mamica noiembrie-decembri Publicat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 13, 2006 [url="http://geocities.com/nov_dec_2005/bnd.htm"]Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005[/url] [s][s] [url="http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=88378"]AMALIA[/url] [s][s] [url="http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=87085"]IRIS[/url] [s][s] [url="http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=88396"]LIAM[/url] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica noiembrie-decembri Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 UTILE PENTRU MAMICI:id="blue">id="size2"> : vaccinurile [bibe] cum creste [bibe] febra [bibe] dintosii[bibe] olita [bibe] Scutece...id="size2">id="purple"> (96) (95) (94) (93) (92) (91) (90) (89) (88) (87) (86) (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) ( 14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1) Odiseea sarcinii in 40 de saptamani... id="size2">si 85 de episoade [;)]: id="red"> (86) (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)id="size1"> BEBELUSI DE "NOIEMBRIE-DECEMBRIE" 2005id="size4">id="Comic Sans MS"> [^] Cum au venit pe lumeid="size3"> [bibe]... [il]Panoul de onoare id="size3"> [foto] [^] Cum cresc piticii...id="size3"> Suntem 79 mamici si avem in total 90 , 48 [fetita] si 42 id="size2"> OCTOMBRIE 2005id="size3">id="purple"> 21 oct - roxisialexiaid="purple">: [bibe] Alexia-Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">, 23 oct - mandykschid="purple">: [bibe] Krisztianid="blue">, Clujid="maroon"> 26 oct - Mirela Ancaid="purple">: [bibe] Cristian Andreiid="blue">, [copil]Cosminid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 27 oct - ralcatid="purple">: [bibe] Mihai-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 28 oct - lavi02id="purple">: [bibe] Natalia Cristinaid="red">, [copil]Silviaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 28 oct - monetid="purple"> : [bibe] Mayaid="red">, [copil]Liaid="red"> (24apr2004)USA, Pittsburgh,PAid="maroon"> 31 oct - RaluDid="purple">: [bibe] Ioana Florentinaid="red"> [copil]Emiid="red">, Bucurestiid="maroon"> 31 oct - Pitic-03 (Andutzy, Atena)id="purple">: [bibe] Tudor Dumitruid="blue">, Bucurestiid="maroon"> NOIEMBRIE 2005id="size3">id="purple"> 2 nov - Noki_Laraid="purple">: [bibe]Sarahid="red">, Bucurestiid="maroon"> 2 nov - catutzaid="purple">: [bibe]Bianca Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 2 nov - teo_banuid="purple">: [bibe]Stefania Iulia id="red">, Campulung Muscelid="maroon"> 2 nov - melkuid="purple">: [bibe]Daria Virginia,id="red"> Bucurestiid="maroon"> 3 nov - Laviid="purple">: [bibe]Teodorid="blue"> [copil]Evaid="red">(feb2003), Bucurestiid="maroon"> 3 nov - IrinucaRid="purple">: [bibe] Andrei Ciprianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 3 nov - Bicid="purple">: [bibe] Smaranda-Ioanaid="red">, USA, Bay Areaid="maroon"> 4 nov - [gravi] mimi dumyid="purple">: [bibe]Daria Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 4 nov - feeid="purple">: [bibe]Daniel Patrick Nicholasid="blue">, Frantaid="maroon"> 4 nov - ionainaid="purple">: [bibe] Alexia Mihaelaid="red">, Clujid="maroon"> 4 nov - hanucid="purple">: [bibe]Luca-Octavianid="blue">, Iasiid="maroon"> 5 nov - alondra25.2006id="purple">: [bibe] Alice Antoniaid="red">, Rasnovid="maroon"> 5 nov - Siminafid="purple">: [bibe]Raluca-Ioanaid="red">, [copil]Deiuid="blue">(aug2000), USA, California(Ontario)id="maroon"> 10 nov - Ripleyid="purple">: [bibe]Ana Ecaterinaid="red">, Clujid="maroon"> 11 nov - Dayssyid="purple">: [bibe]Dragosid="blue">, Galati,id="maroon"> 12 nov - ancatranaid="purple">: [bibe]Carla Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - mirabilisid="purple">:[bibe]Iulia Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - dordia2000id="purple">: [bibe]Stefan Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - coralia76id="purple">: [bibe] Andreeaid="red">, Sibiuid="maroon"> 14 nov - [gravi] gandacelid="purple">: [bibe] Bogdan Nicolaeid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - [gravi] corapid="purple">: [bibe] Andrei-Petruid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - addyaid="purple">: [bibe] Razvan Georgeid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 15 nov - ancaloredanaid="purple">: [bibe] Vanessaid="red">, Germaniaid="maroon"> 15 nov - felicia74id="purple">+bradoid="purple">: [bibe] Ilinca-Teodoraid="red">, Bucurestiid="maroon"> 16 nov - proadelinaid="purple">: [bibe]Albert Alexandru, id="blue">, Petrosaniid="maroon"> 17 nov - cristinamhid="purple">: [bibe] Iris Sabinaid="red">, [copil]Andrei Razvanid="blue">(2.08.2003), Bucurestiid="maroon"> 17 nov - bb_alinus (Alina)id="purple">: [bibe]Amalia Mariaid="red">, Franta, Antibesid="maroon"> 17 nov - anamariid="purple">: [bibe] Liam Edwardid="blue">, [copil]Alexid="blue"> (24.08.1993), [copil]Liaid="red">, (21.10.2004), USA-Pittsburghid="maroon"> 18 nov - xandra28id="purple">: [bibe] Vladut Andreiid="blue">, Constantaid="maroon"> 22 nov - dienutagravidutaid="purple">: [bibe] Luca Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 22 nov - Miha2006id="purple">: [bibe] Iulia-Andreeaid="red">, Devaid="maroon"> 22 nov - Mihaelutatid="purple">: [bibe] Alex-Mihaiid="blue">, Bucurestiid="brown"> 23 nov - [gravi] Ina869id="purple">: [bibe] Rachel Georgiaid="red">, Canada, Ontarioid="maroon"> 23 nov - Bileanaid="purple">: [bibe] Ana-Mariaid="red">, Brasovid="maroon"> 27 nov - canuta-om-sucitid="purple">: [bibe] Dimitrie-Alexandruid="blue">, Clujid="maroon"> 28 nov - Nasteaid="purple">: [bibe] Alexandru Andreiid="blue">, Republica Moldovaid="maroon"> 29 nov - ioana_77id="purple">: [bibe] Maria,id="red"> , Iasiid="maroon"> 30 nov - lordraid="purple">: [bibe]Dara Aletrisid="red">, Bucurestiid="maroon"> DECEMBRIE 2005id="purple">id="size3"> 1 dec - pischi2003id="purple">: [bibe]Alexandra Mariaid="red">, Iasiid="maroon"> 1 dec - joy04id="purple">: [bibe]Vlad Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 2 dec - ela27oanaid="purple">: [bibe] Oana Dariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 2 dec - silvia_did="purple">: [bibe]Sergiu-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 2 dec - danida77id="purple">: [bibe]Nicholas Christianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 3 dec - negaracristinaid="purple">: [bibe]Elise-Stefaniaid="red">, Gura Humoruluiid="maroon"> 5 dec - Doinnaid="purple">(31 ani): [bibe]Zoe Nicoleid="red">, USA - Indianapolisid="maroon"> 6 dec - migaboid="purple">: [bibe] Bianca-Stefaniaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 7 dec - mara95id="purple">: [bibe] Flavia Nicoletaid="red">, Brailaid="maroon"> 7 dec - gabitacoid="purple">: [bibe] Mateea Ioanaid="red">, Bacauid="maroon"> 7 dec - Bubamaraid="purple">: [bibe] Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 8 dec - salisaid="purple">: [bibe]Anastasiaid="red">, Copenhaga, Danemarcaid="maroon"> 8 dec - mirelaispirid="purple">: [bibe]Ana Monicaid="red">, Calarasiid="maroon"> 8 dec - osteffyid="purple">: [bibe]Rares-Andreiid="blue">, Popesti-Leordeni, jud. Ilfovid="maroon"> 9 dec - Madutza10 id="purple">: [bibe]Orlando-Andreeasid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 9 dec - anda77id="purple">: [bibe]Nichita Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 10 dec - bianca_moid="purple">: [bibe]Serban Mateiid="blue">, Clujid="maroon"> 15 dec - madauid="purple">: [bibe] Alexia Mirunaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 