Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dureri de dinti la 5 luni jumatate?

Recommended Posts

Copilutzul meu de mai bine de doua saptamani se trezeste noaptea urland. El pana acum dormea toata noaptea, de aceea sunt foarte debusolata...mai ales ca nu ii este foame; incerc sa ii dau san si suge asa incetisor, nu viguros cum face peste zi si pana la urma adoarme f repede. Dar asta se intampla des.

Sa fie dintii? Sa fie foamea si - fiind adormit - sa nu suga bine?

Ce parere aveti?

Iar pentru durerile cauzate de cresterea dintilor voi ce ati dat la bebei?

[flo]

Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2">

“Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cu micutza mea cam tot pe la 5 luni au inceput "necazurile"cu durerile de dinti+salivatie abundenta,o purtam cu bavetele toata ziua si i le schimbam f. des.

I-am dat nurofen si panadol seara,caci ziua tolera mai bine durerea,si bucoprotect gel,i-am dat pe gingii,l-am luat de la o farmacie naturista.

Maria eu am aceasi problema de cateva zile. Si e ingrozitor. La inceput am crezut ca s-a constipat dar nu era asa. Apoi m-am gandit ca ii e tare foame: fals. Se trezeste din jumate in jumate de ora sau din ora in orla si urla efectiv. Sunt disperata!!

Sa le creasca dintii la amandoi o data??? [alcool]id="Trebuchet MS">

Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">

POZE CU PUI MIC SI IUBITid="Trebuchet MS">id="purple">

quote:Originally posted by Roxana Claudia

Maria eu am aceasi problema de cateva zile. Si e ingrozitor. La inceput am crezut ca s-a constipat dar nu era asa. Apoi m-am gandit ca ii e tare foame: fals. Se trezeste din jumate in jumate de ora sau din ora in orla si urla efectiv. Sunt disperata!!Sa le creasca dintii la amandoi o data??? [alcool]id="Trebuchet MS">Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">POZE CU PUI MIC SI IUBITid="Trebuchet MS">id="purple">

id="quote">id="quote">Roxana...ca toate celelalte etape...se pare ca si dintii le vor creste deodata![:D][pup]Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> ________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple">

Pe Robert chiar l-au ajutat la primii dinti. Cand s-a ingrosat gluma - la canini, premolari, molari, l-am dat cu Dentinox si-am gasit si niste granule homeopate de pus pe limba (dar astea din urma n-au fost de cine stie ce ajutor). Febra n-a facut niciodata.

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...