Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Revelion la Herculane, Viena sau Maldive?

Recommended Posts

• Administrators

un articol interesant de pe hotnews: http://www.hotnews.ro/articol_59662-Revelion-la-Herculane-sau-Viena.htm

Da chiar asa! Voi ce planuri aveti de Revelion?

[pup]

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

NOU:id="red">www.supereva.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu as merge la Viena,daca as putea si la Conertul de Anul nou,dar mai astept un an,doi sa creasca copiii,ca tot fac muzica si sa priceapa si ei ceva.

Dar nu cu autocarul,nu cu nopti la unguri,ci direct,cu masina, ca e aproape :),mai aproape ca Bucurestiul,iar pana la Herculane e drumul raaaau :)))) si nu mi-e dor de sulf.

La inceput a fost ritmul!

quote:Originally posted by zio

Si cu toate astea statiunile sint pline.Poiana brasov va fi full de revelion.Deci cu toate ca preturile sint inexplicabil de mari,clientii exista.Pe aia care se duc ce ii mana in lupta?[8D]id="Verdana">

id="quote">id="quote">Pai normal ca sint pline, ca exista doar citeva statiuni montane mai selecte in Romania. Si din 23 de milioane de locuitori sint 10% care isi permit sa mearga acolo!Minunea mea!Flavia si Bianca[copil]

quote:Originally posted by Flaflo

Pai normal ca sint pline, ca exista doar citeva statiuni montane mai selecte in Romania. Si din 23 de milioane de locuitori sint 10% care isi permit sa mearga acolo!

id="quote">id="quote">

[ups]

Flavia ([flo]), mai taie!

Macar inca un zero ... [;)]

quote:Originally posted by capcaunul
quote:Originally posted by FlafloPai normal ca sint pline, ca exista doar citeva statiuni montane mai selecte in Romania. Si din 23 de milioane de locuitori sint 10% care isi permit sa mearga acolo!
id="quote">id="quote">[ups]Flavia ([flo]), mai taie!Macar inca un zero ... [;)]
id="quote">id="quote">Iar apar mesajele aiurea!Minunea mea!Flavia si Bianca[copil]

quote:Originally posted by Flaflo

Pai si daca mai tai un zero tot iese socoteala.....

id="quote">id="quote">

Ma dau batut cu taiatul zerourilor. Oricate ai taia tot raman mii si mii de parlamentari, secretarii lor, primari si viceprimari, ministri si secretari de ministri, directori si adjuncti de directori, vipuri si impresari de vipuri, fotbalisti si finantatori, ..., am obosit (lista-i lunga) Toti astia petrec Revelionul pe banii nostri in timp ce noi doar visam de Revelion in fata bradutului din sufragerie. [bang]

quote:Originally posted by capcaunul
quote:Originally posted by FlafloPai si daca mai tai un zero tot iese socoteala.....
id="quote">id="quote">Ma dau batut cu taiatul zerourilor. Oricate ai taia tot raman mii si mii de parlamentari, secretarii lor, primari si viceprimari, ministri si secretari de ministri, directori si adjuncti de directori, vipuri si impresari de vipuri, fotbalisti si finantatori, ..., am obosit (lista-i lunga) {i]Toti astia petrec Revelionul pe banii nostri in timp ce noi doar visam de Revelion in fata bradutului din sufragerie.[/i] [bang]
id="quote">id="quote">Pai exact asta am vrut sa spun si eu. Ca doar nu se duce omul de rind de craciun sau revelion la Poiana Brasov...Minunea mea!Flavia si Bianca[copil]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...