Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vitamine pofta de mincare

Recommended Posts

Iubitica mea are 2 ani si nu vrea sa pape mai nimic, ma scoate din minti. I se gateste variat, dar degeaba. :( Am cintarit-o si nu are decit 11 kg si 300 grame, si alti copii de virsta ei au si 20 de kile.

Ma gindesc sa-i dau niste vitamine pentru pofta de mincare. Voi le dati? si cum se numesc?

cu multumiri,

Siminna si Maria (1 nov 2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns
baietelul meu are 1 an si 10 luni si 10 kg.desi e slab,e f sanatos,nu se imbolnaveste asa usor,e f vioi si f inteligent,stie aproximativ 200 de cuvinte....,asa ca de ce sa mi fac probleme ca e slab?ai vrea ca fata ta sa fie grasa,iar mai tarziu sa se lupte cu kg in plus?n ai vazut cat a crescut rata de obezitate in romania?baietelul meu mananca relativ bine si am grija ca oricat de putin ar manca,sa manance in fiecare zi lactate,fructe,legume,fainoase,carnita.de curand i am facut analizele si toate au iesit excelente,de s a mirat doctorul.i am dat acum catva timp liv 52,e pt stimularea apetitului si e natural,la el a avut efect.fa i totusi o urocultura,asta da inapetenta.si nu te mai stresa ca e slaba,asa am fost si eu acum un timp si cred ca se repercuta si asupra copilului.daca intreaba cineva de greutate,spune,da e slaba,dar e sanatoasa si nici nu vreau sa fie grasa...

DACA nu este un copil apatic si este sanatos urmeaza-i cura de calciu cu fixator de vit. d si cura de fier cu fixator de fier de vit. c dupa recomandarea medicului cat mai multe fructe ,legume in stare naturala si carne ,fara paine multa sau cartofi excesul se va vedea dupa o varsta cand vor aparea nereglari de tot felul

r

este un sirop foarte bun ca gust si calitate Multi sanostol sunt vitamine pentru cresterea apetitului si imunitatea generala.E sunt foarte multumita de el ,il folosesc si acum,se face tratament 3saptamani dupa care 3 pauza si alte 3tratament.O sticla ajunge pentru o cura de tratament daca mananca prea mult renunti la ultima cura .Intradevar costa ce putin 25demii dar merita si rezolvi si problema sanatati dand si o imunitate buna peste iarna .Fetita mea de 3ani il adora ii dau doua lingurite de 2ori pe zi, dimineata si la amiaz dupa ce se trezeste.

nina

eu nu as da copilului meu vitamine, doar asa ca nu are pofta de mancare. trebuie intrebat medicul, facut un consult si abia apoi administrate vitamine. poate nu are pofta de mancare din diferite cauze (raceala, viermisori intestinali etc)

ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face

------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

S-a mai discutat si aici despre ceva asemanator:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87555&whichpage=1

Lilia si Ameliaid="red">(26.09.2004)

id="right">id="right">

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. id="size1"> ( DH)id="black">

Da' de fiica-mea la 6 ani si 8 luni cu 18,5 kg ce ziceti?

Si ii tot dau Sanasol prescris de dr, o luna da si una ba si tot degeaba.....[bang]

Vivisorid="red">, Apitotal i-ai dat la recomandarea dr? Daca nu, are schema de administrare in fc de varsta sau cum? Ca fiind pe baza de produse apicole, m-ar tenta sa incerc si la mandra mea.......

[;)]*********************************id="orange">[;)]

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon">

De la botezul Teodoreiid="maroon">

Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon">

Povestea nasterii Aneiid="red">

Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...