Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Recommended Posts

Bic, idem si la mine: felie fara coaja, taiata soldatei mici. mananca singura, isi ia cu manuta din farfurie si baloteaza.

ca sa nu mai zic c-ar manca si paine goala la greu!!

io n-am probleme de cata paine ii dau.

cereale nu-i dau aproape deloc din cauza de orezul constipant din ele.[nu se mai gasesc cereale grau+miere de la nestle, singurele fara orez!!]

chiar asa, oare putem sa le dam cereale de copii mai mari?? gen nestle cu grau integral?. de la ce varsta merg astea?

gata, la somn cu mine.

maine facem urarile ca maine e ziua lor! si mi-e prea somn sa mai stau pana la 12.

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)

Am implinit 1 an!

FILMULETE

Varsta Daria

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 314
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noki, cam cat papa Sarah in mod normal la o masa?

Asta ca sa ma mai consolez si eu cu brusc-devenit mofturosul meu [q]

Am citit in Caprari regula cu 200g/masa daca are 5 mese si 250g daca are 4, dar Cristi nu vrea s-o priceapa...

Acum mananca tare putin, nici nu stiu daca e de ingrijorat sau sa mai astept putin sa vad ce se intampla: cele 200g fructe + 2 masuri de cereale s-au transformat in 100ml suc cu maxim 2 biscuiti [bang].

Legumele cu carnita la fel s-au injumatatit. Iaurt iarasi doar 100 ml cu ceva banana (1/3 maxim) si 1 biscuit. Lapte ar bea oricand, i-am mai completat pranzul cu cate 120 ml, dar gustarile le-am lasat asa, doar-doar mananca mai bine mesele...

Maria & [copil] Cristian (22 dec 2005)

Ola si de la noi!

Gata, vacanta s-a terminat, am avut o vreme superba de tricou ne-am plimbat si ne-am chefuit cu prietenii, ne-am plimbat printre palmieri si am respirat cu nesat marea cea azurie iar acuma trebuie sa revenim la...normal! [q]

Am evitat PC-ul ca sa pot profita de vacanta, nu am citit mai nimic, cred ca am ratat cativa sarbatoriti, scuze si ii pup cu intarziere!

Sper sa reusesc sa scriu mai mult zilele urmatoare, desi nu sunt sigura ca reusesc ca iar o sa am musafiri si mai trebuie sa pregatesc si ziua missei!

Oricum va pup cu drag,

Alina si Amalia 17.11.2005

Povestea nasterii

Ripley, foarte frumoase pozele, nu se vedea nicio umbra de oboseala pe chipul tau!Ana, este o finutza!

Dordia, Stefanelul tau arata ca o fetitza acusa, fara motz!Imi place poza cind isi da cu palma in cap!Frumoasa foc prietena lui!

Catutza, asa e, Biencutza iti seamana leit!Nu mai e asa de grasutza cum era in vara!Simon e tras prin inel acusa, dar in vara era buldozer!

Noki, programul nostru atipic de ce am vazut pina acusa:

8.30 semitrezire cu balotare laptic si apoi iar somn pina la 10.

10.30 masa de fructe

11 iesim afara (uneori), daca nu joaca “a la maison” pina la 13.30

13, 30-15 somn urmat de prinz

18-19 un pui de somn scurt urmat de iaurtel

Si apoi ne scoate peri albi pin ape la 23-24!

Uitindu-ma in programul fetelor, greseala noastra este somnicul nr 2 , e cam tirziu.

Daca i-l scot, cred ca am sanse sa adoarma si el pe la 10.

Pasaport..., daca stai prost cu finantele te sfatuiesc sa-l treci in al tau, caci daca-I faci separat, expira la 3 ani, si apoi alti bani alta distractie!Mi-e imi pare rau ca I l-am facut separate!

Felicia, din ce am citit pe-aci[cit] pe dc, alocatia se poate da de pe ultimele 12 luni anterioare cererii!

Mara, vrem si noi coditze!Imi doresc o fetitza la nebunie!

