Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Recommended Posts

cap 133id="blue">

[colegi] Gala puradeilor nostriid="red">id="red">id="size4"> [colegi] Gala Sarbatoritilorid="size4"> [colegi]P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aiciid="blue">) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).id="size1"> Poze ptr Comorile toamnei 2004 aiciid="size1">[mamica]de 32 [baietel] si 24 [fetita]id="size2">
Octombrie: 8[comoara], adica 6[zana] si 2 [bonjovi] id="brown">id="size2">
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ [zana]Ioana Maria2. Camys2000 ________ 21 oct_____ [zana]Catalina Nicole3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ [zana]Diana Andreea4. Jasmine ____________ 26 oct_____[bonjovi] Radu5. Ele _________________ 26 oct_____ [zana]Ana Denisa6. Roserb _____________ 29 oct_____ [bonjovi]Mihnea Andrei si [majoreta] Bianca, 4 ani7. Ncristina ____________ 29 oct_____ [zana]Teodora Andreea + [zana]Alexia Maria8. Moss _______________ 31 oct_____ [zana]Alexia Stefania
Noiembrie: 32[comoara], adica 24 [bonjovi] si 8 [zana] id="brown"> id="size2">
9.Bits[gravi] _________________ 1 nov_____ [bonjovi]Kenzo10.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ [zana]Bianca-Cristina & [bonjovi]Tudor-Andrei11.Diana 2004 _________ 4 nov_____ [bonjovi]Andrei12.Try _________________ 5 nov_____ [bonjovi]Alex & [bebic] Adrianid="blue">13.Miria Cristina ________ 5 nov_____ [zana]Maria Damiana14.ylilimic [gravi] _________ 5 nov_____ [bonjovi]Luca Matei15.for2nity _____________ 6 nov_____ [zana]Alexia Cristina16.Andreap ____________ 7 nov_____ [zana]Maria Alexandra17.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ [bonjovi]Mihai Daniel18.Simonacip _________ 10 nov_____ [bonjovi]David19.Didutza ____________ 12 nov_____ [zana]Daria + [bonjovi]Dennis20.Cassandra _________ 14 nov_____[bonjovi]Dragos Andrei21.Eliza5 ______________ 15 nov_____ [bonjovi]Alexandru22.Aime _______________ 15 nov_____ [bonjovi]Vladimir Andrei23.Omi308 _____________ 17 nov_____[zana] Corina Maria24.Dama ______________ 18 nov_____ [bonjovi]David Andrei25.Miha _______________ 18 nov_____ [bonjovi]Robert 26.Daniella4____________18 nov_____ [bonjovi]Alexis27.miag _______________ 18 nov_____ [bonjovi]Roland Vladimir28.Danette ____________ 23 nov_____ [zana]Iris Miriam29.Corina75 ____________ 24 nov_____ [bonjovi]Andrei 30.Gandacelu [gravi] _______ 25 nov_____ [bonjovi]Ioachim si [majoreta] Ileana, 4 ani31.Misticgirl ____________ 25 nov_____ [bonjovi]Nicholas Alexandru32.Dutzi _______________ 25 nov_____ [bonjovi]Iustin33.Miche ______________ 26 nov_____ [bonjovi]Darius34.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ [zana]Emily si [majoreta] Arisa35.Paxela [gravi] _________ 27 nov_____ [bonjovi]Silviu Ionut36.Florypop ____________ 27 nov_____ [bonjovi]Andrei si [bebic]Raresid="blue">37.Onitza ______________ 28 nov_____ [bonjovi]Paul Constantin 38.Madachan ___________ 29 nov_____ [bonjovi]Edward Florin
Decembrie: 16[comoara], adica 10 [zana] si 6 [bonjovi]id="brown">id="size2">
39.Fulguletz ____________ 1 dec_____ [bonjovi]David Andreas40.Luminita B ___________ 2 dec_____ [bonjovi]Tudor Andrei si [bicla] Cristian 41.Eveline ______________ 5 dec_____ [zana]Andreea Bianca42.Felis ________________ 6 dec_____ [bonjovi]Mihai Cristian43.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ [zana]Maria Alexandra44.bumbacel ___________ 9 dec_____ [bonjovi]Tudor Mihai45.Mikimi _____________ 12 dec_____ [bonjovi]Alexander46.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ [zana]Ruxandra Maria si [bicla]Alex47.OtiliaV _____________ 18 dec_____ [zana]Ana-Maria48.Cecilia C ___________ 22 dec_____ [zana]Alexia si [bebic] Adaid="red">49.Carmen ____________ 22 dec_____ [zana]Daria Nicole si [majoreta] Ana Carina, 4 ani50.Ioana du ___________ 22 dec_____ [zana]Bianca Alexandra51.Viovio ______________ 22 dec_____ [zana]Cristiana Bianca52.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ [bonjovi]David si [bebic] Naomi Patriciaid="red">53.Cookie _____________ 24 dec_____ [zana]Sabina Ioana54.Bobita _______________ 1 ian_____ [zana]Amina Ioana si [majoreta] Mariaid="size1">[flo][flo][flo]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 307
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cici, da, e diplomat. Mi se pare unul din cele ma iusor de facut torturi. Intr-o juma de ora ai terminat cu el daca mergi pe varianta piscoturi in loc de blat. Eu am facut blat si l-am taiat in doua si am facut straturi.

