mama lia Publicat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2006 ce facem in acest caz???? cum remediem???? asta stiu ca inseamna sistem imunitar care lasa de dorit..... mama domnisoarei Cristina (28.09.1993) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alintaroma Postat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2006 Remediem "problema" cu un tort cu frisca & ciocolata Eu nu stiam ca cele 2 impricinate sa aiba vreo legatura cu sistemul imunitar iar valori mici au in general persoanele cu regim vegetarian dar am cunoscut si persoane care maninca multe grasimi si dulciuri si au valori scazute si invers care maninca doar "sanatos" si au aceste valori crescute. Sfatul meu e Enjoy it! „A scapa cu invatatura dintr-un necaz e mai folositor decat absenta necazului insusi” Blaga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariel_7000 Postat Noiembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2006 asta nu stiu...dar pt sistemul imunitar face foarte bine o cura cu septilin. si eu am cele 2 valori scazute, adr dr. mea a zis ca nu sunt probleme... alina si alexandra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lia Postat Noiembrie 17, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 17, 2006 mie dr. mi-a spus ca s-ar putea daca nu remediez situatia, sa apara probleme... eu una maninc si carne, dar recunosc ca maninc in general destul de sanatos si nu fac excese cu carnea, ca nu imi place in mod deosebit.... septilinul asta ce este??? o sa intru pe google sa vad si eu ce face.... multzumesc frumos!!!! mama domnisoarei Cristina (28.09.1993) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariel_7000 Postat Noiembrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 17, 2006 septilinul este din plante indiene, este foarte bun pentru imunitate. uite ce am gasit eu: INDICATII: ƒÞ Prevenirea si combaterea gripei si altor viroze ƒÞ Adjuvant in tratamentul infectiilor acute de cai respiratorii superioare ƒÞ Infectii cronice recidivante (faringita, amigdalita) ƒÞ Afectiuni dentare (gigivite, stomatite, paradontopati) ƒÞ Infectii ale pielii ƒÞ Afectiuni alergice (rinite alergice, astm bronsic, urticarie cronica) alina si alexandra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lia Postat Noiembrie 17, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 17, 2006 a, il stiu, e din gama Himalaia, nu???? mercic frumos!!! mama domnisoarei Cristina (28.09.1993) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariel_7000 Postat Noiembrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 17, 2006 da este de la himalaya...eu raceam des, cam la 2 luni si rau de tot...faceam pustule de puroi pe amigdale si febra 40 grade...am facut acum 2 ani o cura de 2 luni cu septilin, pe care o repet anual in lunile octombrie-noiembrie si nu am mai avut nici cea mai banala raceala... ii dau si fetitei mele cate 1 pastila pe zi si nu a mai racit de...nu mai tin minte:) alina si alexandra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Noiembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 18, 2006 Bucura-te ca le ai mici. ce n-ar da altii sa fie in locul tau... Exceptand pacientii care au insuficienta hepatica (acuta sau cronica) si care au colesterolul (nu si trigliceridele) scazut, in rest nu e semn de boala. Si cu siguranta tu nu te afli in situatia asta. Asa ca, enjoy it! Si inca ceva, n-are nici o legatura cu sistemul imunitar scazut. Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lia Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2006 a, am uitat...si leucocitele le am mici....probabil ca in acest context mi-a zis ca am probabil probleme cu imunitatea... mama domnisoarei Cristina (28.09.1993) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat Decembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 4, 2006 E chiar foarte bine ! Problema apare cand sunt prea mari.Pentru leucocite incearca sa mananci multe legume,mai ales cele cu frunze verzi,fructe,carne rosie,ficat si in ultima instanta tablete cu fier. Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.