Mada, SimSim papa o banana pe zi!Nu-I dau mai mult ca se ingrasa prea tare!

Alinush, [pup].Spor la treaba!

Dayssy, nu se deschide albumul!

Cristina Baku & [copil]Simon(26.12.2005)

Poze

Varsta lui Simon

Salutare fetele!!!

N-am disparut ,nu scapati asa usor de noi[:-)))],doar ca timpul nu-mi prea permite sa mai scriu ,..acum sint un pic libera si am vrut sa vaz ce mai faceti ,puiu doarme de la 22:20,ce usurare!!:))

Sa ma laud si eu cu fi'miu acum:e sanatos ,nu mai are nici urma de boala ,ALELUIA,...am scapat in sfirsit,merge de ceva timp singurel ,ma urmareste toata casa ,bantuie non stop ,de vreo 2 zile nici nu mai cade ,deci e baiat mare ,am scapat de tinutul de manuta (ma cocosasem de tot),zice mama ,tata ,gata ,apa ,paaa ,da ,nana si multe altele dar fara inteles,..ne iese dintosul cu nr. 5 si are balute si nervi la greu dar doarme noaptea (Slava Domnului),de mincat nu prea maninca dar nu-i bai ,e dolofanel asa ca nu-mi fac griji ,e o perioada ...si cam atit !

Ne-am pregatit de mot ,adica am cumparat toale pt. tot familionu' ,pt. pitic am gasit hainute frumoase (la Zara in Plaza pt. cine cauta ) ,tati si-a gasit din prima ,adica simbata iar eu of course a trebuit sa mai bintui si duminica tot Bucurestiul sa-mi gasesc ceva pe gustul meu ,intr-un final am gasit in Unirea dar nu chiar ce mi-as fi dorit !

Mi-a zis nasa ca ea trebuie sa imbrace baiatu' la mot dar n-am acceptat pt. ca avem gusturi diferite ,iar eu vreau sa-mi imbrac copilu' cum imi place mie ,nu s-a suparat dar nici nu i-a convenit ,..a ramas sa-i ia ea ce vrea dar nu sa le poarte atunci ,voi cum procedati??

UREZ LA MULTI ANI DE ACUM TERORISTILOR DE 14!!SA CREASCA MARI SANATOSI ,VOINICI!!!id="red">

Am vazut mai toate pozele noi ,superbi copii avem p'aici ,nu-mi vine sa cred cat au crescut ,pupici la toti copilasii care au implinit deja un anisor!!Sanatate maxima!!

Aaaa ,sa nu uit ,cu programu' lu' fi'miu e cam asa

7:00 -8:00 trezirea ,laptic in secunda doi ,ca altfel ne ,,stiu ''vecinii 240ml-apoi joaca ,alergaturi prin casa ,stricat usi ,sertare ,tot ce prinde...

11:00 -laptic din nou sau orez cu lapte ,citeodata cascaval sau sunca de pui ca fructe nu papa nici acum ,absolut nici un fruct ,apoi nanita pina pe la 12:12:30 ,din nou joaca ,afara nu prea am iesit pina acum ca a fost bolnavior.

15:00-piure de legume ,mamaliga cu brinza si smintina ,pilaf ,gratar de pui ca fiert nu mai vrea ,supite daca are chef ,dovlecei umpluti ,etc.Din nou joaca ,alergaturi sau iesim afara juma' de ora deocamdata!

16:30-17:00 somn pina pe la 18:30 ,apoi papam iaurtel ,orez cu legume si brinza de vaci ,mamaliga ,depinde de mami ce are chef sa faca :),again joaca ...

20:00 baita ,dupa baita o ora de iubire cu mami si uitat la tv (nici nu respira pe posturile cu muzica sau unde sint reclame)

21:00 ,laptic 210ml cu 3 lingurite cereale

22:00-22:30 nani !

Hai ca v-am plictisit destul ,nu stiu cine are chef sa citeasca atit ,..eu mi-am facut datoria !!!:)

ORLANDO_ANDREAS

(9.12.2005) si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...