Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Fetita mea nu prea ia in greutate

Recommended Posts

Buna fetelor.

Fetita mea are 2 luni si jumatate si doar 4850 de grame. S-a nascut cu 3600 gr si am iesit din spital cu 3300. A crescut f. bine in primele 2 sapt. de viata (400 gr) dupa care a luat in 3 saptamani doar 250 gr (a fost alaptata doar la san). medicul mi-a recomandat sa-i dau si supliment de lapte praf asa ca acum e hranita exclusiv artificial. Dupa ce am inceput sa-i dau numai lapte praf crestea, constant, 200 gr pe saptamana.

Dupa ce a facut vaccinul de 2 luni a mancat ft putin vreo 4 zile si medicul mi-a spus ca are o indispozitie si sa nu ma ingrijorez.

Am fost cu ea ieri la medic, la 2 luni jumate, si are doar 4850 gr.

Ce credeti, e normal?

A inceput sa manance f bine acum. Sper sa recupereze.

poze

poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai al meu are acum 4kg800gr.si face maine 2 luni, e adevarat ca s-a nascut cu 2kg900, dar pediatra ne-a spus ca la 2 luni tre sa aiba minim 4kg400gr, deci sa ia in astea 2 luni 1kg500 adica la fel cu cat a luat si fetita ta. Stai linistita ca eu cred ca e bine, si apoi fiecare copil are ritmul sau de crestere, al meu, de ex. creste in salturi, stagneaza cateva zile, poate si o saptamana, si hop 100-200de grame in 1 zi doua, asa ca...

DORI, mami luiid="Arial Black"> RADU ANDREIid="Arial Black">id="brown"> 11 septembrieid="Arial Black">id="brown"> 2006id="Arial Black">id="brown">

poze

VARSTA RADU ANDREIid="Arial Black">id="brown">

Annemarieid="red">, nu e chiar bine, dar nu e rau![:D] In sensul ca ar fi de dorit sa aiba uuun pic mai mult, dar nu e anormal nici asa. Asta e ritmul ei, e foarte probabil sa nu ia niciodata foarte mult in greutate - ceea ce nu e rau, daca te gandesti!

Am si eu o fetita, are 4 luni si aproape jumatate, si am patit cam ca tine, iar dupa vaccinul de la 2 luni a fost de-zas-tru timp de 10 zile: nu manca mai nimic si regurgita de mama focului. In rest, era vioaie si cu "achizitiile" la zi. Am ajuns la medic si ne-a dat ceva pentru regurgitatiile alea nasoale si ne-a zis ca o sa se rezolve. Acum am depasit si vaccinul de 4 luni, cu doar cateva zile ca data trecuta. Si Ana s-a nascut cu 2900g, a facut 5 kg la 2 luni si 18 zile si acum are vreo 6250g.

Deci... mai sunt si altii la fel, si-s sanatosi si voiosi!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Multumesc mult pentru informatii. A inceput sa manance mai bine insa o zi mananca mai mult o zi mai putin. Incerc sa-i fac un program dar nu prea reusesc. Incerc sa-i dau cate 120ml la 4 ore dar nu poate sa manance mai mult de 90. Se intampla f rar sa manance 120 de ml. Mi-am propus sa o las sa planga dupa papa[bang]

poze

Fetita mea are 2 luni si o saptamana si are 4900 kg. S-a nascut cu 3300 g. Nici eu nu sunt prea multumita cum a pus in greutate, mai ales ca fac comparatie cu baietelul, el a pus mult mai mult. Eu o alptez, am fost tentata sa ii dau completare cand am vazut ca nu ia in greutate,eu aveam lapte, dar nu vroia ea mai mult. In final nu i-am dat lapte praf si ma bucur ca n-am facut-o, probabil ca nu mai vroia san apoi.

[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[bebic] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze 1, poze 2id="blue">

Hmmmm...faza cu introdusul biberonului care a dus la intarcare prematura e cam clasica. De ce nu incerci sa o mai alptezi inca? pe langa biberon, mai baga si san? Nu mai vrea? Il refuza?

Cu vaccinul de 2 luni FIX ASA am patit si noi: de und einainte daca nu apaream cu tatzele pe tava la ora de mama era dezastru, dupa vaccin nu a mai cerut decat extrem de rar de papa, ii dadeam io la orele de masa, ca daca era dupa capul ei ar fi stat ore in sir nemancata. Si d eunde mi-a luat primele luni cate un kil - normal, ca noi ne-am nascut mai micutze -3.ooo grame si am recuperat- post-vaccin mi-a luat sub cat trebuia luat: 750.000 grame, apoi din ce in ce mai putin, dar sub valorile indicate.

Dar ce vreau sa-ti spun ca nu conteaza cifrele. Asta ti-o pot spune cu experitza de un an deja in ale "mamicarelii", important e sa vazi tu pe copil ca e vesel, ii merge bine, e miscacios, tra-la-la. Cifrele sunt statistici mai putin relevante.

Deci nu te ingrijora, mai ales ca zici ca a inceput sa pape bine acuma. O sa vezi ca va recupera!

Pupici si...pofta buna![il]

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!id="purple">id="size1">

Nu mai am lapte deloc pentru ca i-am introdus suplimentul de lapte praf si astfel nu s-a mai produs la mine lactatia chiar daca am folosit pompita. A inceput sa manance mai bine. Ajunge la aproximativ 700 ml de lapte pe zi si cate 50-75 de ceai. M-am mai linistit. Multumesc mult pentru raspunsuri.[:X][:X][:X]

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...