Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

SA FIE PNEUMONIE?

Recommended Posts

Fetelor am din nou nevoie de ajutorul vostru daca puteti sa ma ajutati cu informatii despre pneumonie.Martin a fost racit mai mereu ,iar de 3 zile a inceput sa ii curga nasul si sa i se infunde .Am inceput sa ii dau panadol iar de ieri a inceput sa si tuseasca urat.Azi am mers cu el la medic si cand a auzit medicul cum tuseste a spus din prima are pneumonie.Febra nu a facut,la plamani nu a auzit nimic,doar ca a auzit cum tuseste a spus ca are pneumonie.Nu stiu ce sa cred,oare chiar poate sa fie pneumonie?Cred ca ma cam repet dar sunt putin speriata.A primit tratament bineinteles cu injectii -Fortum ,Nurofen si Ambroxol.Ati avut copiii bolavi de pneumonie vreodata ,cum s-a manifestat? Va multumesc.

Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristianaid="red">(20.12.2002)

si nazdravan[copil]Martin-Tudorid="blue">(22.09.2005)

poze[foto]si filmuleteid="blue">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de OrbuGabi

Fetelor am din nou nevoie de ajutorul vostru daca puteti sa ma ajutati cu informatii despre pneumonie.Martin a fost racit mai mereu ,iar de 3 zile a inceput sa ii curga nasul si sa i se infunde .Am inceput sa ii dau panadol iar de ieri a inceput sa si tuseasca urat.Azi am mers cu el la medic si cand a auzit medicul cum tuseste a spus din prima are pneumonie.Febra nu a facut,la plamani nu a auzit nimic,doar ca a auzit cum tuseste a spus ca are pneumonie.Nu stiu ce sa cred,oare chiar poate sa fie pneumonie?Cred ca ma cam repet dar sunt putin speriata.A primit tratament bineinteles cu injectii -Fortum ,Nurofen si Ambroxol.Ati avut copiii bolavi de pneumonie vreodata ,cum s-a manifestat? Va multumesc.Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristianaid="red">(20.12.2002)si nazdravan[copil]Martin-Tudorid="blue">(22.09.2005)poze[foto]si filmuleteid="blue">

id="quote">id="quote">Da, baiatul meu la 5 luni a facut penumonie; nici macar nu tusea cine stie ce, era vesel, manca bine, insa pediatra a zis ca e pneumonie si ne-am internat. Am stat 8 zile la Elias, cu 2 injectii/ zi intramuscular. O asistenta chiar ne-a zis: "sunteti nebuni sa internati un copil sanatos?" Totusi cred ca pediatra stia mai bine, asa ca ne-am facut bine in spital. Eu zic sa asculti si tu de pediatru; probabil nu e foarte grav nici la baietelul tau, insa mai bine sa nu devina. multa sanatate!Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu. If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

ellej multumesc mult ca mi-ai raspuns ,si pe noi a vrut sa ne trimita in spital dar a spus sa incercam mai intai cu injectiile astea acasa,si mai vedem.Prima injectie deja a facut-o ,si sunt foarte dureroase[q].Si noi facem tot 2 pe zi FORTUM la 12 ore.

Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristianaid="red">(20.12.2002)

si nazdravan[copil]Martin-Tudorid="blue">(22.09.2005)

poze[foto]si filmuleteid="blue">

Al meu a avut pneumonie de 2 ori [bang] la 3 ani si la 4 ani. Ambele s-au manifestat cu febra mare, muci verzi, tuse expectoranta urata si haraiala la nivelul plamanilor (se auzea la stetoscop dar a aparut si la radiografie). La cea mai grava dintre ele dupa tratament cu antibiotic de 7 zile am ajuns la ''amenintarea'' ca daca nu incepe sa se amelioreze dupa inca 2 zile de Klacid facem gentamicina injectabil [q]. Din fericire s-a ameliorat. A doua a trecut cu 7 zile Zinnat si o groaza de siropuri de tuse si fluidizare a secretiilor ( Fluimicil, Sinupret, Salbutamol, Ketof). Aceiasi gama de siropuri a fost si in prima combinatie cu Klacid [q]

Dupa aceste experiente l-am vaccinat cu '' Pneumo 23 '' si '' Antipneumococic - PCV'' si nu am mai avut probleme.

''Brand Name

Pneumo 23

Common Name

pneumococcal vaccine (for children and adults)

How does this medication work? What will it do for me?

Pneumococcal vaccine is used for the prevention of pneumonia caused by the 23 different types of pneumococci bacteria that are contained in the vaccine. Pneumococcal bacteria can cause many diseases ranging from pneumonia (lung) and meningitis (brain) to severe infections of the blood.''

O zi excelenta tuturor !

Lala.

Noi am avut pneumonie. Copilul nu tusea, nu haraia, nu avea nimic, decat temperatura mare, 40 de grade. Dar la noi era complicatie la varicela. Pediatra l-a ascultat la plamani (a spus ca nu-i place ce aude), DAR ne-a trimis si la radiografie. Apoi ne-a pus diagnosticul: pneumonie.

Sanatate multa!

Claudia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...