Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Urticarie de la Activia cu fructe!

Recommended Posts

De cateva luni bune fetita mea a inceput sa faca urticarie si orice ii dadeam, nu se mai termina. Pana acum cateva luni nu facuse niciodata urticarie, si nu reuseam sa gasim ce i-o declansaza. Mai rau e ca si eu si sotul am inceput sa o facem si ca si la ea nu ne mai trecea. Pana la urma am luat alimentele la rand si am descoperit cu stupoare ca iaurtul Danone Activia cu fructe era cauza acestei reactii alergice in masa la noi in familie. Cu cateva luni in urma am inceput sa consumam acest tip de iaurt, dar se pare ca noua nu ne-a facut bine deloc. Cum am incetat sa-l consumam cum au disparut urticariile de pe toti trei.

Vreau doar sa aduc asta in atentia voastra. Poate cineva dintre voi consuma si se urtica.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa stii ca si noi am avut probleme cu urticaria din cauza unor iaurturi Danone,dar avem vreo 5 luni de cand doar bb de 3 ani mai consuma doar Actimel(are zile cand ia cate 4/zi-rar,dar se intampla)si el este alergic in general la cateva produse alimentare,dar la asta nu.Asa ca nu esti singura!E bine sa le elimini si sa le spui si altor mamici,cu toate ca,atunci cand mi s-a spus mie prima data(bb 8 luni)despre Danonino,nu am crezut.

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Eu am fost in spital cu fetiþa cea micã(2ani ºi 4 luni)din cauza iaurtului danone cu fructe de pãdure.S-a unflat copilul ca un balon ºi era rosie din cap pânã in picioare.Din cauza mãncãrimii ºi-a rupt efectiv maieul de pe ea.Nu îi mai dau danone niciodatã.

musat

eu din start nu cumpar produse de danone, am auzit ca sunt cele mai sintetice, o singura data i-am dat la fiu-meu (de1.5 luni) delicios cu fructe(nu stiu de care)si asta nu pentru ca tineam neaparat dar am rugat pe cineva sa-mi cumpere iaurt(eu cumpar numai mili)si m-am trezit ca imi aduce 4 danone, asa ca i-am dat si dupa 30-45 de minute a fost plin de bibitze pe manutze.

pupici

niko

dati o cautare sa vedeti cate discutii au fost pe tema iaurturilor de la danone si cate persoane au confirmat ca nu sunt bune. ambii pediatrii ai ficamii mi-au interzis sa ii dau danone.

traiasca iaurturile romanesti!

Freia si [copil] http://b3.lilypie.com/ULO3p3/.png"]Alexa

Terapia pentru Ema pe DCid="size1">id="navy">

Cand sunt atatea iaurturi pe piatza nu inteleg de ce cumparatzi Danone ? pentru adulti inteleg, sunt responsabili... dar luati ceva cat mai bun pt. copii.

Incercati lactatele din zona Alba, Covasna.. Zalau.

Cu respect,

G.

www.siteaudit.roid="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...