aflat. Coafata cu placa, cu bigudiuri sau cu peria?Da stii cum e "to add injury to insult" saraca fata a mai si platit ecografia. Sa nu-l [bruta]?!?! Asta-i dr.?De asta zic nemary mai du-te la un dr (care stii ca-i bun) ca (virgula) chisturile astea mucochistice suna ciudat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...