Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Avantaje/dezavantaje....

Recommended Posts

Probabil fiecare dintre noi la un moment dat trebuie sa aleaga, pentru copilul sau, intre o gradinita( cresa) si o bona...eu in aceasta situatie ma gasesc....dati-mi va rog o mana de ajutor, povestiti din experientele voastre....sigur , decizia va fi a mea, dar va fi mai usor de luat dupa ce voi citi aici.

Va multumesc.

Alina[vampa] si printul Rares[sofer]

Pozele noastre

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si eu cred ca la cresa i-ar fi mai bine, in sensul ca ar progresa mult. Bona il hraneste, il schimba , il culca si eventual joaca cateva joculete cu el...Si nu cred ca la cresa se mai lasa copiii sa urle , ca pe vremea lui ceasca...sunt grupe mici, si educatoarele au grija de ei. Sa vezi ce copil schimbat o sa ai dupa o perioada!!!Parerea mea...

Laurica, mamica fericita de Vlad - Paul!!!

Eu am ales cresa. Peste 2 luni voi incepe serviciul si merge de o saptamana si sunt f. multumita. Vreau sa se obisnuiasca inainte de a ma duce la lucru. E adevarat ca acum a aparut si prima raceala, insa colectivitatea si prezenta copiilor de aceeasi varsta este mult mai benefica decat o bona. E adevarat ca daca alegi bona copilul va sta in casa in care a crescut, cu lucrurile cunoscute, probabil va fi ingrijit bine, dar evolutia este mult mai buna la cresa. Si inca un lucru: daca nu cunosti bona de ceva timp si nu poti avea incredere...eu una nu pot sa concep sa vina o femeie straina in casa mea si cu care sa las copilul. Asta e strict parerea mea, poate sunt eu paranoia [alcool]!

Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005)

[foto]Poze cu Vladutz

Bianca merge de 2 luni la cresa si am observat numai efecte pozitive. O bona nici nu ar intra in discutie, eu personal nu as avea curajul sa-mi las copilul singur cu o straina, oricite recomandari ar avea si oricit de draguta ar parea. Mai ales dupa atitea povesti de groaza despre bone....

Minunea mea!

Flavia si Bianca[copil]

Odrasla mea merge la cresa;gindirea mea a fost asa:sint cel putin 10 cucoane in toata cresa(ca sint mai multe grupe de copii)daca una o ia razna sint alte 9 care sa o calmeze si sa cheme politia.

Din punctul meu de vedere nu am nici un control la ce face sau nu face bona cu el;la gradi are contact cu alti copii chestie pentru care e foarte sociabil,nu are treaba cu jucariile ca sint numai ale lui.Personal sint super multumita de gradi si de ce invata acolo.

Marele dezavantaj sint bolile;anul trecut cred ca a facut vreo 10-12 gripe,anul asta e un pic mai bine.

Personal daca le pun in balanta tot la gradi inclin;eu daca as sta cu el acasa de la mine nu ar invata cite invata acolo.Dar gradi nu e solutia perfecta pentru toata lumea.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...