Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recomandare medic ORL-ist

Recommended Posts

Fetelor dragi, imi recomandati si mie va rog un medic ORL-ist (de copii, de preferinta, dar nu neaparat) in Bucuresti ?

Multumesc anticipat!![flo]

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by cgaby

dr ursuleanu de la budimex. toata stima![flo] daca vrei nr de tel..da-mi un semn.multa sanatate.cgaby (mama lui stefan nazdravan)stefitza

id="quote">id="quote">Nu vreau sa se supere nimeni pe mine, sunt de aceiasi parere in ce priveste profesionalismul dr-ului Ursuleanu! [bis] Am operat fata in septembrie, dar organizatoric.... am crezut ca fac depresie nervoasa! Sunt foarte multi copii zilnic la acest Dr si chiar nu stiu care este criteriul pt a intra in operatie! Ordinea sosirii, in nici un caz!Am recomandat Dr Gheorghe pentru ca l-am vazut in perioda asteptarii cum ingrijea o fetita cu mari prb din salonul nostru. Este cel mai tanar din acea sectie si este singurul care s-a incumetat sa faca acea grea interventie. L-am apreciat, iar in haosul acela imi spuneam ca daca-r fi sa revin pe sectie as apela la alt Dr, mai atent, mai parolist!
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...