Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Postări Recomandate

Postat

Laviid="red">, doua chestii cu dedicatie speciala: cu intarcatul (ca la 9 luni si o saptamana nu mai e asa mic...), sfatul meu de mamica este sa incerci sa-i dai canuta cu cioc FARA supapa la prima masa de dimineata, cand se trezeste si cere laptic... e foamea cea mai mare. Atunci ai cele mai mari sanse. In cursul zilei n-ai sa poti! Adica, nu pentru prima data. La noi a mers super cu laptele Bebelac si cereale Bebelac, din cele fara lapte, cu grau si banane. S-a zbatut rau cand a vazut canuta, mai rau cand i-am pus-o la gurita, insa a curs ceva laptic in gurita, i-a simtit gustul, iar la tentativa urmatoare de apropiere a deschis gura larg si gata! A baut absolut toata cana, iar de atunci inainte deschidea gura maaare cum o vedea. Sa-i spui ce ii dai, adica ii zici dinainte daca ii dai laptic, ori apa, ori ceai.. ori suc. ca sa nu se simta pacalita.

Al doilea sfat e legat de gris si mamaliga. Grisul fa-l linistita ca pentru tine, inclusiv cu un pic de zahar vanilat, sa-ti placa si tie cand il gusti. Iar mamaliga, o s-o faci gustoasa daca ii pui un pic de ulei in apa (nici nu mai face cocoloase, oricat de moale ai face-o) sau daca ii pui la sfarsit ceva margarina, ori smantana. Asa, goala, nu o va manca decat cand o fi la scoala generala!

Andaid="red">, m-am uitat si eu pe site-ul dat de tine, pentru selectia de bone si nu inteleg ceva: referitor la salarii, ei trec acolo niste suma "minime" pentru bone, care mi se par enorme!!! NU poti stabili alt salariu?

Dordiaid="red">, pentru lapticul care iti curge, ai incercat tinctura de salvie?

Unde sunt linkurile la sarbatoritii de ieri si azi? Ca vad ca tot teroristii de 14 apar pe prima pagina... Si nu poci sa reiau toate paginile din urma sa caut.

Pana una-alta: LA MULTI aniid="green"> cu multa sanatate si zile fericite alaturi de parintii vostri, urez Vanesseiid="red"> (ancaloredana), Ilincai id="red">(Felicia74+brado) si pentru astazi lui Albert Alexandru id="red">(proadelina).

Sa fiti mandria parintilor vostri, ca ei va iubesc mult! [pup]

Gandacel [gravi] 17+ si Bogdanel (14.11.2005)

• Răspunsuri 314
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

proadelina, nu trebuie sa-l iei cu tine ca doar nu e antidot administrabil la 2 minute de la muscatura:)) poti sa-i pui acasa unul sau chiar pe seara, inainte de culcare.

gandacel, slabe sanse sa gasesti mai ieftin, la celelalte agentii este chiar mai scump. in principiu tu negociezi cu fiecare bona in parte, in prezenta tipei de la agentie, dar cam atat cer si bonele. dupa cum spuneam, ma consider norocoasa ca platesc 6 mil pt 10 ore pe zi. la 10 ore, celelalte agentyii isi invata aplicantele bone sa ceara 8 mil.

mami de poet(09.12.2005)

poze cu puiutul meu, Nichita

filme cu puiutul meu, Nichita

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Postat

Buna!

Nu am citit nimic din urama ca a-ti scris mult , recuperez diseara!

Spuneti-mi si mie va rog cum fac sa-mi vina CIC-ul si alocatia pe card?Ca nu mai suport sa astept postasul, care nici azi nu a binevoit sa vina[bang].

Ma duc in Venerei?Cu ce acte?

Hai va rog eu nu ma sariti si raspundeti-mi ca nu mai pot de nervi...

Gatul tot ma doare , abia vorbesc ...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Postat

Lavi, te inteleg perfect cu intarcatul ! Eu cu tine n-am apucat sa vorbesc, insa le spuneam fetelor pe mess, ca e toata lumea cu gura pe mine (sotul si inclusiv dr. neurologul si pediatrul [wow]) ca trebuie sa-i dau copilului formula, ca dupa 4, max 6 luni laptele mamei nu mai face fata nevoilor copilului, ca , citez, "e apa chioara"! Simt ca innebunesc si ma apuca toate alea [haibat]! Vreau sa ma lase in pace ! Acuma ce Dumnmezeu sa-i explic sotului ca e bine sa continui alaptatul fara formula, daca el a afost de fata cand "desteapta" de doftoreasa a zis ca nu mai e cazul sa o alaptez, stamband din nas in acelasi timp! De parca cine stie ce lucru rau fac!

