Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dop de ceara in ureche

Recommended Posts

S-a creat un dop de ceara in ureche,pe care l-am descoperit accidental cind am fost la consultatie ORL, fiind racit.Ni s-a spus sa-i punem apa oxigenata in ureche si sa revenim a doua zi sa i-l scoata.I-am pus de trei ori si n-am reusit inca sa ajungem :o data ca n-am putut noi ,o data ca n-avea program doctorul si apoi ca nu s-a trezit sa il duc,fiind programul lui de somn.Deranjeaza oare faptul ca a ramas acea apa oxigenata in ureche?

dulcetica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Apa oxigenata nu ramane in ureche. Se scurge. Avand efectul de-a inmuia si topi cat de cat dopul de cerumen.

Ceea ce afecteaza este dopul pentru ca-i altereaza auzul. Va ingreuna in felul asta vorbirea, va invata mai greu, va da impresia de neatent sau chiar obraznic. Spre exemplu, un baietel care avea dop, ori de cate ori era intrebat ceva raspundea: "Iii!" si lumea ii zicea obraznic.

Eu zic sa nu mai amanati atata, picati de acord cu doctorul cand se poate si daca el este cuminte mergeti sa i-l scoata. Nu este o procedura dureroasa, doar "uda".[:D]

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Si Robert a avut un dop de ceara,dar fiind prea mic bineinteles ca nu a stat sa il scoata.Asa ca ORL-istul mi-a recomandat sa-i pun apa oxigenata in ureche,ca sa il inmoaie si sa-l dizolve.

Nu are cum sa ramana apa in ureche,se scurge sau se evapora. [:)]

Mihaid="purple"> [recevere]

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">
id="right">

quote:Originally posted by mariussimiuc

Si Robert a avut un dop de ceara,dar fiind prea mic bineinteles ca nu a stat sa il scoata.Asa ca ORL-istul mi-a recomandat sa-i pun apa oxigenata in ureche,ca sa il inmoaie si sa-l dizolve.Nu are cum sa ramana apa in ureche,se scurge sau se evapora. [:)]Mihaid="purple"> [recevere]

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">
id="right">
id="quote">id="quote">Asta inseamna ca iese singur in timp?Sau ati fost pina la urma la medic si l-a scos?dulcetica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...