Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

tort "barby"

ange

Recommended Posts

mi-am zis ca trebuie sa impartasesc cu voi bucuria fetitei mele.

In seara asta i-am facut un tort "barby" cu ocazia zilei de nastere (ieri a implinit 8 ani). Cu toate ca abia sambata viitoare facem petrecerea si evident tortul atunci va fi ,mi-am spus ca trebuie sa-l incerc inainte sa vedem ce iese.

Mentionez ca este primul meu tort(bary) fara nici o gluma.

Asa ca mamici de printese spor la treaba si va astept cu rezultate[:D]

http://img207.imageshack.us/img207/8957/barbytorton6.th.jpg

http://img182.imageshack.us/img182/4979/barbytort2qg2.th.jpg

http://img223.imageshack.us/img223/5908/barbytort3ka6.th.jpg

[pup]

si al 2-lea tort :

http://cf.pg.photos.yahoo.com/ph/ange_maiarobi/detail?.dir=1617re2&.dnm=a9dare2.jpg&.src=ph

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto

povestea Maiei

povestea lui Robert

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ange este absolut superb ,si eu am in plan sa ii fac tort Barbie lui Alice in decembrie cand va face 4 ani.Nu ai facut poze in timp ce il montai ,as vrea mai multe detalii daca ai .Din cate am inteles acest tort a fost de proba,si sambata viitoare va fi petrecerea,daca ai putea sa faci mai multe poze in timp ce il montezi,si la pasta de zahar cum ai facut-o,si cum o asezi pls.

Multumesc mult.[floare3]

LA MULTI ANI !id="Comic Sans MS">id="size3">id="red">Printesei tale si sa fie fericita.

Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristianaid="red">(20.12.2002)

si nazdravan[copil]Martin-Tudorid="blue">(22.09.2005)

poze[foto]si filmuleteid="blue">

Cami ,esti beton!

cum facem sa-mi trimiti si mie un tort Barbie?[;)]

,,Iaca id="red">si id="blue">eu id="yellow">peid="green"> aiciid="purple"> maid="red"> bagid="blue"> inid="yellow"> seama...id="green">poate id="purple">invatid="red"> siid="blue"> euid="yellow"> cate id="green">cevaid="purple"> deid="red"> la id="blue">cineva...id="yellow">sauid="green"> maiid="purple"> invata id="red">siid="blue"> altiiid="yellow"> deid="green"> la id="purple">mine,,id="red">

Did="red">aid="blue">nid="yellow">aid="green">

Christmasid="red">[*]

[*] Un fulg pentru seara de Craciun [*]id="blue">

[pegeam]

ma bucur ca va place .si mie mi-a placut [:D] mai ales ca a fost primul meu tort de genul asta.

Sa incerc sa va raspund.

-blatul e din pandispan obisnuit(l-am facut din 6 oua)

-tava in care se toarna pandispanul este o forma speciala conica exact ca rochitza barby.Trebuie sa fie si in Ro.

Daca nu faceti 3 blaturi mici rotunde pe care le taiati de la cel mai mic la cel mai mare(cerc) si le suprapuneti(intre ele crema).Si gata rochitza.

-barby(papusa) este o barby din cutia cu jucarii a Maiei.Exista si barby special pt. asa ceva care in loc de picioare au un bat.

Aici va trebui s afaceti atentie daca puneti barby nomala.Picioarele sunt mai lungi decat fusta [:D] Cred ca ati remarcat ca am pus-o pe o cutie.E! tocmai deasta pt. ca picioarele erau iesite din fusta prin cutie pt. ca nu am masurat-o la inceput.Aveti 2 variante:ori taiati picioarele,ori faceti un postament dintr-un alt blat dreptunghiular sau rotund in care sa-i infigeti picioarele.

-pasta: este pasta fondanta(fondantul care se pune pe bomboanele fondante).L-am cumparat de la "wilton" .Este mult mai bun (pasta asta) decat matipanul.Este moale,flexibila,te joci cum vrei cu ea;exact ca plastilina.In ea am pus colorant alimentar rosu si am framantat-o pana s-a uniformizat(culoarea).

Am intins-o cu sucitorul (o foaie rotunda dar nu perfecta) si am pus-o peste blatul rotund.

-accesorii: forme de floricele(metalice sau din plastic).Unele le aveam eu altele le-am luat din trusa de plastilina a Maiei(fluturele de exemplu)

cam asta-i.

daca aveti si alte intrebari le astept si va raspund cu placere.

abia astept sa faceti si voi[:D]

[pup]

foto

povestea Maiei

povestea lui Robert

Balbina,pasta este cumparata.uite aici asta e:

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30CF4A-475A-BAC0-5F79E9BD5798B946&fid=3E32F5D4-475A-BAC0-5ACDEF3C679B08EE

Sper sa nu fi comis o eroare dandu-va situl asta[alcool]

Gasiti si in Ro.pasta fondanta. Este de 1000 de ori mai buna decat martipanul.Cand pui colorant in ea(lichid) pasta-si pastreaza elasticitatea.

Pasta asta de zahar o fac fetele pe culinar.Caut linkul si vi-l pun.Ele au incercat sa o faca acasa(este simpla tare) si le-a reusit.Deci ori cumparata,ori facuta in casa este acelasi lucru.

Da! mi-a iesit bine pt. un prim tort.Acum parca vad ca sambata pt. petrecere nu-mi va iesi atat de frumos[alcool]

sunt prin zona daca aveti si alte intrebari.

Ma bucur enormmmmmmm ca va place.

Si zau ca va astept si pe voi cu un tort "barby"

[pup]

foto

povestea Maiei

povestea lui Robert

quote:Originally posted by bubu05

Ange, e superba! Papusa asta o atasezi pe un tort sau cum faci?Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005)[foto]Poze cu Vladutz

id="quote">id="quote">papusa o infigi in mijlocul tortului.Intai faci o gaura cu o coada de lingura ca sa nu distrugi blatul.Sunt tavi speciale pt. tortul asta care au pe mijloc o tzeava.Deci il coci cu gaura[:D]"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."fotopovestea Maieipovestea lui Robert

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...