Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Salut.

Ati dat copiilor vitaminele acestea? O mamica a unui coleg al lui Stefan mi-a spus ca ii da baietelului ei si ca ii merge foarte bine cu ele, copilul ei, ca si al meu, a avut o bronsita cam acum o luna... Nici al meu nu este bolnav, eu sunt insa disperata... Ma gandeam sa ii dau din ianuarie cand termin cu Septilinul. Pana atunci va mai lua si Imuno Royal Junior sirop, 5 ml pe zi pana termina flaconul (20 de zile), din decembrie. Acum ia Septilin, 5 ml de 2 ori pe zi, si un sirop de salcie, propolis si inca ceva, pentru vitaminele pe care il contine. Si din cand in cand vitamina C, cand vad ca incepe nasul sa curga...

Intrebarea este ati dat copiilor vostri Forever Kids? Si rezultatele?

Nicoleta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Forever Kids nu i-am dat dar am auzit si eu ca-s foarte bune.

Cunosc cateva persoane care au dat copiilor si au fost foarte multumiti de rezultate.

Insa eu i-am luat tot de la Forever Echinaceea Supreme pentru prevenirea imbolnavirilor si intarirea organismului.

Ideal e sa fii distribuitor ca-s mai ieftine...eu le-am luat cu 30 % mai scumpe...deh

Mirela, mamica lui Andrei

da,constiinta indiscutabil mai linistita si vreo 3 milioane si ceva mai putin in buzunar[:)].sincer nu mi-a parut rau nici o clipa ca i-am dat,dar cel mai probabil asta a fost un gest din categoria "cum n-ajuta,asa nu strica",ca n-am putut constata nici un efect vizibil.

Liaid="red">&Aid="red">nid="orange">did="green">rid="blue">eid="purple">wid="navy">id="Comic Sans MS">[foto]

Produsele ALOE VERA sunt bune dar este esential sa ai un program de sanatate complet:

totul despre CE mananca

totul despre CE program zilnic de viata

si programul stabilit de medicii naturisti din cadrul progrm.ALOE VERA recomanda prin listele distribuitorilor .DE preferat este sa discuti cu persoane din sistemul medical reprezentanti ai lui ALOE VERA

r

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...