E tare gustos, nu-i gretos, usor de facut si rapid.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

[mamica] Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... id="red">poze cu noi

Andraid="red">, sa-ti traiasca baietzii, Alexid="blue"> este deja barbatel, tare bine ii sta cu Katryn de gat, macho man in poza iar Adrianid="blue"> o scumpete. Imi plac mult si pozele unde il pupa Alex, cred ca este tare frumos sa-i vezi asa. Se vede ca ati avut multi musafiri, ce bine ca avetzi multi prieteni.

Fulguletzuleid="red">, ma faci sa [:I], am ajuns sa fiu citata [:D]. Da, potzi sa schimbi doctorul de familie, dar Ana nu are. Ana inca nu are numar personal, ca astora le trebuie 1 an sa scoata din catastife 5 cifre. Si daca nu are numar personal nu are inca doctorul ei de familie, am aflat azi ca doctorul meu de familie este si al ei pana o pot inscrie pe ea pe listele unui doctor.

Iar referitor la bb2 vad ca stai bine la teorie, practica ne omoara insa [:D], sau ne asteptzi pe noi sa ne hotaram. Greu domnule, greu cu hotaratul. Mai bine spune aici anul estimat sa te tin minte, ai curaj? Hai ca faci copii frumosi [olala]!

V-am zis ca Ana vrea sa fie pozata, vine cu aparatul la mine si cere "Ana poze". Iar cu ochii nu stiu ce sa zic, de la blitz ies tare albastrii dar in realitate parca bat spre verde.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Filmulete Ana

Salutare, fetelor.

Azi am avut si eu timp si m-am uitat pe indelete la poze. Mi-au placut foarte mult torturile sarbatoritilor de pina acum. Eu nu prea am veleitati culinare de genul acesta si cred ca pina la urma o sa-i cumpar lui Tudor un tort.

Roserbid="red">, multumim ca nu ne-ai taiat de pe listuta! A ramas cam scurta dar ai avut dreptate sa o ajustezi.

Aimeid="red">, o sa-ti trimitem si noi poze pentru montaj dupa ziua "noastra". Minunata ideea si realizarea. Cum e, ai inceput serviciul?

Felisid="red">, te voi admira intotdeauna cum poti tu sa le faci pe toate fara sa te plingi.[pup]

Otilia id="red">multa sanatate Anei si tie putere sa rezisti. Stiu ca nu e usor in tara straina cu copilasul bolnav.

Tryid="red">, a crescut mult Adrian fata de cum l-am vazut in primele poze. Si tie multa putere si intelepciune in tot ceea ce faci.

Miria id="red">nu merge ultimul link pe care l-ai dat, vroiam sa o admir si pe Damiana din nou.

Tudor mai nou nu mai vrea sa tina pampersul pe el dar nici nu face la olita. Avem lupte in fiecare zi ca se dezbraca singur si pe urma ma trezesc cu bucuria in mijlocul casei. Maica-mea se straduieste din greu dar nu prea are succes. Cred ca ar trebui sa-i iau pull-ups adica din aia gen chilotel desi nu cred ca i-ar fi greu sa-i dea si pe aia jos.

A inceput sa spuna din ce in ce mai multe, chiar si propozitii de genul: Pisa pom (pisica e in pom) Chisti copiii obal. (Cristi si copii joaca fotbal)Ma stric de ris cind il aud.

LuminitaB

mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.
id="right">id="blue">

pozele noastre

buna noaptea fetelor,

am vazut poze cu bebelashi [copil]care de care mai frumuhsei, torturi[papica] super reusite, petreceri super...

azi m-am simtit tare aiurea...nici acum nu mi-am revenit[bang]era gata, gata sa ajung la spital cu perfuzii, am vomat de vreo 3 ori, eu oricum am tetanie cronica dar azi am avut o cadere mare de calciu, aveam ameteli si stari de voma ca la balamuc...bine ca mi-am revenit...nici acum nu-mi vine sa cred

va pup pe toate

monica

MONICAid="red">, multa multa sanatate!!!! chiar ti-a fost rau!!! am trecut si eu o data prin cadere de calciu, e tare nasol! faci efort si sa respiri si simti tot timpul ca ti-e foarte cald!!! ia niste Magneziu B6 e foarte bun!!!! cum esti acum??? pupici lui Alex si Ruxitei!!! [pup]

TRYid="red"> m-am uitat si eu acum la pozele de la petrecerea lui Alex, care mi s-a parut foarte reusita, Alex s-a simtit foarte bine, a avut copii, se vede ca ii place sa fie in preajma lor si m-a induiosat foarte tare Alex si Adrian, eu as face tablou cu poza asta, e foarte frumoasa, iar cand mi-ar fi mai greu si m-as uita la poza, mi-ar umple inima de fericire!!!!![pup]

OTILIAid="red"> ce simaptica e Ana! se bucura de fiecare poza pe care i-o faci si e tare fericita! nu stiu ce manca din castronul respectiv, dar salviam eu pe langa calculator, mananca cu o pofta!!! bravo Ana! te asteptam pe la noi sa il inveti si pe PAul sa manance cu pofta! [:I] e tare ghidusa si jucausa! ne-a placut si trenuletul mult!!! [pup] dar tataie de ce nu e in poze????? [pk] pe mamaie am mai vazut-o ocazional!!! il vrem si pe tataie cu nepotica in brate!!! [pup] [pk]

Valeu ce vreme e afara!!! brrrrrrrrrrrr, bate un vant receeeee!!!

Onitza si [bonjovi]Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...