diana21 Publicat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2006 http://www.romanialibera.ro/editie/NEW_SITE/index.php?a=1&fct=1&complet=1&z=z16112006&idx=67 Sper sa se deschida. Sunt foarte ingrijotata pentru ca sunt timisoreanca si toti ai mei sunt acolo...Of... Ianca Printesica si Super Mamica Poze strumfesti Poze mai vechi Povestea Burticii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danitin Postat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2006 Diana, eu sunt timisoreanca si as vrea sa te linistesc. De multe ori presa exagereaza in astfel de situatii, spectaculosul si dramaticul tinzand sa aduca mai multi cititori. Nu cred ca lucrurile sunt chair asa de grave ... de fapt, mai grave decat in alte parti. doar ca cineva s-a gandit - buna gaselinta de presa - sa coreleze accidentul de la Pnacevo cu niste statistici. Hai sa vedem insa: 1. Se spune ca cele substante pot in caz de vant favorabil id="red">sa afecteze bla, bla,bla ...dar a fost vant favorabil? Daca era fii sigura ca autorul ar fi specificat asta. 2Autoritatile sarbe au intrat marti seara in alerta dupa ce la Combinatul Petrochimic din Pancevo s-au inregistrat depasiri ingrijoratoare ale concentratiilor de benzen si sulf din aer. Ce insemna ingrijorator? Din nou ambiguitate ceea ce ovedeste ca nu era vorba despre o concentrtie care poate declansa bolile... Si ar mai fi multe de spus. Sigur ca poluarea ne afecteaza, sigur ca se inmultesc cazurile de cancer, sigur ca ne imbonavim mai des dar nu chestiile astea din ziare sunt cele mai in masura sa scoata pericolul in evidenta. Ele sunt un fel de fals varf de aisberg. Mamica de spiridusid="red"> Poze cu Loriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danitin Postat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2006 Diana, uite, ca sa te linistesti, ce apare pe Rompres, spicuiesc din comunicatMinisterul Mediului ºi Gospodãririi Apelor (MMGA) a dispus joi intensificarea monitorizãrii calitãþii aerului de-a lungul zonei de graniþã cu Serbia, în urma accidentului chimic care a avut loc la Combinatul Petrochimic din Pancevo, pentru a putea observa orice modificare a parametrilor existenþi, a precizat pentru ROMPRES Biroul de Presã al MMGA. Potrivit sursei, în momentul de faþã nu s-au înregistrat depãºiri ale indicatorilor de calitate a aerului pe teritoriul Românieiid="red">, dar MMGA a convocat o ºedinþã de urgenþã în urma accidentului chimic de la Pancevo, pentru a evalua situaþia existentã ºi a identifica mãsurile necesare. De asemenea, Administraþia Naþionalã de Meteorologie a rulat modelul de dispersie a poluanþilor în atmosferã pentru a putea prognoza dispersia poluanþilor emiºi. Din evaluarea fãcutã, rezultã cã norul de emisii format nu va afecta România în urmãtoarele 36 de ore. id="red"> Mamica de spiridusid="red"> Poze cu Loriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2006 Sa speram ca vantul va respecta prognoza... Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Postat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2006 la noi, dupa cum se stie, nici daca am fi in pericol iminent nu ni s-ar spune, deci....D-zeu cu mila...sa nu mai iesim din casa? mai ales daca adie vantul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Postat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2006 si ca sa va zic ce ma enerveaza cel mai rau e dezinformarea....zilnic ascult involuntar stirile, ca sotul meu e fan stiri, dar zau daca am auzit vreo vorba despre chestia asta...in schimb despre imutitul ala de proces zambaccian aud de-mi iese parul prin caciula deja, mama lor de cretini! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allbinutza Postat Noiembrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 17, 2006 bune fetelor si eu sunt din Timisoara si nu stiu ce sa fac sa ies afara cu David sau nu.Vremea este destul de frumoasa si chiar as iesi ca nu pot sa-l tin in casa dar toti prietenii imi spun sa nu ies.Voi ce faceti o sa stati tot week-endul in casa? Silvia,mamicutza de Davidutz(07.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Postat Noiembrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 17, 2006 eu am vazut de marti incoace parcurile pline de copii de toate varstele....si noi am iesit, nu stiu, e bine, nu e....oricum la cata informare e in tara asta avem de facut alegeri in necunostinta de cauza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Postat Noiembrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 17, 2006 marti a fost explozia, noi habar n-am avut, vremea a fost primavarateca, faina, deci am iesit zilnic cel putin 2 h in parc, la orele amiezii cand era frumos de tot. Vantul a fost calm. Am aflat abia ieri de explozia aceea, deci tardiv. Si cata vreme sa stam in casa deacum incoo? pana s-o disipa norul periculos? vedeti ca la stirile locale nu se mentioneaza ABSOLUT nici un avertisment pt populatie...CE SA CREDEM SI CE SA FACEM MAI ALES? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danitin Postat Noiembrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 17, 2006 Albinuta, iesi linistita! Norul de substante toxice de la Pancevo s-a dispersat inainte ca macar sa se apropie de Romania. uite ce scrie pe agentiile de presa Norul de poluare de la Pancevo nu mai poate afecta România întrucât nici în urmãtoarele 36 de ore vântul nu va bate dinspre Serbia, iar dupã acest interval formaþiunea care conþine substanþe toxice se va dispersa, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse din Ministerul Mediului ºi Gospodãririi Ap Potrvit acestora, simularea de cãtre specialiºti direcþiei vântului pentru urmãtoarele 36 de ore a arãtat cã dinspre Serbia spre România acesta nu va bate aproape deloc, putând avea o direcþie chiar opusã. "Vântul nu va bate cãtre est, ci cãtre nord sau chiar în direcþie opusã, cãtre vest. Dupã expirarea perioadei simulate, nu mai conteazã din ce direcþie bate vântul, cãci norul poluant este aproape dispersat încã de acum", au precizat sursele citate. Directorul Agenþiei Naþionale de Meteorologie, Ion Sandu, care a analizat ºi el evoluþia norului poluant, a declarat pentru MEDIAFAX cã în cazul în care accidentul de la Pancevo nu se va repeta, România nu mai are cum sã mai fie afectatã. "Doar dacã, Doamne fereºte, emisiile de substanþe poluante de la Pancevo nu au fost oprite - ºi din informaþiile noastre au fost oprite - am mai putea avea probleme. Am avut noroc cã, timp de trei zile, vântul nu a bãtut deloc cãtre România", a spus Sandu. Si eu tot TM si imi scot copilul in parc! Mamica de spiridusid="red"> Poze cu Loriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.