16 dec - meemsid="purple">: [bibe] Rianna Noelleid="red">, USA, Bay Areaid="maroon"> 17 dec - tania-zid="purple">: [bibe] Stefanid="blue">, Sibiuid="maroon"> 19 dec - Leea_cvid="purple">: [bibe] Tudorid="blue">, Baia Mareid="maroon"> 19 dec - Angi75id="purple">: [bibe] Stephan Aidanid="blue">, Torontoid="maroon"> 20 dec - Alexandrinaid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Muresid="maroon"> 20 dec - ionikka id="purple">(26 ani): [bibe] Aron Cristianid="blue">, Clujid="maroon"> 22 dec - maria_alexiaid="purple">: [bibe] Cristianid="blue">, Sibiuid="maroon"> 22 dec - ilenutzaid="purple">: [bibe] Victorid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 26 dec - Buluciid="purple">: [bibe]Simonid="blue">, Azerbaijan, Bakuid="maroon"> 29 dec - stefanalexid="purple">: [bibe] Alexandruid="blue">, Iasiid="maroon"> IANUARIE 2006id="purple">id="size3"> 2 ian - Camelia Danielaid="purple">: [bibe]Alexandra Dariaid="red">, Buzauid="maroon"> Special guest star: Pisi_si_boscuid="green"> id="size2"> Asteptam vesti de la urmatoarele membre: 12 oct - amparoid="purple"> : [bibe] Davidid="blue">, [bibe] Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 21 oct - pineapple id="purple"> (30 ani): [bibe] Miraiid="red">, Japan, Miyazakiid="maroon"> 27 oct - [gravi] ancris (Ana Maria)id="purple"> : [bibe] Radu-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 5 nov - manyid="purple">: [bibe]Hamudyid="blue">, Constantaid="maroon"> 7 nov - Hildegardid="purple">: [bibe]Stefan Peterid="blue">, Aradid="maroon"> 8 nov - zapacilaid="purple">: [bibe]Keagan-Alexanderid="blue">, USA, Coronadoid="maroon"> 13 nov - ane_mary24id="purple">: [bibe]Karynaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 15 nov - lumi6id="purple">: [bibe] Andrei-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 22 nov - Iris13id="purple"> : [bibe] Victorid="blue">, Torontoid="maroon"> 24 nov - miraaid="purple">,[bibe] Milan Stefanid="blue">, Iasiid="maroon"> 25 nov - anduta78id="purple">,[bibe] Luca Alexandruid="blue">, Bucurestiid="brown"> 26 nov - Pico(Raluca)id="purple">(24 ani): [bibe] Maria Carolinaid="red">, [copil]Ioanaid="red">(09.04.2003), Brasovid="maroon"> 3 dec - T_Ioanaid="purple">(25 ani): [bibe] Razvan Gabrielid="blue">, Bistritaid="maroon"> 10 dec - mariailinid="purple">: [bibe]Ada Alexiaid="red">, [copil]Vladutid="blue">(2002), Bucurestiid="maroon"> 13 dec - tweety_77id="purple">: [bibe] Alexia Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 14 dec - tonculicaid="purple">: [bibe]Albertid="red">, Canada, Toronto-Timisoara id="maroon"> 15 dec - adriana15id="purple">, [bibe]Raissa Maria,id="red"> Bucurestiid="maroon"> 19 dec - lavinusid="purple">: [bibe] ????id="red"> 19 dec - paulaiid="purple">, [bibe] Anda Ioanaid="red">, [copil]Irina Mariaid="red"> (2001), Cluj Napocaid="maroon"> 19 dec - ioanapid="purple">(38 ani): [bibe] Lucaid="blue">, Bucuresti id="maroon"> 24 dec - Gogolosid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Targu Muresid="maroon"> 28 dec - ank si bbid="purple"> (28 ani): [bibe] Irene-Karinaid="red">, Bucurestiid="maroon"> id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Anda cam dezordine in sertare e adevarat..dar cu asa ajutor de nadejde, cum ar putea fi altfel???