Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Recommended Posts

quote:Originally posted by gabitaco

Cati copilasi mai au fontanela deschisa la un an???Cam ce marime are ???id="red">

id="quote">id="quote">

la noi e apropae inchisa, se mai simte un pic, cat sa pui buricul degetului mic acolo.

joaca cu papusile. iris o are de-ocamdata pe-a mea. adora sa-i bage mainile in ochi, altceva vad ca nu-i face. sa vedem daca se va prinde e e cu carutul pt papusi...

eu recunosc, sunt dependenta de DC...[:-)))], prietenii, oricat imi sunt de dragi si oricat ma iubesc, n-ar suporta sa vb zile in sir despre copii. pt ca pur si simplu unii nu au, si nu inteleg. la fel cum ma enervez eu cand X sta si-si lauda pisica o ora, vaaai, cat de destept e animalu, probabil la fel sunt si eu cu "azi a baut fi-mea suc de portocale" (apropo, asta era ieri [:D])

acum sunt in pauza, ma pregatesc sa plec la piata... de 2 zile muncesc, curatenie, cumparaturi, asa ca n-am apucat sa intru decat aseara tarziu, cand citit asa, pe rezumat, si tot nu m-am incadrat in 5 minute[il].

multumim anticipat pt urari, ca nu stiu azi ce timp mai am... e zi nasoala, cu bucatareala la greu, tot grosul pt maine [V]. si mai vreau si un tortulet in seara asta, caci nu se poate sa nu sufle de ziua ei...

[pup]

Cristina [bicla]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [copil]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 314
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hello! Mai, io efectiv nu mai pot face fatza la ritmul ametitor in care screitzi. Asa ca voi raspunde la chestiile importante si intrebari...

Madau- da, sarah a papat ardeiul umplut si i-a placut mult de tot, numai ca fiind pasat, nu prea il poate inghitit bine. Azi mai am din el si-l voi pune putin la blender, ca sa pape mai mult. Buna intrebarea cu artile de psihologie. Astept si io solutii.

Feli + Lavi- pai daca balta aia a stat sub canapea unde nu s eputea usca cine stie cat - vreo lune cel putin, normal ca s-a umflat, saracul parchet. [q][q] Si cel clasic arfi facut la fel...Iar mobila era pusa pe lateral, nu in fatza lui, dar scurgerea -returul mergea prin lateralul canapeilei si pe acolo a curs.

Danida- am fost io la Kidex si mi s-a parut o PORCARIE INFECTA! Nici pe departe nu miroase pe langa Baby Expo. Infinit mai putini producatori si in nici un caz cei celelbri. Io chiar ma gandeam ca fac ar si ca pe mine una nu ma prind iar de fraiera sa dau pe acolo.[zz][zz]

Anda- super tobogan! Sa- amortizeze cu placere. A...si superbe pozele cu Nic. Ce misto sta la pozat. A mea fuge numai cand vede aparatul.[ups]

Ioana77- sanatate mucoasei!

Anda-

quote:nu e chiar asa de catzarator ca saralina. adik e agil dk e tinut de gluga:)) nu se descurca singur... cred ca dk ii pui saralinei un tobogan pentru 5-10 ani in fatza, ti-l "face" cat clipesti
id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))]

Da' cred ca asa e..dar cu mentiunea ca nu stiu zau daca va avea parte de asa ceva - in casa in nici un caz, ca nu e loc- dar afara zic, pentru ca mie mi-e frica rau de ele. Cand aveam vreo 2 ani, io am picat rau de tot pe de unul mare de tot, ca normal ca pe-ala vroiam - oare cu cine seamna zgatia mea??? - si mama e si acuma ingrozita de povestire, asa ca mi-a transmis si mie frica.

Dau send si mai citesc si revin. Ca vad ca Adila edragutz si-mi face hatarul.[pup]

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!id="purple">id="size1">

Despre noi: Sarah a facut reactie post-vaccinul priorix, deci avem bunatate de 2 bube mari si rosii pe obraz! [bang]Da' vor trece..

