Administrators desprecopii Publicat Noiembrie 12, 2006 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 12, 2006 Papadica noastra pufoasa si sensibila e bolnavioara. Eu as vrea sa ii declar in public ca o iubesc si ca astept sa o vad iar la servici, pe DC, ascutita, moale, tandra, putin veninoasa, buna la digestie, uneori amara, buna de ceai, cu un pic de zahar delicioasa, plina de polen ce pateaza sufletul si incredibil de haioasa. Papadic, te pupam si te asteptam cuminti! Promitem sa nu ne certam pina nu revii la post :)) [dc] Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> NOU:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby-boom Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 [flo] pentru Papadie...mereu citesc tot ce scrie...are un stil aparte, pe care nu stiu din ce motiv l-am corelat DC-ului....mi-e tare drag de ea, si-i doresc insanatosire foarte grabnica! Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004) " Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaR Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Sa te faci repede bine, floare galbena! Si sa apari din nou printre noi![floare3] Diana id="red"> , [copil]Vladutid="blue">(16.05.2004)id="green">( bebelus si copilas ) & [copil] Timeea id="red">(18.05.2006)id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinamoro Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Insanatosire grabnica Papadie! [flo] Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red"> (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> (11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze 1, poze 2id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Multa sanatate, Papadie[flo]! Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Cresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elenalove27 Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 [flo][pup]pentru papadie, refacere cat mai rapida! Elena[gravi]37+ POZE "Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana21 Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Doamne, dar ce are? Si...este in spital? Banuiesc ca daca era acasa intra pe DC. Of, saracuta! Imi pare atat de rau... Si fetitele ei ce fac? Sunt alaturi de ea si o pupic cu drag!!! Sa te faci bine repede, Papadie! Ianca Printesica si Super Mamica Poze strumfesti Poze mai vechi Povestea Burticii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EllaX Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Papadie draga, sunt convinsa ca multa lume de pe forum se gandeste frumos la tine! Si sa stii ca ajuta! Uite:o [flo] si un si hai repede inapoi, sanatoasa si vesela! EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miti2004 Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 papadie a te faci bine cat de repede ![dual] miti, mamica de 20 iunie 2006 http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu http://www.dropshots.com/mitilica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bAly Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Papadicu sanatate multa si sunt sigura ca te vei face repede bine. E de ajuns sa ma gindesc la ce fetite luptatoare ai facut si stiu ca vei fi la fel de puternica; doar de la mamica lor au mostenit ele ce e mai bun :D (ionu tu nu tre' sa citesti aici, asa suntem noi femeile, tot ce e bun la copii e de la noi, ce e mai rau e de la tati sau daca nu de la tati de la mama soacra :)))) Alina, mamica de 2 fetite, [zana] Andreea cea nazdravana si [copil]Laura Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.