acd2you Publicat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 12, 2006 pt. traterea unei raceli, la bebelina mea de numai o luna i s-a prescris antibiotic, sirop. intrucat acum ne luptam cu diareea, am cumparat pliculete de biotics baby, dar nu stiu cum sa i le administrez. am inteles ca se pun intr-un pic de lapte, dar se dau odata cu antibioticul, sau intre mese, sau cum? un pliculet pe zi poate fi impartit in mai multe prize, sau se da o data pe zi si gata? cine a folosit, poate ne ajuta si pe noi. multumim. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acd2you Postat Noiembrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 si inca ceva. noi, pt. scaune apoase si dese (e alaptata la san) luam debridat. acuma, ca ii dau biotics, mai ia si debridatul? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniela1974 Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Eu fetitei mele de 3 ani si 10 luni ii dau 2 plic.pe zi inainte de antibiotic. Se administreaza dizolvat intr-o ceasca de lapte caldut. Multa sanatate. Daniela si Alexandra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OrbuGabi Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Eu cred ca poti sa ii dai si biotics si debridat,dar eu nu stiu prea multe poate iti mai spun fetele care stiu mai multe,in schimb pot se te sfatuiesc cum sa il administrezi(asa cum fac eu) Eu incalzesc putin lapte (trebuie incalzit sa se poata dizolva mai bine)cam o lingura si pun intr-o ceasca cu pliculetul de biotics,il dizolv bine si trag intr-o sringa mai mare sa incapa tot,si ii dau cu 2 ore inainte de a primi antibioticul(asa scrie pe prospect).Eu ii dau cu seringa in mai putin lapte sa fiu sigura ca il primeste pe tot,si asa pot sa ii dau si noaptea cand are antobiotic la 6 ore. Multa sanatate. Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristiana(20.12.2002) si nazdravan[copil]Martin-Tudor(22.09.2005) poze[foto]si filmulete Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acd2you Postat Noiembrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 mersi, gabi. acuma stiu ca se da intre mese, si nu odata cu antibioticul. eu am luat de la farmacie 5 pliculete, si nu aveam prospectul. iar pe pilc scrie doar ca se amesteca cu lapte. mersi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.