Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Recommended Posts

quote:Originally posted by danida77

Am vizionat 2 bone dintre care prima mi-a placut din prima. Numai ca am avut o problema cu salariul: 10 milioane pe 11 ore.

id="quote">id="quote">

[wow] ....de necrezut!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzacid="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 314
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daniela , cum mama 10 mil ?!? Mi se pare enorm! Pai mai bine vin si ma angajez la voi si las fata la bunici ! (glumeam evident!)

Noki , multumesc de raspuns,[pup]

Roxana , felicitari pentru Alexia vesela!Sa o tina tot asa ca e si mami happy apoi[pup]-am fetele

Cata si [copil]Bianca-Mariaid="pink"> (2.11.2005)

Bianca si noi2

Maria Alexiaid="red"> cu intorsul la serviciu: vreau sa-ti spun ca si eu am luat(dar ca motiv secundar)in calcul faptul ca daca ma intorc la serviciu n-o sa mai fie Nico atat de dependent de mine. Bine la mine principalul motiv a fost ca este intr-adevar o sansa pe care nu vreau s-o ratez. "Sunt pe val" adica. Dar am stat si eu in cumpana o gramada, v-am intrebat si pe voi ce sa fac si punand in balanta totul am luat hotararea. O sa vedem cum va fi. Va povestesc. :)

Apropos de dependenta: pana acu' Nicholas adormea seara cu tati care-i zicea povesti. de ceva vreme cum vede ca ies din camera cum urla. Si nu numai el ci si tati. Sa auziti cum striga maaammaaa. Ce mai am 2 dependeti in casa.

Nokiid="red"> saru'mana de galerie.[flo] Am vazut acum pampoanele. :)

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)

poze Nicholas

varsta Nicholas

fetelor deh...ce sa zic... e vorba totusi de 11 ore. De asta cer asa mult. I-am zis tipei ca daca-i dau 10 milioane io la ce ma intorc la servici? Sa-i castig ei banii? O sa vedem. Daca auziti ceva pe careva....eu deja m-am bosumflat ca nimeni nu gaseste bona, iar bunicii...mai bine dau Send si mai citesc din urma.[alcool]

poze Nicholas

varsta Nicholas

Despre dependenta de DC, de catva timp imi pun intrebarea asta, sunt sau nu dependenta.....pentru mine e ceva firesc sa intru si sa pastrez legatura cu oameni care imi sunt dragi, de la care am primit tot timpul ganduri bune.Pe noi ne leaga copiii, aici am gasit persoane cu care pot sa impartasesc bucuriile si greutatile -primi pasi ai copilei mele, primul cuvant, aici am cu cine sa schimb idei....urmaresc cu drag evolutia celorlati copilasi si imi sunt dragi toti, acesta este subiectul nostru comun si ceea ce ne leaga, acest lucru nu va disparea peste un an sau doi, insa timpul va fi impartit altfel, prioritatile poate vor fi altele..etc....

Sunt lucruri pe care nu le poti povesti prietenilor, colegilor-fie nu au disponibilitate, fie nu te inteleg si atunci?....forumul imi este drag si util.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzacid="navy">

Catutzaid="red"> inca n-am pus. Am mai spus ca io le scot pe cd in Obor unde cred ca o sa ajungem sambata. Si tot sambata plecam la un botez. Deci daca am timp le pun sambata daca nu duminica.[pup]

Tie ti-a trecut gatul? Sa stii ca si Nico rade de se prapadeste atunci cand tusim. ce-o fi asa amuzant? :)

Laviid="red"> vroiam neaparat sa-ti urez mult curaj si multa rabdare. Eu nu te pot sfatui nimic ca nu stiu cum este, dar iti tin pumnii sa fie totul bine.

poze Nicholas

varsta Nicholas

Daniela, nu, tot ragusita sunt[V].Dar sper sa treaca cat mai repede.Distractie placuta la botez!

Lavi , de unde iei tu lapte Parmalat?Ca eu nu am vazut in cora.

Si cat timp ii dai dintr-o cutie?

Eu cred ca o trec pe zuzu sau mili(inca nu am vb cu pediatra sa vad ce spune si ea, asa ma gandesc eu acum), mai e cineva pe acest laptic?

Cat timp se da dintr-o cutie? Adica e ok daca ii dau 2 zile? Sau desfac cutia in fiecare zi?

Noi luni mergem la vaccinul de 1 an, si am asa emotii, iar i-mi inteapa fata, iar plange, offff

Cata si [copil]Bianca-Mariaid="pink">(2.11.2005)

Bianca si noi2

[batetoba][bum][batetoba][bum][batetoba][bum]

La multi aniid="red">id="size5"> Iris Sabina, Amalia Maria si Liam Edward,id="red">id="size6"> sa fiti sanatosi, frumosi, fericiti si sa aveti mult noroc in viata!

[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

Multe pupicuri si [flo][flo][flo] mamicilor Cristinamh,Alinusei, Anamarieiid="red">, felicitari pentru frumusei , sa va aduca numai bucurii! [pahar]

[:)] [il] [pup]

Rachel (Nov.23,2005) Ina [gravi]& simburel(a)

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...