Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pe Vlad era sa-l scap, pe ne-simtite, in directia dependentei de televizor. Saptamana trecuta mi-a spus bona, in treacat, ca dimineata a fugit la tv in loc sa stea sa manance, si ca i-a dat sa manance in camera lui – unde este si televizor…

Pana acum, seara, dupa baie, mergeam cu el in dormitor; el se intindea, cu fundul in sus, si adormea, in timp ce eu ma uitam la tv; de fapt mai si citeam, dar era si tv-ul deschis. Ca sa mai atenueze din zgomotele din bloc, mergea de obicei pe un canal cu muzica.

Ca sa ma trezesc in ultimele seri ca nu se mai culca Vladu’ meu, ci se reazama de perna, asa cum ne vede pe noi; si adoarme cu ochii in televizor; de cele mai multe ori mai face si scandal daca schimb de la desene animate.

Intamplarea a facut ca fetele de la alt subiect sa vorbeasca despre tulburari de somn; printer care pavor-ul nocturn(trezirea cu tipete si stare de panica, noaptea); care poate fi provocat si despre folosirea excesiva a televizorului si calculatorului; ca si pe scaunul de la calculator se cocoata, se joaca cu manutele pe tastatura si sta cu ochii in monitor.

Asa ca am introdus noi reguli: la pranz si seara ne retragem in dormitor, dar tv-ul ramane inchis (cel putin pana adoarme Vlad ).

Nu stiu cum sa fac dimineata; ca eu plec la servici si el sta foarte cuminte la desene – dupa cum spune bona incantata [bang] – pana il cheama la masa; sau mai nou si in timpul mesei; si cine stie cat il mai lasa si ziua…

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einsteinid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1">
id="right">

[hippi] Cristinaid="red"> si Vlad [bonjovi]id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">
id="left">

[grup] uid="red">nid="blue"> mid="orange">iid="purple">nuid="red">tid="green"> did="orange">iid="teal">n tid="red">iid="limegreen">mpid="orange">uid="purple">l vid="limegreen">oid="red">stid="orange">rid="purple">uid="green"> inid="orange">sid="red">eaid="maroon">mid="limegreen">naid="red"> o Vid="orange">Iid="green">Aid="red">TAid="teal"> peid="red">nid="brown">tid="orange">ruid="limegreen"> eid="red">i !!!id="red"> nid="red">uid="blue"> Uid="orange">Iid="purple">TAid="red">Tid="green">Iid="orange"> foid="red">rid="limegreen">umid="orange">uid="purple">l umid="limegreen">aid="red">niid="orange">tid="purple">aid="green">r [grup]id="Comic Sans MS">
id="size1">
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu inteleg de ce pe fi`mea nu o atrage tv-ul ... [alcool] Are 2,3 ani si nu o intereseaza, eventual daca aude vreo melodie care-i place se opreste din activitatea ei dar atat, continua mai departe sa se joace.[hot]

________________________________________id="red">

Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

quote:Originally posted by mamagiuliei

Eu nu inteleg de ce pe fi`mea nu o atrage tv-ul ... [alcool] Are 2,3 ani si nu o intereseaza, eventual daca aude vreo melodie care-i place se opreste din activitatea ei dar atat, continua mai departe sa se joace.[hot]________________________________________id="red">Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

id="quote">id="quote">Fi fericita, pe Bianca nu o mai pot dezlipi de televizor!![bang][bang]Minunea mea!Flavia si Bianca[copil]

quote:Originally posted by mamagiuliei

Eu nu inteleg de ce pe fi`mea nu o atrage tv-ul ... [alcool] Are 2,3 ani si nu o intereseaza, eventual daca aude vreo melodie care-i place se opreste din activitatea ei dar atat, continua mai departe sa se joace.[hot]________________________________________id="red">Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

id="quote">id="quote">Nici Robert nu e atras in mod special de TV.Doar daca e ceva super interesant,gen Noddy sau Thomas [:)] sau vreo melodie care-i place. [pk]Mihaid="purple"> [recevere]
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">
id="right">

Ministerul sanatatii din SUA recomanda parintilor sa nu lase copiii sa se uite la televizor DELOC inainte de 2 ani, iar dupa aceea in foarte, foarte, foarte mica masura. Ei recomanda asta in primul rand pentru ca TV este mai mult o lume virtuala, iar copiii nu se obisnuiesc sa traiasca in viata reala.

Fetita mea are 1 an si 11 luni si de cateva luni am lasat-o sa se uite la desene la Minimax pentru ca am fost singura si nu mai faceam fata, plus ca a fost mai mult bolnava, si nu vroia decat sa stea in brate si sa planga, iar desenele o mai calmau putin. Totusi pana la 1 an jumate noi nici nu am avut televizor sau VCR in casa ca sa nu fim tentati sa ne uitam si sa vrea si ea.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

quote:Originally posted by Gabi_K

Lili s-a invatat cu televizorul...la gradi:((((Mai vor ei sa se uite la Cartoon Network, dar prefer sa le pun filme pe dvd ceva pt varsta lor- filme Disney, Cars, Ice Age, etc.ex- gabibarta

id="quote">id="quote">Hai ca asta-i buna! La gradi ii lasa la TV? Nu am mai auzit....Minunea mea!Flavia si Bianca[copil]

da, ii lasa:(

eu am vb cu educatoarea, pt ca o gaseam pe sofia la sf programului uirtandu-se.De atunci gasesc tv inchis la ora plecarii(si am venit de fiecare data la alta ora, asa s-a nimerit), deci s-a inteles.

Eu chiar nu inteleg de ce ii lasati sa se uite atat de mici.Fatamea s-a uitat putin inainte de 3 ani prima data.Da, am trecut prin dependenta.Anul trecut a fost de 2 ori bolnava de pneumonie si sig alinare era TV-ul.

Dupa ce i-a trecut ne-am luptat cu nervozitatea excesiva mult timp.

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...