Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Nu se mai legalizeaza acte plastificate?

light

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mama mia!S-au legalizat vreodata certificatele plastificate??

Intreb pt ca in '99,cind m-am casatorit eu,nu mi-au primit pe nicaieri certificat de nastere plastificat pe motiv ca nu se poate legaliza/autentifica/stampila,etc.

Norocul meu a fost ca am putut aproape pe loc sa-mi eliberez altul si nu le-am mai dat voie sa-l plastifice [:D].Nu se poate decit sa incerci sa eliberezi altele,mie mi-au zis ca nici o stampila pe o foaie alaturata nu e valabila...

Alina

Distribuie pe alte site-uri

Doamne fereste! Eu anul trecut mi-am plastifiat certificatul de nastere, noroc ca e din ala nou, international si nu trebe tradus si legalizat.

Dar daca stau bine si ma gandesc, anul asta am fost la un birou notarial unde cunosteam o notaritza si din vorba-n vorba i-am zis ca ne ducem s aplastifiem certificatul de casatorie si ea ne-a sfatuit s anu il plastifiem pentru ca pe urma nu ni-l va mai legaliza nimeni pe nicaieri si ca va trebui eliberat altul. Am avut mare noroc cu ea, acum imi dau seama .

Nana, aspiranta la titlul de mamica!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">[copil]

quote:Originally posted by Alina

Mama mia!S-au legalizat vreodata certificatele plastificate??Intreb pt ca in '99,cind m-am casatorit eu,nu mi-au primit pe nicaieri certificat de nastere plastificat pe motiv ca nu se poate legaliza/autentifica/stampila,etc.Norocul meu a fost ca am putut aproape pe loc sa-mi eliberez altul si nu le-am mai dat voie sa-l plastifice [:D].Nu se poate decit sa incerci sa eliberezi altele,mie mi-au zis ca nici o stampila pe o foaie alaturata nu e valabila...Alina

id="quote">id="quote">Eu in vara aveam certificatul de nastere plastifiat si cu toate astea ne-au casatorit. O fi din cauza ca era eliberat de primaria respectiva? Or fi verificat ei inainte, daca e valid sau nu?
Nana, aspiranta la titlul de mamica!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">[copil]

Poate ar trebui atentionata lumea la centrele unde se plastifiaza ca actele nu mai sunt bune pe urma...[bang]Tare veste proasta mi-ati dat

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh id="blue">id="Times New Roman">id="size2">id="size2">

Pai depinde la ce iti trebuie.Cred ca daca e vorba de o copie legalizata dupa certificatul de nastere,copie pe care o folosesti in Ro,e inca ok.

Eu m-am casatorit cu un cetatean german si certificatul de nastere a trebuit autentificat de MAE,l-am trimis asa in plastic si mi-au trimis raspuns ca nu se poate face(asta dupa ce platisem comision la firma care l-a dus la MAE)[bang].

Nana ,da sunt certificate de casatorie/nastere internationale dar depinde in ce tara ai treaba cu ele.Daca vii in De,cum e cazul meu,am avut nevoie de traducere in germana.Iar pt a-l traduce aici in germana,a trebuit autentificat de MAE,autentificare care nu se poate face decit pe verso [bang].

Alina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...