Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Recommended Posts

Madau, iupii, pt rezultatele bune. Cred ca au contribuit si pumnii mei stransi in mod tacit.

Noki, sa-l rog pe George sa faca poza, ar fi trebuit sa fac aseara, cand eram si coafata, amu-s turtita de somn.

Madutza, ce bine ca v-ati revenit, bravo!

Cristina Negara, ce mai face burtica lui Elise, s-a rezolvat de-a binelea?

Danida, sa va fie de bine iesirea la munte!

Gata, s-a trezit crocodila, ma duc sa o echipez de misunat.

Asa-i, Anda, si eu abia astept sa misune a mea independent, nu de alta, dar vai de spatele meu.

Feli, Brado, iuhuu, ce bine ca e cat de cat ok cu bilontzul. Pup Ilincuta mergareata.

Si pe Bianca lui Catutza o pupam si o incurajam la km prin casa de una singurica.

Ioana si Maria (29.11.2005)

poze

Poze 11 luni

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 314
  • Creat
  • Ultimul răspuns

neata,

a dormit darioa mea de la 22 la 8 dim se pare ca isi revine cu somnul si ca urmare am profitat si eu si la 22 eram in pat la nani,lucru care nu l-am mai facut de mult,mai ales ca era noaptea cand tati lucra si in asemenea nopti ma culc la 2-3 dim ca nu pot sa dorm,si vb cu tati pe mess,dar cum tati a avut multaaaaaaaa treaba la job,nu a putut vb ,m-am dus la nani

NOKI- te inteleg cu posta,dar imagin la mine cum e ca tati e mereu nervos din cauza asta,si uite cat e ceasul si el treb sa fie acasa si nici nu a plecat de la munca si la noapte se duce iar[bang][bang][bang] as pove mai multe aici cu posta asta dar............secrete de serv ,stiu eu cine citeste

Ela si Oana-Daria

DANIDA- pai avem copii nascuti in aceeasi zi,carora le plac cam aceleasi lucruri(tv k lumea) si mai stai si in berceni si nu zici nimic,ia baga aici unde stai si poate ne vedem la plimbare,ca vad ca se mareste grupul,eu ,joy,vine si hanuc,si daca ai fii si tu ,ar fii super[bum]

Ela si Oana-Daria

aha ce bine ca am prins si eu discutia despre schimbatul laptelui ca mi-am tocit neuronii(daca o mai fii vreunul[bang][bang])NOI SUNTEM PE MILU 2,NU AM TRECUT LA 3,si cand a fost bolnavioara ma gandeam sa trec la nan,acum daca treceam la nan trebuia nan 2 pt 3 sapt apoi pe nan junior,asa ca am tot cantarit si am deciz ca mai bine merg pe milu 2 pana la 1 an si apoi trecem pe nan junior ,ca mi s-a parut cam multe schimbari daca treceam la 2 si apoi la juniori intr-un timp prea scurt!!!!ma gandesc ca pana la 1 an jumate sa-i dau junior apoi sa o trec pe lapte de vaca????voi ce credeti????

Ela si Oana-Daria

'Neatza ,mamici!!!

Sarbatoritul inca doarme asa ca profit sa intru un pic sa va multumesc tututror pt minunatele urari. Iar mi-au dat lacrimile...ce sa zic. Sunteti minunate!!!

Gata ca ma duc sa vad ce face ca apoi ma duc la cump de ultima ora sa pot pregati masa. Vine mama cu tata si sor'mea diseara asa ca....sarbatorim in familion.

Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian

14.11.2005

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...