Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Postări Recomandate

Postat

Rrpid de tot un raspuns, ca am citito-rasfoit pe mega-diagonala si trebe sa hranesc plodul si sa ies afara tura a doua:

PENTRU CIC PE CARD: Venerei e actuala strada Parintele Galeriu, undeva de pe Mosilor cum vii dinspre Obor, o strada la dreapta, pe langa Banca Transilvania, parca.

E nevoie de:

- copie buletin mama

- cerfiticat nastere copil copie

- extras cont banca BCR doar

- cerere tip care o cumpleteaza tanti acolo si trebuie doar semnata.

Banii vin de la 2 luni de la depunere prima oara. Deci io daca a depus ieri, voi primi prima data pe ianuarie banii pe cont.

DAR: banii vin in jur de 20 pe card. Atuncea ii baga ei.

Cam asta este.

A...si programul: luni, miercuri, joi, de la 9-15.

Puuuup mare.Revin diseara daca mai pot.

Io una sunt in terapie anti-forum, cu exces de avant sa ma cam las....[ups]

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!id="purple">id="size1">
  • Răspunsuri 314
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Bianca multumesc mult...ma duc acum sa mai uit la carti. Nici io nu agreez varianta citirii pe comp, dar o sa rog sotul sa le printeze la el la servici.

Lordra vazut pozici cu fata frumoasa...cretzofolina rau pitica..[pup]-am cu drag

Uite ca toata lumea incearca sa se lase de DC, iar eu activez la greu [cool], a venit schimbul 2 (tati) asa ca-mi permit[bis]

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 10 luni

asa s-a nascut Miruna

filmuletze poznase 1 si 2

Postat

madau or veni norii toxici incoace? Poate bate vantul spre lumea civilizata[:D]

quote:Uite ca toata lumea incearca sa se lase de DC, iar eu activez la greu
id="quote">id="quote">

Ba eu deloc! Chiar daca raman ultima pe aici, vorbind singura tot nu plec[:D]

Lordra bine ai revenit! Mama-mama ce gene are Dara[il]

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen">

Cel mai destept cedeaza primulid="orange">id="size1">

Postat

De acord cu Ina. Iata-ma: am citit tot dar nu am timp sa raspund acum, mai ales ca situatia cu fetele se acutizeaza [duel]

Si eu sunt interesata de cartile lui Dolto. Am cumparat una, dar nu e din cele zise de Bianca.

Postat

Feliciaid="red"> lasa mama ca ramanem noi sa crosetam pe forum botosei pt nepoteii nostrii.

Da fetelor, intr-adevar lui fi'miu nu ii place conopida, sau mai bine zis nu ii mai place ca ii placea. O sa incerc sa ii fac mancarica cu ceapa, rosii marar etc...sa vad daca atunci ii place. Asa ca azi am mancat prima oara para taiata feliutze si a muscat si mestecat o para intreaga, si apoi un sfert dintr-o branzica fagaras...deci...a mancat!

Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian

14.11.2005

Postat

Gandacelid="red"> multumesc pt sfaturi! [flo] Tu ai avut noroc ca ti-a acceptat dintr-a 2-a, pe mine de-asta m-a disperat azi dimineata ca desi era pe stomacelul gol n-a vrut.

Fetele care aveti bone: Cum vi se pare tariful de 4.5 milioane pt 6 ore? La atata m-am gandit eu.

Lordraid="red"> iti seamana Dara-ti! Ce pletoasa e!

Cine mai stie ceva de Ilenutzaid="red"> ?

Andaid="red">, vazandu-l si pe ta-su acum in poza, am decretat: Nichita seamana cu tine! Super poza cu copilul abandonat.

Postat

Salut!

Iar o luam de la capat cu medicamentele:o sapatamana rau, una bine, alta rau.Cum o scot afara 2 zile consecutiv, cum are 39 de grade!Ori nu i-am dat bine medicamentele , ori a luat alt virus.Rosu in gat, dar fara sa tuseasca, fara muci, ci doar temperatura, de nici nu stiam de la ce i se trage.Acum e mai bine.

Ina,povestind despre Rachel , am trait intamplarea de parca era fiica-mea!Mi s-a rupt sufletul de mila!!!Daca nu esti linistita lasand copilul acolo, mai bine lipsa!Va pupam dulce si va dorim sanatate si putere multa!

Noki, ai fost la dentist doar tu si bb?

buluci, sper sa ai si tu o fetita![pup]

Dordia, multumim frumos![flo]

Postat

Taniaid="red"> chiar ca la ce complicatii ai avut tu cu epiziotomia... of! [bang]

Cameliaid="red"> aia-i una din prostiile care se tot repeta: cum ca lapetele n-ar mai fdi bun dupa 6 luni. Nu mai e suficient, trebuie diversificare, asta-i clar, dar cat e, e foarte bun.

Eu vad ca nici lactatie nu mai am chiar asa: n-am mai alaptat de azi dimineata, sanii sunt plini dar nu pleznesc. Acum iar vreau sa-i dau un pic de Parmalat inainte de tzitzi apoi suge, la noapte daca se trezeste tare as incerca sa nu-i dau. Si as merge asa, cu 2 supturi pe zi, o perioada.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...