Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Operatie polipi prin met. cu laser

Recommended Posts

Eu mi-am operat fetita cu laser la clinica Dr. Stan din Bacau. A operat-o Dr. Tudoran. Anestezia a fost generala. Avantajul consta in faptul ca vegetatiile sunt inlaturate complet si nu se mai refac. Noi am facut operatia acum 8 ani si polipii nu s-au refacut. Copila mea cand doarme, nici nu se aude respirand.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cristina, vorbesc si eu din auzite: ideea e ca in loc sa scoti amigdalele cu fulgi cu tot prin metoda clasica, le "ajustezi" doar marimea cu ajutorul laserului. Ceea ce ar fi indicat pentru amigdalele hipertrofiate, dar care-s cuminti, nu sint infectate si nu provoaca amigdalite. Care insa au, din pricina marimii, neajunsul ca impiedica intrucitva respiratia corecta a copilului si-i provoaca si probleme de ortofonie. (asta fiind cazul baiatului meu)

Doctorita de la gradinita mi-a spus ca ar exista aceasta metoda, medicul copilului mi-a confirmat, dar nici unul nu stia detalii. (decit ca, parca, la spitalul CFR s-ar face- imi cer scuze daca am retinut gresit, e vorba de o discutie de acum un an).

M-ar interesa mult detalii.

Mi-e pur si simplu groaza de operatia clasica de amigdale, pe care ar cam trebui s-o facem in primavara, ca ne-apropiem de 6 ani....

Edit-ca-sa-zic: medicul copilului era, oricum, de parere ca ar fi un "moft". Si ca mai bine apelam la varianta clasica.

Om trai si om vedea.

[hot]

see detailsid="teal">

Da, a fost operat de polipi acum trei ani. Timp berechet ca ei sa se refaca [:(] . Cind operam amigdalele, tre' sa executam, iarasi si din nou, si polipii....Edit:

quote:Originally posted by Cristina_C

Si Robert are amigdale mari, dar pediatrul a zis ca nu-i ceva neobisnuit la varsta lui (?!)

id="quote">id="quote">Pai, o vreme asa mi s-a spus si mie. Si ca nimeni nu recomanda scoaterea amigdalelor numai pentru ca sint mari.Dupa care am trecut la faza :"vaaaai, asaaaa amigdale mari n-am mai vazut" [xx(]. Asta e, trebuie sa ma impac ccc cu ideea, amigdalele noastre sint de Cartea recordurilor.....[hot]
see detailsid="teal">

Fetelor, pana la urma cum e cu operatia de polipi? Cine a facut-o (cu laser sau clasic), sa-mi dea si mie va rog cateva detalii. Cred ca si Andrei are polipi, aseara nu putea sa respire si zicea ca are muci sus in nara. Ma-am uitat cu lanterna la el in nasuc, si parca am vazut o carnita crescuta acolo. M-am speriat ingrozitor.

Va rog frumos, cum decurge o operatie de polipi si care sunt urmarile?

Multumesc!

Laura, mama lui Andrei

Poze

Poze

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...