FlorentinaE Publicat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 11, 2006 Baietelului meu (6 ani) i-a iesit un ulcior (sper ca asa se spine ).Ce se poate face? FlorentinaE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2006 quote:Initial creeata de FlorentinaEBaietelului meu (6 ani) i-a iesit un ulcior (sper ca asa se spine ).Ce se poate face?FlorentinaEid="quote">id="quote">crek urcior! (desi nici eu nu sunt sigura, dar in orice caz nu ulcior)[:D]la farmacie stiu ele ce sa iti recomande, ca sunt mai multe questii pt asta(unguente, picaturi)sanatate!Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> si [bibe]Rid="red">AZid="green">VAid="navy">N id="black">Mid="green">IHid="maroon">AIid="red"> – puiul meu dragid="red">________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuska Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Daca intelege, pune-l sa se spele de cateva ori pe zi la ochi cu apa si sapun bine-bine si in cateva zile trece! Sau mai ii poti da cu un unguent, de ex: flucinolon. Eu asa procedez si la fata mare si la mine! Hai ca trece daca e doar ulcior (sau urcior!).....[^] [;)]*********************************id="orange">[;)] Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="maroon"> Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon"> Povestea nasterii Aneiid="red"> Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela80 Postat Noiembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2006 BUNA cred ca ia trecut baiatului dar am vrut sa-ti dau si sfatul meu;eu stiu de la bunici si testat de mine de mai multe ori ,pe partea care are ulcioru ex;ochiul drept ii pui la mina dreapta la degetul inelar ata neagra ifasurat de 3 orci zilei pe deget si o legi si il las la deget 7 zile sper sa dea rezultat si la tine Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenocid Postat Noiembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2006 quote:Originally posted by mihaela80BUNA cred ca ia trecut baiatului dar am vrut sa-ti dau si sfatul meu;eu stiu de la bunici si testat de mine de mai multe ori ,pe partea care are ulcioru ex;ochiul drept ii pui la mina dreapta la degetul inelar ata neagra ifasurat de 3 orci zilei pe deget si o legi si il las la deget 7 zile sper sa dea rezultat si la tineid="quote">id="quote">Mihaela, da' de gramatica si ortografie nu stii nici un descantec? Sau e nevoie de mai mult de 3 orci pentru asta?Acum on-topic nu se zice nici urcior nici ulcior ci orjelet. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Noiembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2006 quote:Originally posted by xenocidquote:Originally posted by mihaela80BUNA cred ca ia trecut baiatului dar am vrut sa-ti dau si sfatul meu;eu stiu de la bunici si testat de mine de mai multe ori ,pe partea care are ulcioru ex;ochiul drept ii pui la mina dreapta la degetul inelar ata neagra ifasurat de 3 orci zilei pe deget si o legi si il las la deget 7 zile sper sa dea rezultat si la tineid="quote">id="quote">Mihaela, da' de gramatica si ortografie nu stii nici un descantec? Sau e nevoie de mai mult de 3 orci pentru asta?Acum on-topic nu se zice nici urcior nici ulcior ci orjelet.id="quote">id="quote">Xenocid:URCIOR, urcioare, s.n. Mic furuncul care apare la rãdãcina genelor. [Var.: ulciór s.n.] – Lat. hordeolus ORGELÉT s.n. Mic furuncul situat la marginea pleoapei, ordeolum; (pop.) urcior. [< fr. orgelet]. “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela80 Postat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2006 nu stiu poate sti tu ca vad ca esti desteapta eu ma chinui cu fata in brate sa-ti pot da un sfat si mai ma si jignesti,imi pare rau ca ti-am raspuns Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela80 Postat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2006 Eu credeam ca sintem intre prieteni nu sa ne jignim am scris cum am putut ca aveam fata-n brate si nu asta e importent ci subiectu regret ca ti-am raspuns, Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Noiembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2006 quote:Originally posted by mihaela80Eu credeam ca sintem intre prieteni nu sa ne jignim am scris cum am putut ca aveam fata-n brate si nu asta e importent ci subiectu regret ca ti-am raspuns,id="quote">id="quote">Mihaelaid="red">...pe cine te-ai suparat tu de fapt? Ca nu cea care a postat subiectul s-a legat de mesajul tau, ci Xenocid (care atunci cand vede ca nu are perfecta dreptate nici nu mai da pe aici...[xx(]).Nu te supara, esti intre prieteni aici intr-adevar!Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> ________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela80 Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 IMI cer mii de scuze dar nu am fost atenta cine a scris.Va multumesc si sa auzim numai de bine ,ca eu de rau mam saturat.[japan][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.