mira_m Publicat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 12, 2006 Ce parere aveti despre ele? Astazi mi s-a terminat eyeliner-ul. Am dat fuga sa cumpar, magazinele aproape inchideau, insa nu am gasit Maybelline, ce folosesc eu de obicei. Mi-a fost recomandat produsul de la Kallos, insa m-a dezamagit pretul mic. Mi-am cumparat totusi si vad ca e destul de bun. Voi ati folosit astfel de produse? Foloseam de mult timp masca de par, insa vad ca au o gama larga de produse!id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> ( mai 2004)id="green">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danavasile Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 nu am folosit, desi din ce mi-a spus coafeza mea sunt foarte bune Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristinutza_ale Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 eu am avut rimel de la ei si am fost super multumita.si eu credeam ca produsele sunt cam proaste avand in vedere pretul mic dar m-am inselat[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angelinne Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 eu am folost masca de par si e buna! Angelinne [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Noiembrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Multumesc fetelor, se pare ca am facut o alegere buna. Voi mai cauta si alte produse pentru a le testa!id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> ( mai 2004)id="green">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmagdaro Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Rujurile rezistente la transfer sunt excelente, le folosesc de 3 ani, si le dau nota 10, fata de orice ruj din reclamele de la tv. mãmicã stresatã cu doi pitici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaflo Postat Noiembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2006 Eu am folosit cam toata gama Kallos, si avind in vedere pretul foarte mic sint excelente! Minusul lor consta doar in faptul ca nu sint atit de cunoscute, de aceea si pretul ca atare. Minunea mea! Flavia si Bianca[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leta Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Nu cunosc produsele Kallos, dar, a propos de preturile mici... Singurul produs de make-up pe care eu il folosesc este creionul dermatograf, de aceea am cautat sa gasesc un 'brand' cit mai bun. Ei bine, dupa ce am incercat tot felul de Estee Lauder-uri, Bourjois-uri, L'Oreal-uri, Revlon-uri bla-bla m-am hotarit: marca romaneasca de traditie ADA . Creionul deramtograf ADA costa fix 1 RON si este absolut genial! Se aplica usor, nu se farimiteaza, nu se intinde etc. Leta si un bebe poze 2005 poze 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mia. Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 eu am folosit in Romania aproape toata gama de produse, f bune si pretul minunat! Dar si calitate, chiar si vopselele de par, sampoane,creme, f multumita am fost! poze cu Corina Elena poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Si eu am folosit un creion de buze kallos, si am fost f. multumita de el. Laura, mama lui Andrei Poze Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.