Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Muci multi....in gat

Recommended Posts

Fetelor, nu mai pot, am ajuns la disperare[bang][bang] Dupa 3 saptamani de la ultima raceala, iar ne intoarcem de unde am plecat.....a racit din nou, a avut 3 zile de febra, cu curs de nas si ochi. Bun, vineri nu l-am mai dus la cresa, si de joi seara am inceput si cu antibiotic, ospamox, mai precis. Pe langa antibiotic ne-a mai fost prescris si erdomed, cate 3 ml de 2 ori pe zi si ketof, cate o lingurita seara, inainte de culcare. De vineri nu a mai facut febra, dar mucisorii au coborat in gat si tuseste, fetelor de ma apuca plansul de mila lui. Nu tuseste mereu, dar cand il apuca ii curg si lacrimile. Rupe din gat si cateodata mai si scuipa. Mor de mila lui, i-am facut si ridiche neagra cu miere......Ce sa fac? Cat mai tine tusea asta? Ce mai pot face sa il ajut?

Sanatate la copilasi!

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna.Eu zic sa-i dai tratamenyul in continuare, dar sa mai mergi sa-l vada dr., mai exact sa-l asculte bine la plamani ; eu in vara de la o tuse am fost cu baiatul in spital, medicul de familie ne-a dat tratam .gresit si nu ia teecut, drept urmare am facut pneumonie;nu vreau sa te sperii dar de atunci imi este frica;e bine ca-i dai antibiotic dupa 2-3 zile ar trebui sa-i mai treaca;depinde cum reactioneaza la tratamnet; v doresc sanatate si sa va faceti repede bine.

sfirloaga

Ar trebui sa-l vada un medic, in primul rand.

Apoi, poti sa-i dai: un sirop de tuse expectorant, Ketof, care usuca secretiile, deci mucisorii ii face sa dispara, vit. C 500 (2 fiole pe zi) si multa rabdare, caci nu trece prea usor.[flo]

Vit. C poti s-o pui si in nas.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

In primul rand sanatate multa, si noi am avut mucisori in gat,erdomed am luat ca sa-i fluidifice secretiile asa ca eu o puneam sa sufle tare nasul in special dupa ce-i dadeam erodomed sau tusea.Iar noua ne-a mers foarte bine siropul de patlagina,dupa 3 linguritze nu mai tusea deloc!

gorodeii

aripile mele

Pentru mucishorii din gat si noi folosim cu succes Fluimucilul!

Insa in ultimul timp din ce in ce mai rar; sunt tare bucuroasa ca dupa o cura de imunizare cu Imunogrip junior facuta in februarie nu am mai avut parte de raceli grele (doar de vreo 2 ori a mai racit cu mucisori putin si pentru 2-3 zile); de antibiotic nu mai zic de anul trecut nu a mai luat!

Mami si Ioana nasturica

Si noi avem probleme des, mai ales ca nu stie sa-si sufle nasul si toti mucisorii coboara in gat si de multe ori ii inghite si se strica la stomac. Educatoarea baiatului meu ne-a spus despre ceaiul de Scai vanat, care-l gasesti la orice plafar. Foooarte bun! I-am dat o cescuta mica pe zi, cam 2 zile si nu au mai fost probleme. Incearca-l, s-ar putea sa fie de folos si in cazul vostru.

Sanatate multa!

Koalitza

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...