Pe mine ma doare piciorul drept rau de tot, in partea de jos, pe lateral, cumva, pe o suprafatza de 20 cm. nici nu prea mai pot calcae el. Nu stiu ce s afca, unde sa merg. Anda, parca tu aveia probleme cu picioarele. da-mi u sfat, please.

Ina- leii sunt vestitit petru comunicarea prin telepatie. si io ma gandeam la Lordra ieri - culmea! Contextul: exeplu de urmat in a cum sa te lasi de DC! Brusc si dintr-odata!Nu e cazul tau, ci al meu...De acord cu tine cu cele 5 minute. Mie imi ia muuult mai mult de atata cititul, iar daca ma apuc sa si rspund...ehehe, doar tu stii, nu?[;)]

Lavi- tariful tau mi se pare extrem de frumos...si imposibil de realizat prin agentie. dra macar extrem de greu, dac anu imposibil. [:(]

Mara- sanatate multa si voua. La dentist am fost io, mama mea si sarah. Cat a facut-o pe mama am stat io cu ea, apoi cat m-a facut pe mine a stat ea cu sarah. oricum, Sarah a iesit in avantaj, ca s-a benoclat la noi amandoua.[:)]

BIC- of, cat de amar am zambit cand am vazut faza cu facultatea neterminata de 2 ani. E, asa sunt si io. unt cu moralul la pamant rau de tot. As avea chef sa invatz, dar si chef de citit forumul, la care ma gandesc tot timpul, dar trebuie sa scot si copilul etc. Si din pacate lectiile ramanpe ultimul plan, deci voi pica examenele si uitae asa mi-am complicat io viatza din cauza acestei facultati.[:(]

Gabitzaco- nici la noi nu s-a inkis, e cam de 1,5 cm. Doctoritza de familie, soacra asitenta si dr cel buna u zis toti ca e super ok.

Roxi- ma bucur pentru ziua reusita de ieri. si Sarah face la fel cu apa, mai nou bea ff multa si daca vede bibele se cocoatza pana la el oriunde il pun sau daca nu se intinde cu manutzele si se uita la mine si cerseste.

Danida- mai, asta e escrocherie la drumul mare! [:0][:0]

e inadmisibil lucru asta. Pai atat iau io salariu, cu facutate terminata, loc de munca bun si....aaaa, deja m-am enervat rau!

Cam asta ar fi..de unde ziceam la inceput ca bag 2-3 rasunsuri, nu m-am putut abtine sa nu fie mai multe. Vedetzi, de-aia sunt io amarata...asta inseamna dependentza...[:(]Dar asta e felul meu de-a fi. Nu pot face lucrurile pe jumatate.

Ma duc la ceva lectii.Poate imi vine si inspiratia, ca am de comentat citate economice.[ups]

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!id="purple">id="size1">

neata buna,

am citit cate putin

DANIDA-bafta sa gasesti bona,sper sa reusim sa ne vedem saptamana viitoare,vedem cum stabilim,ca acuum vb cu joy mi-am dat seama ca lamotesti este aproape de noi,poate ne vedem in parculetul de pe brancoveanu,langa petrom,este imposibil saa nu-l stii.Poza aia m-a indus in eroare,interiorul seamana f bine cu cel de la restaurantul de aici de la mine[:D][:D]

GABITACO-nici la noi fontanela nu s-a inchis de tot

CRISTINA-spor la cumparaturi si la bucatareala[dual][dual][dual]

