Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

set stampile TCM

Recommended Posts

am fost astazi la TCM Metalurgiei sa caut acest set de stampile de care eu de-abia am auzit si mi-au spus vanzatoarele ca au avut asa ceva prin vara si ca nu am nici o sansa sa mai gasesc la ei.

va rog mult, cele care umblati mai mult prin oras, ati vazut pe undeva setul asta?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu vazusem la TCM-ul din 1 Mai, dar erau exagerat de scumpe si nu am luat.

De fapt, toate produsele lor mi se par scumpe.[alcool] Pana la urma, stampile am luat tot de pe 1 Mai, de la o librarie.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Cum sunt stampilele astea >cu animale sau cu litere?

In vara am cumparat unul cu animale.Eram f. incantata ,dar m-am desumflat repede.Stampilele imprimate nu sunt deloc clare.Bietul copil nici nu recunate pasarea sau animalul.Mai multa treaba am facut cu niste sabloane cu diverse animale sau flori la preturi incredibile(25.000 lei),iar jocul a fost 250.000 lei.

FlorentinaE

Stampile 250 000lei setul am vazut ieri la etajul 3 al magazinului Unirea. Acolo unde este o librarie. Mie toate produsele mi s-au parut exagerat de scumpe, dar depinde de fiecare.

Spre exemplu, o pusculita, destul de mica era 450 000lei. Ca asta vroiam eu sa-i iau.[alcool]

Seturile erau si cu personaje din basme si cu masini si cu figurine, animale etc. Aveau mai multe modele.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...