Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

hepes bucal, sarcina si...cadere imunitara

RUXMAX

Recommended Posts

Am ceva care tine tot de ZZ, dar la mine se manifesta prin herpes bucal, care apare cam de 2 ori pe an, pe fond de cadere imunitara, datorata si intretinuta de obicei de raceli repetate.

Acum e si mai tragic, am 36 de sapt de sarcina si un ditamai hepes bucal. As avea nevoie de un medic imunolog, caci cei " obisnuiti" , de familie sau ginecologii nu ma iau in serios cind le spun ca sunt in imunodepresie, ( diagnosticata de mine pt ca am avut de-a face cu stari de astea des).

De obicei sunt obosita, racita, stressata iar la scurt timp iaca si heppesul.

Acum, cu un" corp strain" in mine, adica bebe, organismul meu iar a reactionat. Plus ganglonii inflamati, greata generala si starea de rau date de sarcina...

Ce ma tem e sa nu se transmita la nastere celui mic...Desi am inteles ca cel genital e cel mai pacatos. Dar o mama depresata nu poate fi ceva bun, nu?

Deci medic si sfaturi. plizz!!

Multam.

Ruxandra

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu cred ca se baga vreun medic sa dea tratamente antivirale la femei gravide. Herpesul bucal, ca si cel genital nu se transmite intrauterin, asa ca n-ai de ce te teme. poti folosi local tinctura de propolis si Zovirax (unguent, dar strat subtire). Fiind dat subtire stratul nu are efecte negative asupra fatului.

Ia vitamine pentru ridicarea imunitatii, vit.C, echinaceea, mananca fruste si hidrateaza-te foarte mult.

Nu prea ai ce face in rest. Asa se intample de multe ori in sarcina, dincauza imunitatii care scade sa reapara diferite forme de herpes.

Sarcina usoara si copil sanatos![flo]

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...