Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

i se cojeste pielea de langa unghiute

Recommended Posts

Cred ca s-a mai discutat despre asta, dar eu nu am gasit nimic concludent atunci. Stiu ca este un semn de lipsa de vitamine/minerale, dar nu stiu ce lipsa!

Daca stiti cumva din surse medicale, de la vreun medic, sau aveti vreun link despre asta, va rog sa-mi spuneti.

Merci

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si puiului meu i se cojea pielea de langa unghiutze si atata de interesanta era ca o papa intr-o mare feerie. Pana la una din vizitele doctoritei de familie care cand a vazut degetzelele rosii de atata rontzait la pielitze m-a luat in ironii finutze de genul " asteptati sa ajunga la os si dupa aia intrebati ce sa faceti?". Si iaka asa am aflat ca e un inceput de panaritiu (ce-i drept e drept si doftora cu pricina e mai panicarda de felul ei, asa ca io nu bag mana'n foc ca chiar ar fi panaritiu la incepup, cred ca doar vroia sa ma sperie ca io sunt genul de mama mai relaxata nu sun doftoru la 5 zile, ma pastrez pentru vizitele lunare [alcool]). Si mi-a vandut pontul ca dupa fiecare taiere de unghiutze (sau chiar si mai des daca mi se pare mie ca e cazul) sa-l dau cu spirt pe degetele si cu praf de baneocin imediat dupa ca sa ramana un pic lipit de spirtul ala umed. Si asa am facut, cam zilnic inainte de somnu de dupa amiaza ala cel mai adanc. Si dupa cateva zile chiar s-au calmat pielitzele cele buclucase.

Asta fuse experienta mea, daca te ajuta cu ceva, succes. Pupik,

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mie mi se cojeste pielea pe langa unghii la fiecare schimbare de anotimp, apoi se linistesc ca prin farmec.... asa ca........ morcovi rontai destul de des pt ca-mi plac, analizele ies bine, deci....

[;)]*********************************id="orange">[;)]

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon">

De la botezul Teodoreiid="maroon">

Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon">

Povestea nasterii Aneiid="red">

Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...