Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum tratam diareea la bebelus?

Recommended Posts

Dragi mamici,

Nu de mult ma plangeam de faptul ca bebelusul meu iese cu chiu si vai afara, ba mai vazusem si firicele de sange in scaun.. M-am speriat si am deschis un topic, am primit sfaturi si am rezolvat problema. Ceai de musetel, piure de para..plus supica de legume de la pranz. Sfaturile voastre au fost foarte bune si va multumim inca o data pe aceasta cale[dual][dual][dual]

Fiind obisnuita cu putine "scaune", ma mira faptul ca a ajuns la 2 pe zi. Dar nu asta ma ingrijoreaza, ci faptul ca ultimul a fost ca un lichid... cand avem de-a face cu diareea? care sunt simptomele si care este remediul?

Multumim anticipat pentru raspunsuri, cu pupici si emoticonsuri corespunzatoare[flo][flo][flo]

id="teal">

Lacri si Razaciosul [copil] Alexandru 30 mai 2006

Aid="red">LBid="orange">UMid="green"> Mid="purple">OCid="orange">UTid="brown">Zid="size3">

ALBUM LIMBUTZEid="size3">

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASEid="size3">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de LYLY809

Fiind obisnuita cu putine "scaune", ma mira faptul ca a ajuns la 2 pe zi. Dar nu asta ma ingrijoreaza, ci faptul ca ultimul a fost ca un lichid... cand avem de-a face cu diareea? care sunt simptomele si care este remediul?Multumim anticipat pentru raspunsuri, cu pupici si emoticonsuri corespunzatoare[flo][flo][flo]id="teal">Lacri si Razaciosul [copil] Alexandru 30 mai 2006Aid="red">LBid="orange">UMid="green"> Mid="purple">OCid="orange">UTid="brown">Zid="size3"> ALBUM LIMBUTZEid="size3"> ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASEid="size3">

id="quote">id="quote">eu nu cred ca poate fi vorba de diaree dupa doar un scaun lichid. mai bine mai lasa-l pe bebe si vezi cum se comporta. diaree (stiu eu din proprie experienta) este atunci cand scaunele dese si lichide (chiar "apa goala"). in caz ca apare diareea, cel mai bun remediu este supa crema de morcov si apa de orez (i-am facut si eu monicai si a dat roade) pe care o prepari asa: 2 linguri de orez se lasa la inmuiat, dupa care se fierb bine intr-un litru de apa; dupa ce a fiert bine, supa rezultata se pune in blender si se face o pasta foarte fina. poti amesteca supa de morcov cu crema obtinuta sau i-o dai asa. foarte buna este si branza de vaci facuta in casa din lapte taiat cu lamaie sau pastile de calciu lactic (4 pastile la 1 litru de lapte). branza poate fi amestecata cu banana. acum depinde foarte mult si de alimentatia lui bb. (daca ai trecut la diversificare sau nu)ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face------------------------mirela si ana monica (8 dec 2005)

Cred ca te-ai speriat prea repede. Nu poti spune ca are diaree doar dupa un singur scaun mai lichid. Daca si urmatoarele 2-3 sunt la fel da-i ceiutz de menta mai concentrat, fara zahar. Are gust bun, al meu a fost tare incantat de el cand il durea burtica.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Multumesc Codrutzyaid="red">, Mirelaid="blue">, Alondra id="purple">si Daniellaid="brown">[pup][pup][pup][pup]

Intr-adevar, nu a fost diaree, dar daca o sa apara vreodata, suntem pregatiti[;)]id="teal">

Lacri si Razaciosul [copil] Alexandru 30 mai 2006

Aid="red">LBid="orange">UMid="green"> Mid="purple">OCid="orange">UTid="brown">Zid="size3">

ALBUM LIMBUTZEid="size3">

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASEid="size3">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...