Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Nu vrea afara ...help!

Recommended Posts

Buna

Am si eu o mare problema si nelamurire:baiatul meu de 2 ani si 1 luna nu vrea sub nici o forma sa il imbrac si sa iesim afara .Nu vrea cu absolut nimeni si cu nici o incercare de a-l convinge!gen :ne plimbam cu masina(e mare amator!)si altele).De imbracat de casa .....cu mare greutate si asta dar atat!Cum il duc spre usa .....se pune pe plans si se tavaleste pe jos.....nu are absolut nici o problema daca sta in casa ...se uita la calc la tom si jerry si la scooby doo ,se joaca cu jucariile si ma ajuta pe mine (sau pe mama )la curatenie....E pacat de vremea asta frumoasa ..cat mai este!Voi a-ti intampinat genul acesta de problema?Cum a-ti intampinat-o?

Oana ,mamica nazdravanului Danut

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si cu Gabisor (2ani si 3 luni) mi s-a mai intamplat sa nu vrea nici cum sa iasa afara - dar era f incantata sa deseneze si sa construiasca (cuburi) in casa. Am folosit urmatoarea strategie: "daca iesim acum in parc la joaca, atunci cand ne intoarcem ne uitam 10min la My Little Pony / Strwaberryshortcake / Tom&Jerry, etc" si functio. NU are voie la TV sau la calcu daca nu iesim baremi 1h afara in zilele in care nu ploua (indiferent de temperatura). Cand ploua o inteleg ca nu vrea afara pt ca-i vine apa pe fata, pe ochi (are costum intreg impermeabil de joaca) si o deranjeaza.

Distractie placuta la joaca,

Lorelai

Cu siguranta ca nu vrea afara pt ca in casa se distreaza muuuult mai bine. Si poate ca afara s-au intamplat chestii neplacute pt el pe care nu le-a uitat.

Banuiesc ca e o faza care o sa ii treaca

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Am trecut si noi prin asta si inca se mai intampla din cand in cand. Ii zicem uite, noi ne ducem afara, doar n-o sa ramai singura in casa, nu? Ne plimbam un pic si venim inapoi la joaca. Sau o "momim" cu ceva, ii place sa se uite la tati, de exemplu, jucandu-se cu o masinuta teleghidata. Sau, hai la pisici (o curte din vecini unde traiesc vreo 3 pisici), sau hai sa-i dam mancare lui Puf (catelul unui vecin), sau hai sa cumparam paine, ne trebuie paine. Daca iesim si noi (parintii) accepta destul de usor, in general. Mai greu e cu bona si bunicii.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Al meu ar vrea afara tot timpul. Insa avem intr-adevar probleme mari de tot la imbracat! Si in plus, daca e sa mearga, numai incotro vrea el! Poate si asta e o problema la voi. Ce-ar fi sa-l lasi pe el sa iasa incotro vrea, odata ce l-ai imbracat si ai deschis usa?

Gandacel [gravi] 17+ si Bogdanel (14.11.2005)

Va multumesc mult pentru raspunsuri......azi a fost mai bine l-am imbracat ...cu tot felul de povesti si povestioare ...si am plecat amandoi afara ....unde ne-am distrat excelent!

binenteles ca am mers exact pe unde a vrut el...cred ca problema este cu cine merge afara si daca are chef!Cel mai nasol este ca nu am timp mereu sa merg eu cu el afara...dar cum o sa fiu acasa (si nu la serviciu)am sa inversez rolurile(mama cu sotul meu la treburile casnice iar eu...afara cu baiatul[8D])

Multumesc inca o data pentru raspunsuri si sanatate mult atuturor!

Oana ,mamica nazdravanului Danut

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...