Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Recommended Posts

Ei bine, sa nu te miri niciodata de altcineva: Ilinca n-a vrut sa manance mai deloc branza cu banana[bang] Cum o face socrul meu ca la el rade tot[q]

Simona iti tin pumnii cu finalizarea adoptiei! Stiu ca e multa birocratie dar vezi ca merita[flo]

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen">

Cel mai destept cedeaza primulid="orange">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 314
  • Creat
  • Ultimul răspuns

MARAid="red"> si vladutu are asa costumas, mor de dragul lui cand il imbrac in galben.

plus ca-mi place asta in special.

frumoasa fetita cu codite.....[il]

NOKIid="red"> si eu stiu cladirea, abia astept raspunsuri ca-s curioasa si eu...

joy si [bibe]Vlad Andrei id="blue">id="Arial Black">01.12.2005

ardeiasul meu umplut

Salut fetele

Multumim mult de urarile de LMA. Sunteti niste dragutze.

I-am taiat motzul ieri, a fost super misto. Toata lumea s-a distrat(vreo 35 persoane), pun poze mai tarziu cand ma lasa teroristul.

Revin cu mesaj mai tarziu, acum ma duc la super tero sau cum ii spunem mai nou "neutrino"

Va pup

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)

Dragos

Varsta Dragos

Salut!

Reply, cel mai mult mi-a placut la programul tau ca fetitza ta sta 3h afara. Este extraordinar si deja am procese de constiinta ca al meu sta in medie 1h, 1h si juma. Il scoate femeia numai, si e adevarat ca daca e frumos sta si 3 h, altfel, numai 1. Eu nu mai pot sa-l scot cand vin de la job. Of, ce vinovata ma simt.

Mai este cineva care scoate copilul afara numai 1h?

Ina, m-au amuzat replicile bunicii si ale soacrei, si eu primesc de-astea cu duiumul. Unele ma distreaza, altele ma oftica. Cert este ca nu rectionez pe loc, abia dupa un timp..........

Cat despre noi, Stephan merge singurel, face cativa pasi-5-6, fara ajutor,isi imbogateseste vocabularul, face baloane cu saliva si mai nou, bea lapte de capra. Mai multi doctori mi-au zis ca este cel mai apropiat de laptele de mama. Mai bun decat cel de vaca. Sper sa ne tina buzunarele.

Nu stiu cand mai scriu, computerul de acasa este virusat.

Poate revin cu poze de la Halloween.

id="red">id="red">

nu mai pot de nerabdare sa mearga si bulina, vorba feliciei, cred ca e foarte misto sa te trezesti cu el in spatele tau, in picioare, lipa-lipa, hi,hi. inca nu se desprinde deloc, nici 2 pasi. bona zice ca a facut un pas singur, dar nu cred nimik pana nu vad

dar a facut alte progrese, sa ma laud: a zis primul cuvant din 2 silabe, care nu este apelativ familial: burea, care inseamna curea (de la hamul scaunului), isi potriveste constient unele jucarii mai mari, le lipeste de peretele tarcului, ca sa se poata urca pe ele, sa scoata nasul mai mult din tarc, pune in palma intinsa orice jucarie, dk i-o ceri si intinzi mana, dupa cum spuneam. In schimb, nu vrea sa se opreasca sau sa se intoarca dk ii zic: Nu, nichita, n-ai voie! La ta-su se mai opreste...ca si pisica de altfel, dk ii zic sa plece ma ignora, pe el il asculta...cred ca am nevoie de o voce mai groasa ca sa am si io autoritate.

ce-o face madutza, n-a mai zis nimic in ultimul timp

mami de poet(09.12.2005)

poze cu puiutul meu, Nichita

filme cu puiutul meu, Nichita

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...