LAVI- iti tin pumnii

hai ca ma uitat ce am mai citit[bang][bang][bang]

aaaaaaaa ANDA -SA-L STAPANEASCA SANATOS NICHITA ,frumoase poze si frumos poet

si acum sa va zic cum am trecut eu de la extaz la disperare,a mancat ieri gaza mea u castronel de legume cu carne de vita plin,asa m-am bucurat,ca nu-i mai dadusem de multicel carne de vita,plus ca in ultimul timp nu prea mai vroia legume decat f putin,a-l doilea motiv de bucurie a fost ca a mancat iaurt,nu-mi venea sa cred,am luat ieri crema de iaurt de la milli,care fiind dulce i-a placut,apoi disperarea,dupa ce ieri a dormit 3 ore pana la 8 aseara,ma gandeam ca nu va adormi devreme ,de unde la 22.30 dormea ,si a dormit linistita pana pe la 1,cand tocmai ce ma culcasem si eu(de dependenta de serialul de la 12)si incepe fata mea sa planga in somn,degeaba am luat-o cu mine in pat degeaba am leganat-o ca din 20-30 min incepea sa planga si s-a sucit in tot patul,asa ca somn ioc azi noapte

ma tot intreb oare ce sa fi avut sa fie de la carnea de vita sau iaurt sa o fi durut burtica?????ca tare imi era mila de ea saracuta[q][q]

si mi-a tras un kk in dim asta de s-a umplut pana la gat, parca nu mai facuse de 5 zile,cu toate ca ieri a mai facut de 2 ori.acum e k'se joaca cu sticla[help][help]sta in fund si bate cu ea in parchet de te dor urechile,cred ca vor venii vecinii peste mine

aseara am luat cereale nestle-grau cu banana si lapte azi le incercam sa vedem daca ii plac

tot o vedeam pe daria de ceva timp ca indiferent ce facea la un moment dat se intorcea catre tel si incepea sa rada,asa ca am fost mai atenta si ce credeti,cred ca stiti reclama de la sunsilk,ei bine cand aude in reclama "DARIA?" incepe sa rada si nu isi mai deslipeste ochii de televizor

ieri ne-am intalnit cu HANUC, si repetam figura si azi,LUCA este uin scump un frumos,f sociabil ,vorbaret si ff mare ca dariuca mea parea micuta micuta[dual][dual]

Ela si Oana-Daria

Neatza,

Sunt cu casa intoarsa pe dos,m-a apucat renovarea,sper ca pana de sarbatori sa terminam cu totul.Parchet,izolat peretii,zugravit...[bang][bang][bang]imi vine sa o i-au razna.Dar ma bucur ca nu am lasat pana in vara,caci atunci sunt altele mai importante CONCEDIUL[:D]

Alice a ales de pe tava:rujul,o cruce de lemn,si cheile de la masina,suna bine,nu???[:D]O fac manechin[:D]

Apropo de fontanela,la controlul de 1 an ne-a spus ca e bine,putea sa fie putin mai inchisa,dar e bine.Nu-mi fac probleme in aceasta privinta.

I-am dat sa pape acum 2 zile lu'Alice ciorbica de salata cu ou si usturoi,si o lingura mare de smantana,a papat un bol mare cam 260ml,si paste cu branza si smantana,preferatele ei,asa ca ieri nu am mai avut smantana si i-am dat ciorbica fara,nu a papat deloc, m-am chinuit ,3 lingurite fortate si atat,nici felul 2 nu a vrut,i-am dat un biscuite.[bang]

La 16 a infulecat o banana cu iaurt,iar seara pe la 20 la fomica care o avea a papat vreo 280ml.de lapte[8D]m-am bucurat ca macar lapte l-a baut.

I-am facut ieri vit.D3 intramuscular,a plans saracuta,imi era o mila de ea[bang],bunica a tinut-o.Cand am terminat nu stia la cine sa vina in bratze de frica,asa ca buni a inceput sa bata ursuletul ca i-a facut injectie lu'Alice,asa ca am iesit basma curata.[:D]

Raceala care a avut-o,de fapt secretiile nazale abundente au trecut de la sine,am renuntat sa-i mai dau paracetamol,nurofen,sirop de tuse,asa ca am continuat cu ceai de fenicul si coji de ceapa.

