Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cine ma ajuta in alegerea unui ceas pentru sot?

Recommended Posts

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

cele mecanice sunt mai scumpe. dar trebuie sa ne zici un buget....ca ce e foarte mult pentru unii e putin ptr altii. daca te limitezi din 3-5milioane de exemplu nu poti lua un tissot dar poti gasi un seiko sau un casio.

dar la B&B si la helvetica, pe magheru gasesti o gramada de modele. si orienteaza-te si dupa ce ii place lui, cu curea de piele, cu curea de metal, sport, elegant, etc.

Roxana

(PS: mut subiectul la femina, ca acolo sunt toate cele legate de cadouri)

Distribuie pe alte site-uri

Depinde mult de sot...

Eu una n-as indrazni sa iau un astfel de cadou fara el pentru ca sigur nu as reusi sa fiu la nivelul asteptarilor.

Asa ca si-a luat singur un astfel de cadou... de ziua lui... este un Atlantic, care a costat in jur de 1500 lei, dar stai sa vezi ca nici astea nu sunt la fel. Eu una l-as lasa sa aleaga singur daca vrei ceva mai de calitate.

Bineinteles ca si eu i-am luat un cadou, dar in general lucruri simbolice.

incearca pe net, sunt magazine unde gasesti cam aceleasi ceasuri ca la b&b dar mult mai ieftine.

la www.magazinultau.ro sau www.emag.ro io am gasit si am si luat (dar nu mai stiu exact de la care) un doxa mistocutz pentru socru-meu. si am economisit mai mult de 1 milion luandu-l dupa net si nu din magazin.

pupi, bafta

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Exact acceasi problema o aveam si eu anul trecut..citeste si aici poate te ajuta sa te hotarasti:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61497&whichpage=1&SearchTerms=ceas

Pana la urma am ales un casio de care este super incantat!

La Multi Ani pentru sotul tau!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

un ceas este totusi o investitie. merita sa ii iei un ceas mai bun, chiar daca dai mai mult.

eu i-am luat sotului meu acum 3 ani un ceas din Elvetia, automatic, cam 300 euro (pare scump, dar e relativ ieftin pentru un automatic), dar a fost super incintat. recunosc ca mi-a spus la un moment dat cind discutam de ceasuri ca i-ar placea unul mai sport si automatic...

de ce nu te duci cu el intr-un magazin sa te uiti tu de ceas pentru tine si il intrebi si pe el "intimplator" ce ceas ii place de acolo...asta in cazul in care nu il intrebi direct....

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

Loreenaid="red">sotul meu are un ceas Victor Ynox este un ceas elvetian de foarte buna calitate.merge si ca ceas de luxid="Impact"> si la tinute sport.are cureaua de piele.daca te intereseaza contacteaza-ma,cunosc pe cineva de la aceasta firma si le are la un pret bun.mai multe vb daca vrei pe PM.

Biencuta

" Nu esti infrant atunci cand sangerezi

Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s

Adevaratele infrangeri

Sunt renuntarile la vis"

ieri am fost prin magazine..... in primul rand nu prea au toate modelele....am fost pe magheru si in unirea.....sa merg in platza? cine stie daca acolo sunt mai bine aprovizionati?

mai am de mers si la Galt pe dorobanti....

http://www.redfingerprint.com/watches_d...4.1.428.32 asta e rezistent la apa 50 m cu cronograf

http://www.righttime.com/rt/tissot/t34.7.481.31.htm asta e cel din titan

http://www.watch.watchzone.ru/tissot/Ti...1.52.phtml asta e pr100

vine marea intrebare...... nu se mai poarta cu ecran rotund?........ci forma dreptunghiulara sau patrata.........sa ma reorientez spre acele modele? un prieten mi-a zis si eu eram destul de decisa ce sa ii iau si acum m-a bagat in ceata

helppppp

Poze cu toata Familia

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...