[biz][biz] Apropo, ala e sertarul "cu maimutze", adica ala unde am pus toate cele cu care se poate juca mandra, polonice vechi, strecuratoare, plastice, etc. Inca n-a gasit gunoiul, sper sa nici n-o faca, mi-a ajuns descoperirea debaralei..am gsit toate cutiile de pantofi insirate prin casa, pantofii aferenti bineinteles afara si ei din cutii. O nebunie ce mai[bang][bang] Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 10 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase 1 si 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noki_Lara Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Reiau mesajul din scutecul trecut: [q]Of, sunt de belea. Traiam cu bucurie la gandul ca ies afara, cand colo, ma duc in bucatarie si in timp ce infulec o felie cu smantana imi arunc privirea pe geam si ce vad: PLOAIE!!!![bang][bang]E clar, azi putezim in casa. Feli- fff bun pentru arsuri e si Bioxiteracorul si natural de tot - a functionat super la mama cera avut ditai arsura de nu stiu catelea grad - miere peste arsura! Vindecare rapida! Si adaug: Madau- daca nu iti linge pantofii ca sa-i lustruiasca - cum face Sarah, tot degeaba![bang] E fun in casa...fac tema la franceza, mai dau un refresh, plodu doarme, afar pe hol taie unii o canapea cu flexul...in curand se va trezi...[cool] Poze cu Sarah si mami Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3 Varsta Sarah Everything matures...eventually!id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Ei Noki Saralina e "parfum" fatza de felul in care i-am spalat eu pantofii lu' taica-miu, cand aveam 2 ani. Am umplut cada si i-am bagat "la inmuiat". Bineinteles ca i-a gasit cu talpile plutind prin apa, separate de restul pantofului, normal[bang][bang]. Asa ca daca o semana cu mine, ma astept la ce e mai bine[alcool] Ma duc sa bag niste cartofi cu pui la cuptor, ca m-a apucat cheful de bucatareala[papica] Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 10 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase 1 si 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 quote:afar pe hol taie unii o canapea cu flexul...in curand se va trezi.id="quote">id="quote"> Legea lui Murphy: vecinii incep sa trebaluiasca exact in momentul in care ti-a adormit copilul. Si la noi a fost la fel azi, la vecinul de sus a venit RDS-ul sa le traga nu stiu ce cablu[bang] Mersic de sfat si urari! Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen"> Cel mai destept cedeaza primulid="orange">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noki_Lara Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Intrebare total-off topic, dar poate stiu bucurestencele: pe lateralul Parcului Carol este o casa gen fortareatza, cu creneluri. Are cineva idee ce reprezinta? Are steag deasupra, deci e ceva institutie sau muzeu???? Ca am admirat-o ieri si vreau sa ma cultiv, afland ce este. Poze cu Sarah si mami Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3 Varsta Sarah Everything matures...eventually!id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordia2000 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Pentru opareala eu mai stiu ca se treateaza cu albus de ou. Asa am tratat eu baiatul dupa ce a pus manutza pe geamul de la cuptorul incins. I-am dat repede cu albus de ou si in 5 min nu mai avea nik. Un pic rosu dar pana a doua zi era ok! Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Brado facem galerie sa fie ok la dr [majoreta] Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 10 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase 1 si 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simona dragusin Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Buna fetelor. RIPLEY m-ai dat gata cu meniul de la ziua fetei![flo]Super!Cit despre ANA...o minunatie.Nu o vazusem pina acum. Scuze ca n-am prea citit si nu stiu cine s-a oparit. Daca-i vb de o mamica,va pot spune ca eu cind sare ulei sau mai stiu eu ce din vreo cratita,pun pasta de dinti.Imediat trece usturimea. DORDIA ai o frumusete de baiat ! Cam atit..eu sunt f ocupata cu strins de acte ca finalizam adoptia si umblu de nebuna. Va pup si sanatate copiilor. SIMONA si PATRICIA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.