Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Moartea unui manechin anorexic

Recommended Posts

citez de pe http://stiri.kappa.ro/magazin-monden/: Moartea unui manechin brazilian, Ana Carolina Reston, care cantarea doar 40 de kilograme la o inaltime de 1m74, a relansat dezbaterea asupra greutatii minime admise pentru un manechin. Ana Carolina Reston a fost internata in spital in luna octombrie pentru o infectie urinara, care s-a generalizat. "Organismul ei nu mai avea nici o putere de rezistenta si medicamentele nu-si faceau efectul" - a declarast matusa ei, citata de Le Monde (16 noiembrie). Ana Carolina Reston avea 21 de ani si practica meseria de manechin de la 13 ani. In ultimul timp, nu se hranea decat cu mere si rosii.

In septembrie, Spania a interzis manechinelor prea slabe sa participe la o defilare de moda internationala. Directoarea manifestarii expilcase ca manechinele sunt percepute ca modele de urmat, motiv pentru care nu pot fi admise "schelete care defileaza" la prezentari.id="blue">

fetele astea-au innebunit de-a binelea! cine poate sa le opreasca? eu ma chinui sa slabesc... ele se chinuie sa nu manance! nu stiu unde-o sa ajungem!!

s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul răspuns

40 kg la 1.74... horror! [alcool]

D-zeu s-o ierte!

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

quote:Initial creeata de disperata

fetele astea-au innebunit de-a binelea! cine poate sa le opreasca? eu ma chinui sa slabesc... ele se chinuie sa nu manance!

id="quote">id="quote">

cam aceeasi chestie, unde e ideea?

BTW, asa fara sa vreau am observat ca tu deschizi o multime de subiecte de scandal ieftin,cu titlu de Ev.Zilei. In afara de astfel de subiecte "arzatoare" mai ai si alte interese? [cheers]id="size1">

Surpriza[comoara]

quote:Originally posted by Lauraa

[

BTW, asa fara sa vreau am observat ca tu deschizi o multime de subiecte de scandal ieftin,cu titlu de Ev.Zilei. In afara de astfel de subiecte "arzatoare" mai ai si alte interese? [cheers]id="size1">

Surpriza[comoara]

id="quote">id="quote">

Elegant ar fi fost sa o atentionezi pe privat,daca tot te deranja...

id="purple">

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici[bibe](27 Nov 2004)

Christinel[copil]

New Zealand

Osama

We may have different skin colours, but we are all PINK on the INSIDE.id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...