Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Recommended Posts

• Răspunsuri 314
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Laviid="red"> pentri mine o sa ramani celebra cu galmele alea..rasu-plansu' acuma! Doamne, de-ai reusi cu deadline-u de intarcat! Si mie mi-a fost frica de procedeu, dar a fost muuuult mai usor decat m-am asteptat. Stefan a supt tot mai rar, apoi numai noaptea si l aun moment dat cate 2-3 guri apoi...deloc. Si sani nu au mai produs lapte. ce chestie! nu mi-a venit sa cred. iti tin pumnii sa fie bine.[flo]

Madauid="red"> unde dai si unde crapa! Eu care credeam ca lumea se leaga de dependenta de DC de suparare pe diagnosticul pe care-l pusesem [:-)))].

Am si eu o imtrebare fff importanta pt mine:

Voi cum va adormiti copiii peste zi? ca Stefan de cand avea 3 kg adoarme plimbat in brate, dar acum la 10 kg se schimba datele probleme ca nu mai pot! [q] Si altfel nu vrea sa adoarma. Imaginati-va in ce hal imi tremura genunchii dupa ce il plimba 2 ore pe afara cu carutul, urca apoi cu el in brate 4 etaje, il schimb si apoi in dansez in brate vreo 30-40 min [bang]. Daca aveti sugestii, pleaseeeeeeee!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Distribuie pe alte site-uri

gooda dimineata fetele....

sunt moarta franta si numai pot sa ma trezesc noaptea...mi se face rau cand sar din pat.

am stare de voma, de lesin, plus ca-mi bubuie capul de-mi vine sa-l pun pe tocator....

am inceput sa ma tem cand se insereaza. pur si simplu ma ia cu toate cele cand ma gandesc ca vine noaptea si cand adorm si eu se trezeste piticu' urland...ca ce-i fac nu-i fac bine...

cred ca de frica asta nici nu ma mai ia somnul asa usor, stau si ma perpelesc pana adorm...

ROXIid="red"> stiu ce inseamna sa ai copil urlator, ziua si noaptea, si tot asa stiu si ce inseamna sa fie 'cuminte" si sa te poti intelege cu el...

la noi a durat numai vreo 8-10 zile(chiar mai putin cred) de zile senine, acum am intrat iar in crize...si mi s-au descarcat bateriile.

NUMAO POT SI NUMAI VREAU !!!!!!!!!!

ma duc la urari si eu...

joy si [bibe]Vlad Andrei id="blue">id="Arial Black">01.12.2005

ardeiasul meu umplut

quote:Originally posted by gabitaco

Seara buna!!! nu am apucat sa citesc mai nimic din urma ... asa ca nu prea pot sa va raspund. Un sondaj scurt daca se poate...Cati copilasi mai au fontanela deschisa la un an???Cam ce marime are ???id="red">Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

id="quote">id="quote">La noi e f mare, tb sa luam vigantoletten de 1000 si calciu.Gandacel [gravi] 17+ si Bogdanel (14.11.2005)

Felicia si roxi multumim de grija!

Flavia are in continuare temperatura intre 38 si 39 si transpira destul de mult comparativ cu restul zilelor de dinainte.Acum a mai inghitit si o parte dintr-un celofan, cred ca din neatentia mea si a avut accese de voma pana a dat-o afara, dar zau daca stiam ca are asa ceva in gurita, mai ales ca intre timp a si dormit 2 ore[V]

Eu tot o alaptez si , ca veni vorba de lapte bun si ne-bun dupa 6 luni, sotu' a zis (a insistat[^])s=o intarcam, mai ales ca nici nu prea mananca hrana solida prea bine pe motiv de supt des....asta pana cand a vazut zilele trecut o doctorita la tv, care atat ce-a laudat beneficiile laptelui matern pe o perioada cat mai indelungata, incat s-a rasucit sotu' la 180 grade.Cica s-o intarcam in aprilie...[:-)))]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...