Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

"Free Hugs" -mai rar asa ceva

arty

Recommended Posts

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ia uite, trist, frumos, impresionant: despre ideea din spatele campaniei...

Ca sa isi atinga scopul o astfel de initiativa, pe la noi, trebuie sa ai multa rabdare si sa treci peste ironiile si rautatile celor din jur.

Imi imaginez ca ar exista si astfel de reactii... dar daca macar o persoana ramane cu un zambet larg dupa imbratisare, cu siguranta merita!!

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.

Oscar Wilde

Distribuie pe alte site-uri

Absolut impresionant ![cool]

...cat despre Romania, nu stiu cum va reactiona lumea , cred ca ar trece nepasatori pe langa persoana cu pancarda "Imbratisari GRATUITE :)"...sau pur si simplu ar rade !...[^]

Elena[gravi]36+[baietel]

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous

Ce mi-a placut videoclipul! Desi marturisesc ca l-am deschis cu reticenta, eu nu sunt genul care sa imbratiseze cu mare usurinta, nici macar pe cei apropiati. Dar atmosfera din videoclip m-a capturat.

Insa cred ca in Romania, lasand la o parte ironiile sau rautatea, nu exista o cultura a atingerii terapeutice. Pentru ca de fapt americanii asta fac, nu se imbratiseaza pentru ca simt nevoia sa faca asta, ci pentru ca stiu ca o imbratisare e reconfortanta. Cel putin asta cred eu, si de fapt am observat asta nu numai la americani, ci si la multi englezi pe care i-am cunoscut. Si poate ei sunt mai dispusi sa renunte la bariere, pe cand romanii sunt reticenti si nu se prea asteapta la cadouri gratuite, experienta din ultimii zeci de ani ne-a invatat sa ne intrebam ce se ascunde in spatele bunavointei cuiva.

Insa imi imaginez ca s-ar gasi si in Romania oameni dornici sa experimenteze o imbratisare cu un necunoscut in plina strada, ii vad intai pe cei mai tineri, apoi poate pe cativa mai in varsta. Si poate vreunul de varsta mijlocie care inca isi mai aduce aminte cum e sa fii tanar si nebun... ar fi interesant de urmarit un experiment de genul asta.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...