lavi02 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Raspund pe masura ce citesc. Restanta: Taniaid="red"> m-ai atins tu cu aluzia la inginerii de pe forum,[batcap] dar sa stii ca mi-a venit o idee cum sa-i legam: sa folosim hamul. Vreau sa o prind pe Nati cu hamul si hamul sa-l prind de scaun astfel incat sa-i ofer libertatea de a se ridica in picioare in scaun, dar totusi sa nu se poata arunca de sus. Din pacate hamul meu e dat cu imprumut de ceva vreme (bine, nici pers resp nu l-a folosit), dar vreau sa fac rost de el inapoi cat mai repede si sa vad cum fac o legare. Feliid="red"> am termometru Chicco, dar e de pe vremuri, de acum 5 ani, de la Silvia. maria si madauid="red"> felicitari pt primii pasi! Aoleu Ripleyid="red"> ce de bunatati pe acolo ! [pofta] Mi se incarca si mie greu pozele... Dar ce mare s-a facut Ana!!! Arata mai matura decat Natilina probabil pt ca are parut mai lung/mult. E super draguta! A, da, si e mai inalta. ionikkaid="red"> bine ai revenit! Dordiaid="red"> salvat retete! Programul lui Nati nu cred ca mai are rost sa-l scriu, deja ati scris voi destule. Ma interesa si pe mine ora de culcare, a Nataliei e 22 dar as culca-o mai devreme. Ripleyid="red"> de acord cu lipsa cereale bibe seara. ---------- Zilele astea vreau sa-i introduc si eu laptele praf Nataliei , asta ca prim pas de intarcare. Ma doare sufletul sa fac chestia asta, nici nu stiti ce tare [q] dar pe de alta parte oricum ma intorc la servici din februarie si nu vreau in nici un caz sa o alaptez cand merg la servici. Si daca tot ar tb intarcata pt februarie mai bine o intarc din decembrie si prindem si noi un Revelion in independenta, ca ala de anul trecut l-am petrecut alaptand... Vreau sa o trec pe Nestle Junior. Din punctul meu de vedere aveam 2 optiuni: Nestle Junior si Parmalat Prima crestere - pt ca celelalte au adaos de cereale si fructe /arome cu care eu nu sunt de acord. Incerc cu Nestle Junior, daca nu merge ii dau Parmalat. (chiar, Noki, merge tinuta cutia inceputa la frigider) Revin. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 feliid="red"> la arsura merge f bine Bepanthene, incercat pe mine, arsura cu fierul. Sau miere, sau ulei (alimentar). Cu cat le dai mai repede de la accident, cu atat mai bine. Noi azi am bagat 2 ture pe afara. A cate aproape 2h fiecare. Ne-a si picurat un pic dar a fost OK. Cred ca nu-i introduc totusi laptele praf de azi pt ca a facut un kk mai molicel. simonaid="red"> spor la acte!!! [biz] O-hoo! maine avem gramezi de sarbatoriti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Ma lasati sa deschid eu subiect de LMA pt cuscra - Corapino? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Si ca sa nu mi-o ia NIMENI inainte m-am hiper-grabit sa deschid "subect": LA MULTI ANI STEFANEL AL DORDIEI!!!id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Multumesc pentru raspunsurile cu arsura, deja vad ca Oximedul isi are efect, nu mai simt nimic[bis] Lavi si Andaid="red"> a avut Chicco si a zis ca l-a aruncat de bun ce era. Poate e chestie de noroc, nici nu mai stii ce sa iei. Insa nu mai tin minte ce a cumparat apoi... Anqi si bunicul o duce afara pe chiti doar o ora. De fapt, la poluarea si mizeria din Bucuresti nici nu cred ca e vreo sfaraiala cu plimbarea asta[bang] Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen"> Cel mai destept cedeaza primulid="orange">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Daca vad ca deschideti de pe acum subiecte de felicitare..iaca aici: LA MULTI ANI RAZVAN (ADDYA)!!! Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 10 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase 1 si 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Am deschis subiectul pentru Andrei - ginerica! La multi ani Andrei! feliid="red"> da, imi amintesc de Anda cu al ei Chicco, al meu e mai vechi si e bun (l-am verificat de mai multe ori) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Feli te ocupi tu sa-i treci pe toti sarbatoritii pe prima pagina, sa fie mai usor de accesat linkurile??? Daca n-ai timp, spune-mi sa o fac eu. Gata cartofii, ma duc sa "basculez" cativa si revin ca v-am zis ca suntem singurele acasa..n-ati scapat asa usor Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 10 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase 1 si 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 A venit si Doru de la Medsana (l-a consultat doctorul Tudor de la Fundeni, poate stiti ceva de el). I-a gasit peretii bilei ingrosati, ceva nisip la rinichi si i-a recomandat si o colonoscopie si endoscopie. Insa nimic grav[bis] Regim, eternul regim... Gata, mergem la baitza si apoi culcam chitulina. NB! Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen"> Cel mai destept cedeaza primulid="orange">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Fetelor ia spuneti-mi voi..cata banana mananca puiutii vostri pe zi? De ex Miruna papa aproape zilnic o banana la micul dejun, apoi cateodata mai ciuguleste inca o jumatate spre seara. Exista vreo limita in sensul asta, stiti ceva??? Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 10 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase 1 si 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.