In camera ei era pe perete cred ca de la umezeala mucegai,asta era,tot peretele,ma gandesc sa nu fi fost de la sporii de mucegai,rinita alergica daca pot sa o denumesc asa.

Ma bucur ca am scapat de secretii,am comandat in criza atunci batista bebelusului,asa ca ...luni o voi primi.

Sunt mamici care dau lapte de vaca la copii?

Mie imi aduce lapte sambata si miercurea cate 2 litri,fierb laptele bine,si ii dau 8 biberoane de laptic a 250 ml.si respectiv 6 bibe pana cand soseste celalalt laptic.

E bine cum fac,sau trebuie laptele mult mai proaspat.

quote:Originally posted by alondra25.2006

Sunt mamici care dau lapte de vaca la copii?

... E bine cum fac,sau trebuie laptele mult mai proaspat.

id="quote">id="quote">

asa imi aduce si mie, martea si vinerea. i-am dar lui andrei de la 1, 3 ani, zilnic, si la iris incep cand o vrea don'soara, ca acum il scuipa.

ps. greu dom'le, greu cu dependenta... am venit de la piata.. si cum sa hranesti copilu altfel decat aici [:D]?

Cristina [bicla]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [copil]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

Acestea fiind zise, sa raspund.

(cred ca o sa ghiciti cauza mesajului anterior. Nu-i greu [:(])

catutzaid="red"> laptele Parmalat l-am luat de la Mega Image. Am vazut si in Carrefour.

Dupaparerea mea laptele poti sa-l dai la copil absolut normal: dupa deschiderea cutiei il pastrezi in frigider si ii dai si la mesele urmataore din el, incalzit. Maxim 2-3 zile, nu o saptamana, of corse.

Pediatra mea mi-a zis, pt intarcare: ori lapte de 1-3 ani, ori La Dorna, etc, ideea e sa fie integral. (min 3% grasime)

Bic si Nokiid="red"> si eu am o pb cu dependenta DC. O sa incerc sa scap de ea.

Nokiid="red"> eu nu mai raspund la tot raspund ici-colo, la cat apuc.

Dar cam cati bani ar trebui sa dau pt 6 ore?

Gabitacoid="red"> Nati are fontanela inchisa de pe la 11 luni, dar la ea tot timpul a fost pb ca o avea mai mica decat trebuia. Acum, ca e inchisa, e OK.

cristinamhid="red"> la fel si eu, maj. prietenelor mele nu au copii, nici sora-mea si atunci nu pot sa intru cu ele in detalii.

danida, ela, madutzaid="red"> [pup]

Lavi, ce-ai patit? N-a vrut Nati sa pape laptic? Nu dispera, mami, ai rabdarica cu ea! Cum vrei sa treaca asa de usor de la bunatate de laptic de la tzitzi la canitza cu laptic Parmalat?

Hai ca tinem pumnii!

Bulucel, am si eu o intrebare (parca tu spuneai ca ar avea Simonica o "umflatura" langa fontanela, sper sa nu gresesc [ups]id="size1">)... spune-mi si mie ce ti-a zis dr, ca am impresia ca si Dariuca are asa ceva pe portiunea dintre fontanela si frunte! E ca o ricicatura fix pe mijolul fruntii ! Nu stiu ce poate fi; si nu stiu cum sa intreb dr la telefon ... abia luni - marti pot sa ajung cu ea la dr. [bang]!

Cami mami & Daria [olala]

Did="red">aid="blue">rid="yellow">iid="green">uid="orange">cid="red">aid="purple"> cid="red">rid="blue">eid="orange">sid="purple">tid="green">eid="orange"> sid="red">iid="orange"> iid="green">aid="purple">rid="blue"> ... cid="red">rid="blue">eid="orange">sid="purple">tid="green">eid="orange">!

[foto]Mami si [copil] Dariuca (02.01.2006)

Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez) id="teal">id="size1">id="Book Antiqua">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...