Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Recommended Posts

• Răspunsuri 314
  • Creat
  • Ultimul răspuns

moaaam, da; ce tirziu se culca puiutzii vostri. Smaranda se culca demult nu mai tirziu de 7.30 p.m. si se trezeste a doua zi la 7.30 a.m. Poate de-asta doarme ea mai putin ziua. Adica maximum 2 h, de obicei 1 h si ceva. Ea si-a schimbat programul din timpul zilei de foarte multe ori, doar ora de culcare si de trezire a ramas cam aceeasi. Acum sintem pe urmatorul program: 7.20 a.m. - scularea apoi tzitzeala. 9.a.m. - papa solid10.30 - 11.30 a.m. - somn (cu tzitzeala inainte)- cam 1 h. Daca se culca mai devreme de dimineata mai facem un nani pe la 3.30 p.m. daca se culca pe la 12 p.m. atunci ala e singurul somn.1 p.m. - solid si apoi iesit afara. (variaza foarte mult)3.30 p.m. -somn 30 min. -1 h - depinde de cit de tirziu a adormit dimineata. 5 p.m. - program de voie de obicei pe la vecina sau prin casa. 6 p.m. - solid de seara. 7p.m. - baita7.15 - tzitzeala si [nani]Daca dimineata doarme devreme dar apoi nu mai vrea sa doarma dupa-amiaza, dar e obosita o pun la culcare pe la 7 p.m. madau, Smaranda maninca cel putin o banana pe zi. Daca sint pe fuga poate mai mult, ca e cel mai usor de dat cind esti in plimbaraela. [copil] Smaranda, 3.11.2005

Povestea nasterii

Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Distribuie pe alte site-uri

Ripley, cum maninca Ana franzela??? Ii dai asa felie si ea musca din ea? [wow]melku aceeasi intrebare si pentru tine. Si da, am inceput sa-i dau prima masa de solid cam la jumate de ora o ora de la tzitzeala de dimineata. Mi-a facut semn ca i-e foame de mincare solida si atunci am inceput sa-i dau.[copil] Smaranda, 3.11.2005

Povestea nasterii

Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Programiorul nostru:

7 - bibe cu 150 ml lapte. (Asta dupa ce noaptea cam suge, smecherul, ultima data pe la 5 dimineata)

Daca avem noroc mai adoarme pana la 9 [:D]

11 - fructele (cu cereale, biscuit sau branza de vaci)

Daca a dormit mai mult de dimineata, iese la plimbare vreo ora jumatate, apoi revine acasa la nani.

Daca nu, nani 1.5 ore si apoi plimbarea (il scoate bunicul)

14 - pranzul: legume cu carnita, ou, ficat, peste si ceva supa de baut

15-16.30 - il scot eu la plimbare [:)]

17 - nani tura a doua, cam o ora

18 - iaurt (cu banana si cereale, sau altceva de genul asta)

20.30 - baita, lapticul

21 (21.30 mai nou) - nani

Maria & [copil] Cristian (22 dec 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...