Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de FlorentinaE

Baietelului meu (6 ani) i-a iesit un ulcior (sper ca asa se spine ).Ce se poate face?FlorentinaE

id="quote">id="quote">crek urcior! (desi nici eu nu sunt sigura, dar in orice caz nu ulcior)[:D]la farmacie stiu ele ce sa iti recomande, ca sunt mai multe questii pt asta(unguente, picaturi)sanatate!Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> si [bibe]Rid="red">AZid="green">VAid="navy">N id="black">Mid="green">IHid="maroon">AIid="red"> – puiul meu dragid="red">________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple">
Distribuie pe alte site-uri

Daca intelege, pune-l sa se spele de cateva ori pe zi la ochi cu apa si sapun bine-bine si in cateva zile trece! Sau mai ii poti da cu un unguent, de ex: flucinolon. Eu asa procedez si la fata mare si la mine! [:D]

Hai ca trece daca e doar ulcior (sau urcior!).....[^]

[;)]*********************************id="orange">[;)]

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon">

De la botezul Teodoreiid="maroon">

Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon">

Povestea nasterii Aneiid="red">

Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red">

BUNA cred ca ia trecut baiatului dar am vrut sa-ti dau si sfatul meu;eu stiu de la bunici si testat de mine de mai multe ori ,pe partea care are ulcioru ex;ochiul drept ii pui la mina dreapta la degetul inelar ata neagra ifasurat de 3 orci zilei pe deget si o legi si il las la deget 7 zile sper sa dea rezultat si la tine

quote:Originally posted by mihaela80

BUNA cred ca ia trecut baiatului dar am vrut sa-ti dau si sfatul meu;eu stiu de la bunici si testat de mine de mai multe ori ,pe partea care are ulcioru ex;ochiul drept ii pui la mina dreapta la degetul inelar ata neagra ifasurat de 3 orci zilei pe deget si o legi si il las la deget 7 zile sper sa dea rezultat si la tine

id="quote">id="quote">Mihaela, da' de gramatica si ortografie nu stii nici un descantec? Sau e nevoie de mai mult de 3 orci pentru asta?Acum on-topic nu se zice nici urcior nici ulcior ci orjelet.

quote:Originally posted by xenocid

id="quote">id="quote">Mihaela, da' de gramatica si ortografie nu stii nici un descantec? Sau e nevoie de mai mult de 3 orci pentru asta?Acum on-topic nu se zice nici urcior nici ulcior ci orjelet.
id="quote">id="quote">Xenocid:URCIOR, urcioare, s.n. Mic furuncul care apare la rãdãcina genelor. [Var.: ulciór s.n.] – Lat. hordeolus ORGELÉT s.n. Mic furuncul situat la marginea pleoapei, ordeolum; (pop.) urcior. [< fr. orgelet]. “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple">

Eu credeam ca sintem intre prieteni nu sa ne jignim am scris cum am putut ca aveam fata-n brate si nu asta e importent ci subiectu regret ca ti-am raspuns,

id="quote">id="quote">Mihaelaid="red">...pe cine te-ai suparat tu de fapt? Ca nu cea care a postat subiectul s-a legat de mesajul tau, ci Xenocid (care atunci cand vede ca nu are perfecta dreptate nici nu mai da pe aici...[xx(]).Nu te supara, esti intre prieteni aici intr-adevar![pup]Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> ________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...