"Inteleg confortul psihic si faptul ca se creeaza o legatura intre copil si mama!" Auzi tu mentalitate ! [:(!][bruta]

Ca urmare a celor expuse mai sus si a faptului ca "spiridusul" mishcacios nu prea a mai luat in greutate, am inceput sa-i dau la masa de seara formula (Topfer- Lactana). Nu va spun ca ma durea sufletul sa-i tin bibele cu lapte praf![q] Insa m-am bucurat ca nu a baut decat 50 ml, dupa care a scuipat bibele !

Sa vedem ce iese zilele astea... oricum nu vreau sa o intarc !

Gata mi-am varsat focul[:(] !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Profesorul de matematica Grigore Moisil, la o ora de matematica, dupa ce a citit prostiile pe care le-a debitat unul dintre studenti intr-o lucrare, il cheama pe studentul respectiv la el, il pupa pe frunte si zice: - Tu poti sa te lauzi la toata lumea ca profesorul Grigore Moisil te-a pupat in cur, ca asta nu-i cap.

Cami mami & Daria [olala]

Did="red">aid="blue">rid="yellow">iid="green">uid="orange">cid="red">aid="purple"> cid="red">rid="blue">eid="orange">sid="purple">tid="green">eid="orange"> sid="red">iid="orange"> iid="green">aid="purple">rid="blue"> ... cid="red">rid="blue">eid="orange">sid="purple">tid="green">eid="orange">!

[foto]Mami si [copil] Dariuca (02.01.2006)

Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez) id="teal">id="size1">id="Book Antiqua">

Postat

A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s-au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta.

Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii, care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun cu o tolba plina de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge sa imparta cadourile. Si asa au ajuns in scurt timp sa imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident.

Unul singur din cei trei a supravietuit. Care?

(Ginditi-va mai intii si abia apoi va uitati la raspuns)

Bine-nteles ca femeia perfecta.

Ea este singura din cele 3 personaje care exista intr-adevar. Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista.... si ce sa mai zicem de barbati perfecti...

Pt. femei, povestea se termina aici. Barbatii vor citi in continuare.

Puncte bonus pt. barbati:

Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca femeia a condus.

Ceea ce explica de ce s-a si intimplat accidentul.

Si inca ceva: daca esti femeie si ai citit si restul povestii, asta mai demonstreaza inca o chestie:

Femeile nu fac niciodata ce li se spune !

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)

Dragos

Varsta Dragos

Postat

Dayssyid="red"> [:-)))][:-)))][:-)))]

fetelor ca tot venii vb de meniuri piticesti...raportez si eu primul esec in fatza lui fi'miu si implicit primul refuz de papa. Am fost afara si a mancat cateva grisine(vreo 4)(idioata de mine [bang][bang]) si bineintzeles ca piureul meu de conopida cu smantana si pui l-a scuipat direct in freza-mi. am zis ca nu ii place copilului desi a mai mancat conopida dar in combinatie cu brocoli si morcov si nu pot sa zic ca a fost superincantat...dar a mancat. Asa ca i-am uns o felie cu rama creme bonjour si a mancat cateva inghitituri si a scuipat. Deci....copilul meu era full de grisine!

Deci dupaamiaza ii voi da din nou conopida sa vad daca chiar nu ii place sau....doar nu ii era foame!

Laviid="red"> mie mi-a prescris ginec. Bromcriptina si mi-a zis ca e naspa ca da greturi si dureri de cap. dar mi-a zis sa incep treptat.

Gandacelid="red"> nu am incercat tinctura de salvie. de unde o iau? De la farm sau de la plafar? ca as incerca mai intai asa si apoi daca nu trece...trec la bromcriptina.

Pb la mine e ca eu nu mai alaptez de 6 luni si inca mai se umezeste sfarcul iar daca incerc sa apas...ies cateva broboane de lapte. Nu multe...nu se form. picatura dar....tot e nasol!

Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian

14.11.2005

Postat
quote:Originally posted by catutzaGatul tot ma doare , abia vorbesc ...
id="quote">id="quote">

Catutza incearca sa storci lamaie in gat sau fa-ti o mamaliga foarte fluida, pune putin untulet si sare si pap-o cat mai fierbinte poti ( poti incerca si cu gris, eu prefer mamaliga).

Succes si sa ne spui ca ti-ai revenit!

Eu aplic metode de-asta babesti fiindca: 1) sint importiva medicamentelor, 2) aici trebuie sa te duci la dr. sa-ti prescrie si apoi la farmacie si asta inseamna sa astepti cateva zile, 3) pastilele de aici sint tari, nu ai voie sa conduci si te ametesc rau asa ca eu una nu ma mai ating de ele.

Si apropo de sistemul medical de pe aici; tatal prietenei mele a avut stop cardiac duminica noaptea spre luni, ea a chemat salvarea si in mai putin de 5 minute au fost la usa pompierii, politia si salvarea ( aici cand accesezi 911 vin toti deodata fiindca nu stiu despre ce fel de urgentza este vorba) l-au dus pe batran la spital si pina sa-l vada un medic au asteptat 5 ore,fiindca toti erau ocupati cu alte urgente.

Stateam noi doua aseara si ne intrebam; unde-i mai bine, in Ro. unde asteptai vreo cateva ore pina iti venea salvarea la usa ( dar puteai sa iei un taxi in ultima instanta) si te luau vreo cativa doctori in primire cum intrai pe usa spitalului, chit ca dupa, daca nu aveai o caruta de bani, nimeni nu se uita la tine, sau in Ca. unde batranul putea sa moara de o mie de ori pina l-a vazut un dr....?

Bine, acum este intr-o rezerva privata, cu televizor, frigider, telefon, baie personala, etc. tot dichisul, dar iti mai pasa oare, cand esti aproape pe duca? ( el este bine acum, a trecut primejdia).

Of! Avantaje si dezavantaje.

va pup ca tre' sa ma apuc sa fac mincarica pina se trezeste fiica-mea, m-a trezit cu noaptea in cap si am reusit sa o culc iar ( nu stiu cat va dura, insa).

[fuga]

Rachel (Nov.23,2005) Ina [gravi]& simburel(a)

Postat

Hello,

Cami, Ina, Ioana, CristinaN, Noki multumim pentru aprecieri. Acum sper ca nu va ganditi ca se joaca mult timp cu papusa - 5 min max - apoi o arunca cat colo. Ii place sa-i dea sa manance si sa-o adoarma, sa o vedeti cum ii canta pe limba ei (aaaaaaa adica nani-nani). Jucariile ei preferate tot masinutele si tel mobile raman.Si mai are o pianina de care e super incantata, canta si danseaza toata ziua. aveti aici un filmulet : pianista ma fac

Ina, pupici lui Rachel. Saracuta de ea prin ce a tb sa treaca, bine ca ai descoperit la timp. Iti tin pumnii sa ai noroc cu cresa. Si ai grija de samburel. Cat despre semnificatia ceasului pus pe tava, semnificatia : sa se faca cearsonicareasa (bunicii mei au fost cearsornicari) sau sa fie punctuala - nu stiu exact, nici nu stiu cum a a juns pe tava, ca toata lumea punea cate ceva.

Camelia [pup], imi pare rau ca a tb sa treci prin asa ceva. Ma bucur sa aud ca te-ai hotarat sa ajungi la Bucuresti la un control, cat despre Gr. Alexandrescu eu stiu ca sunt medici buni acolo, iar daca ai si o pila e si mai bine.

Noki, spune-ne si noua ce trebuie sa facem ca sa luam si noi CIC-ul pe card.

Silvia, multam pt urare.

Dordia, in legatura cu laptele pe care-l mai ai in sani si eu sunt la fel, am alaptat pana la 6 luni si dupa aceea cand strangeam sfarcul ieseau cateva picaturi bune de lapte. Acum de cand am ramas insarcinata au inceput sa iasa mai putine picaturi de lapte(3-4). Cand o sa ajung la dr o sa-i spun si eu de treaba asta.

Lavi, sper sa reusesti pana la urma sa o faci pe pitica sa bea laptic.

Mimi [gravi] 8+ & [copil] Daria (4 nov 2005)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...