Trinity Publicat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 13, 2006 Maimutzica mea e innebunita sa cante la "pian". I-am luat mai demult unul de la MiniBlu, super dotat, mare, cu picioare - statea pe scaunel si canta de zor la el. Se mai ridica in picioare si dadea din funduletz in timp ce butona pe la clape dar.... Dar nu va spun ca din prima saptamana a inceput sa dea rateuri si dupa cateva luni bune a "picat" de tot... Acu tot zice ca vrea pian de ziua ei si sincer nu stiu de unde sa iau unul mai acatarii. Am vazut cateva "miniaturale" dar nu cred ca o sa o incante prea tare... Aveti vreo sugestie, ca acus vine ziua ei si sunt in pom :) ------------- Cristina & Selina (19.11.2004) Mos Craciun in...pantaloni scurti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87368&whichpage=1 Craciun de vis pentru batranii nostri http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212&whichpage=1 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andre_ea Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Nu stiu ce varsta are fetita ta, dar o idee ar fi asta: http://store.babycenter.com/product/toys/shop+by+age/12+-+24+months/music+%27n+play+table.do Este destul de scump, cam 2 mil. Andreea, mami de baiat cucuiat (muuuult prea des[bang]) - 10.08.2005id="teal"> id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 ia-i o orga electronica, din cele mai mici si mai simple. sau chiar pianina poate chiar merita investitia. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alia_ro Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 eu chiar azi am luat pt cel mic (1 an) o mini orga electronica, din piata Delfinului (Cercul Magic), 'made in china', pe care am dat 45 RON, are 37 de clape (cu tot cu diezi si bemoli), are ritmuri, se poate creste/micsora ritmul, volum reglabil, are sunetele mai multor instrumente (se pot schimba), eu zic ca merita banii. Este pe baterii si are atasat un microfon, pt karaoke. Partea proasta este ca intructiunile sunt in lb. chineza si nici pe orga nu scrie nimic in alta limba decat chineza. Insa iti dai seama f. repede de ce e stie sa faca. Bebe nu prea a fost interesat, sper ca pe viitor... Acum 1 an, au fost de vanzare in Cora sau Carrefour pianine electronice (ca un pian, dar fara 'coada'), costau max. 1.000 Ron, insa nu cred ca sunt potrivite pt un copilas de 2 anisori, avand in vedere marimea, ci pt cei peste 5-6 si care studizaza regulat pianul sau urmeaza o scoala de muzica. Altfel, nu se merita... poze cu Vladut (07 nov 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medeea76 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Eu am predat pian 10 ani, si am avut elevi si de 2 si de 3 ani. Nici nu stiti cat de mult acumuleaza la varsta asta, sunt foarte receptivi si au o memorie exceptionala. Trinityid="red">, daca ea da semne ca i-ar placea, ar fi si pacat sa nu incerci. Ofera-i cateva ore de pian cu un profesor cu experienta in educatia copiilor mici, s-ar putea sa aveti o surpriza foarte placuta. Puteti incerca pentru inceput o orga, de preferat una buna, instrumentele proaste pot deforma perceptia corecta a copilului. Exista piane electronice la Carefour, dar sunt scumpe (22 mil.). Insa imita perfect pianul, inclusiv intensitatea sunetului, iar avantajul e ca nu se dezacordeaza si ocupa mai putin spatiu decat un pian, desi claviatura e identica. Repet, nu-i lua un instrument prost, daca vrei sa incepeti cu o orga, cauta una buna, cu clapele mari (eventual chiar cat ale pianului), si care sa nu aibe sunet distorsionat. Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_ene Postat Noiembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2006 Orga vroiam si eu sa te sfatuiesc sa-i cumperi. Cred ca-i va fi folositoare si pentru mai tarziu si este cred mai de calitate decat o jucarie. De exemplu Oana mea face la gradinita (grupa mica) ore de muzica si profesorul vine cu o orga. ________________________ Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006) BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trinity Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2006 Va multumesc din suflet pentru raspunsuri! Sincer, eram tentata sa ii iau in continuare una de jucarie, dar cele spuse de Medeea m-au pus pe ganduri... Chiar am vazut ca are inclinatie "artistica" si ureche muzicala - chiar poate sa redea cu destula acuratete anumite acorduri. Lucru care la 2 ani eu zic ca e ceva... Oricum de la anul va merge cel mai probabil la Waldorf unde se pune mult accent pe educatia artistica a copilului, si fiecare invata sa cante la un instrument (catre care are inclinatie). De aceea o sa fac tot posibilul sa ii iau o orga. Problema e ca ea e atrasa si de culori, forme, etc - si cele de jucarie ofera asa ceva. Atat doar ca mi-e teama ca o "simpla" orga sa nu cumva sa nu prezinte interes... Va multumesc! [flo] ------------- Cristina & Selina (19.11.2004) Mos Craciun in...pantaloni scurti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87368&whichpage=1 Craciun de vis pentru batranii nostri http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212&whichpage=1 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.