speel Publicat Noiembrie 10, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 10, 2006 Buna seara.Am o mare rugaminte la voi,fetelor!O prietena din Romania are o problema cu fetita ei in virsta de 6 luni.Are intoleranta la gluten si lactoza si sindrom de malabsorbtie.Va rog mult de tot daca m-a puteti ajuta cu informatii.Ce fel de hrana poate sa-i dea si ce fel de lapte?Fetita nu i-a deloc in greutate,are 5 kg,iar mamica ei este disperata.Cam ce alimente se pot da in asa caz?V-a multumesc din tot sufletul!Si eu si mamica fetitei. va pup Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buluci Postat Noiembrie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 10, 2006 Alimente pe baza de soia, carnea de vitzel si vita,peste slab fiert. Cereale recomandate:orez si porumb. Sanatate multa! Cristina Baku & [copil]Simon(26.12.2005) Poze Varsta lui Simon Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorentinaE Postat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2006 Am primit recomandarile:Lapte praf fara lactoza, morcov, cereale de tipul orez cu roscove sau simplu orez gen mucilagiu. FlorentinaE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina costin Postat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2006 Daca e sigur intoleranta la lactoza poate sa-i dea lapte delactozat cu cereale de porumb sau orez,dar sa aiba mare grija,ca de multe ori intoleranta la lactoza,poate fi confundata cu intoleranta la proteina laptelui de vaca,iar in acest caz se foloseste lapte Hipoalergenic.Nu trebuie sa dispere,eu am trecut prin asta (mai putin intoleranta la gluten)si pot sa-ti spun ca daca are rabdare si va avea grija de micuta poate sa o scape definitiv de aceste probleme. Sanatate multa. Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coraly Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 De acord cu Alina! De multe ori se confunda intoleranta la lactoza cu cea la proteinele de lapte. Si inca ceva, aceste intolerante pot fi de fapt efectul unui dezechilibru al florei intestinale, de aceea ar trebui sa-i dea probiotice - ecoflorina, biotics si enzime digestive. De asemenea, acest tip de intolerante pot fi cauzate si de o alergie alimentara. Sa analizeze bine ce ii da sa manance si sa elimine substantele posibil alergene, inclusiv laptele praf obisnuit. Eu i-as da un lapte hipoalergenic. Ii recomand PREGOMIN! Pe langa asta, cereale din orez. Pireu de legume, carne de pui. Nu peste la varsta asta, supa de carne/legume, compot de mar/gutui/para. A facut cumva tratament cu antibiotice? Coraly si Sergiu (3 ian 2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geniest Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 quote:Originally posted by coralyDe acord cu Alina! De multe ori se confunda intoleranta la lactoza cu cea la proteinele de lapte. Si inca ceva, aceste intolerante pot fi de fapt efectul unui dezechilibru al florei intestinale, de aceea ar trebui sa-i dea probiotice - ecoflorina, biotics si enzime digestive. De asemenea, acest tip de intolerante pot fi cauzate si de o alergie alimentara. Sa analizeze bine ce ii da sa manance si sa elimine substantele posibil alergene, inclusiv laptele praf obisnuit.Eu i-as da un lapte hipoalergenic. Ii recomand PREGOMIN!Pe langa asta, cereale din orez. Pireu de legume, carne de pui. Nu peste la varsta asta, supa de carne/legume, compot de mar/gutui/para.A facut cumva tratament cu antibiotice?Coraly si Sergiu (3 ian 2005)poze id="quote">id="quote">Buna Dana,Spune-mi si mie de unde se ia Pregominul ??? Stiu ca m-am mai interesat si n-am reusit sa aflu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.