raresionut Publicat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 11, 2006 Cum se realizeaza aceste ornamente pentru torturi? Am vazut torturi foarte frumos ornate la acest capitol.... Alina[vampa] si printul Rares[sofer] Pozele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OrbuGabi Postat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2006 Uite incearca aici. Si aici,dar trebuie sa ai rabdare sa citesti,ca sigur ai sa gasesti. Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristiana(20.12.2002) si nazdravan[copil]Martin-Tudor(22.09.2005) poze[foto]si filmulete Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anda Panda Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 uita-te in albumul lui lgireada, capitolul decoratiuni. citeva retete mi se pare ca sint in topicul "help, decoratiuni tort" sau ceva de genul asta, nu-mi aduc aminte exact titlul. spor ! POZE FILMULETE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.