Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

se poate asculta inimioara lui bebe cu stetoscopul

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ma gandesc ca te referi la un stetoscop obisnuit, cu cel obstetrical evident ca se poate. Da se poate, eu am reusit daca apesi destul de serios in punctul de ascultatie.

Diana id="red"> , [copil]Vladutid="blue">(16.05.2004)id="green">( bebelus si copilas ) & [copil] Timeea id="red">(18.05.2006)id="green">

Distribuie pe alte site-uri

era vorba de un stetoscop obisnuit.

mi-a zis dr sa fiu atenta la miscarile lui bebe, dar bebe probabil ca seamana cu taica-sau, e imperturbabila, doar daca are ea chef da semne. am constatat ca noaptea are program, dar oamenii normali dorm noaptea, si as vrea sa mai profit de somn cat mai pot. in rest, in rtimpul zilei, sughite. altfel, pot sa stau si in maini, daca fata mea nu vrea, nu am ce-i face. beau si f rece, beau si f cald, stau in toate pozitiile, o mangai, incerc sa o imping usurel, nici gand. asa ca m-am gandit sa incerc cu stetoscopul, sa imi calmez piticii. singurul lucru pe care l-am auzit pana acum, dincolo de matzele mele, era un zgomot de fundal, dar f accelerat, ca o locomotiva, si parca mult prea accelerat fata de ce se aude la ecograf. o fi asta inimioara?

chris [gravi]36+ [fetita]alexandra

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...