Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce este important in viata???

Recommended Posts

Ce este important pentru voi in viata??? Partea materiala sau cea spirituala? O casa? O masina? Copiii? Familia? Calatoriile? Studii? Pentru ce traiti voi in general? Care este telul vostru pentru care traiti? Nimeni nu traieste fara sa aiba aspiratii, de aici s-a nascut si intrebarea mea. Si ce se intampla dupa ce vi-ati atins aspiratiile? Cautati altele noi ?...
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul răspuns
aspiratiile mele nu au fost prea mari.In mare parte am obtinut cam tot ce mi-am dorit.Ma refer la lucrurile importante(sot, casa, masina, copil = scrise in ordinea in care le-am obtinut).Bineinteles ca acum, ravnesc la indeplinirea aspiratiilor profesionale, unde sinceri sa fim , oricat am obtine, vrem mai mult.DAR, inainte de toate, TOT CE-MI DORESC este ca eu si familia mea sa fim sanatosi, sa putem duce ce-am obtinut, si sa putem creste minunea de la Dumnezeu cu care am fost binecuvantati

quote:Originally posted by Guestus
quote:Originally posted by ymcar

Nu mai imi doresc nimic decat sa treaca zilele mai repede.My life stinks

id="quote">id="quote">Da tu de ce esti asa suparat pe viata?
id="quote">id="quote">Poveste lunga si stupida din categoria "ce isi face omul cu mana lui..."My life stinks

ymcarid="red">, ce-si face omul cu mana lui, de obicei poate sa si desfaca.. numa' sa stie ce vrea [:D]

in cazul meu, prioritatile ar fi cam asa: copilul meu, apoi urmeaza sufletul meu (adica lucruri pe care le fac numai pentru mine), familia, prietenii, educatia, jobul ... cam astea.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...