Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

AM NEVOIE DE AJUTOR-Risatarun

Recommended Posts

Originally posted by Katink

Foarte ciudat mai fetelor, eu in Frankfurt l-am gasit si voi la Köln nu [alcool]Daca nu ma credeti cititi aici, acu' vreo 3 sapt. l-am cumparat cu reteta eliberata in Romania fara nici o problema:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86463 Pai daca l-ai gasit asa de usor, de ce nu o ajuti si pe Mada? Ca ori trimite reteta la Köln, ori la Frankfurt, tot pe acolo e. In plus daca ai avut deja de-a face cu el, stii mai bine care e faza!Mada

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Katink

Pai eu as ajuta cu mare drag, am incercat sa ii trimit PM, dar nu are optiunea de a primi mesaj privat... pe meil nu mi-a raspuns...Sper sa mai intre pe aici sa citeasca...Katink[gravi][9cer] cu [am]Galuscaid="size1">id="purple"> si [copil]Dulcineea mea Emma-Andreeaid="size1">id="red">

id="quote">id="quote"> Si eu i-am trimis un PM, si cu niste adrese de pe net unde se gaseste, si probabil ar fi mai usor de comandat, nu se mai complica nimeni cu trimis retete, cumparat prin alt oras, apoi trimis inapoi si tot asa! [alcool] Poate a facut deja rost de el, sa asteptam pana ne da Mada un semn de viatza! Numa bine![flo]Mada

Bun venit inapoi! [flo]

Dupa multe cautari am gasit insfarsit o farmacie care e dispusa sa imi comande pe baza de reteta. Pretul nu il mai stiu exact, dar era in jur de 29 de euro, plus versand (vreo 2 euro sau ceva de genu). Fiind obosita si in graba, nu m-am gandit sa intreb daca accepta reteta din Ro, dar Katink a spus ca nu ar fi probleme. Daca nu faci rost, scrie-mi si iti dau nr meu de tel sa pastram legatura!

Mult succes! [flo]

Mada

Buna!

Medicamentul pe care se straduie Mada sa-l gaseasca e pentru mine. Eu ma chinui sa fac rost de el din iulie, si am avut diverse ghinioane, cred ca nu am noroc.

Va rog eu: fetele care ati gasit medicamentul si nu ati avut probleme, sa o ajutati pe mada sa mi le cumpere, a pierdut si ea derstul timp prin farmacii. Ce nu inteleg eu de ce farmaciile dau raspunsuri la nimereala. Eu am scris producatorului din Germania si acesta mi-a raspuns oficial ca medicamentul se fabrica si se poate comanda in mod curent.

Va multumesc.

Aura

POZE Ilinca-Ana (3 iulie 2006)

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...