Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cosmetice KALLOS?????

Recommended Posts

Sunt fooorteee bune produsele de la Kalos!!! Incercati cu incredere creeionul de ochi(am devenit fan Kallos in acest sens), masca de par cu placenta si cu lapte dau parului o stralucre si un miros superb, iar rujurile rezistente la transfer sunt muuult mai bune decat cele de "firma"....preturile sunt asa de mici si pentru ca nu au facuta publicitate...Incercati, dar fiti atente si la termenul de valabilitate!!id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

coafeza mea are produse de ingrijire a parului de la ei si ustensile (perii, foen, etc) - deci stiu de la ea aceste produse si sunt multumita. am inteles ca sunt semi-profesionale (de aceea nici nu se gasesc in magazine in mod curent - cel putin nu in constanta). e interesant ce spuneti, daca au si alte produse merita incercate.

Roxana

Si eu am folosit produse Kallos. Acum multi ani balsamul de par, apoi un sampon cu reflexe argintii - aveam suvite blonde pe parul meu saten si nu va zic ca avea intr-adevar o nuanta deosebita parul meu. Acum am inceput sa folosesc tratamentele pentru par, cel cu placenta,acum cel cu miere si chiar sunt foarte multumita de ele. De rujuri chiar nu stiu nimic, am vazut totusi ca sunt sidefate. Daca gasesc mate chiar am sa incerc.

Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Nu se gasesc chiar oriunde, la mine in oras de exemplu gaseam masca fix intr-un singur loc, iar in Bucuresti o iau doar din Cora, ca in alte parte nu stiu.

Din ce oras esti?

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.

Oscar Wilde

Eu am folosit si inca mai folosesc un lipgloss de la Kallos...excelent produs,ramane mult timp pe buze,chiar daca mai mananc ceva sau beau apa .Am folosit si lacul de unghii...de asemeni am fost multumita.Si pe mine m-a impresionat pretul mic si calitatea buna a produselor.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Cosmetice KALLOS gasiti si in Mag. Obor, la et. 1 sau 2, nu stiu exact.Am ajuns la acest raion intrand pe la raionul de mobila (pe partea cu parcul), am urcat la et. 1 si de aici am tecut printr-o usa de sticla. Am fost acolo o singura data, dar cand refac traseul va dau amanunte.

Geta

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...